aria_tehran
کاربر ويژه
سلام
مهرداد هوای امروز و فردای تهران چه جوریه؟
پس چرا ایران (مرکزش) بارش خوب نمی گیره؟
ولي آرش ديدي بارش هاي مونسون هند رو زير نرمال پيش بيني كرده. فكر كنم روي IOD خيلي تاكيد داره.
سلام
پس چرا ایران (مرکزش) بارش خوب نمی گیره؟
اون بخش فیلیپینو اندونزی دیگه رو اعصابمه!همه رطوبت هندو آرامو داره میکشه ماه هاس که تو هر نقشه ای بنفشه!
اتفاقا دلیلش رو هم همون طور که گفتم iod منفی می دونه و تا جایی که یادمه روی iod زیاد تمرکز می کنه...این جا هم سمت راست هند یا شرق تقیانوس هند رو پربارش و غربو آفریقاشو خشک در نظر گزفته...حق با شماست:گل:
براي من هم سوال هست.
چون بين قدرت مونسون هند و بارش ايران در بخش مركز به بالا رابطه عكس وجود داره.
من فكر مي كنم اين پيش بيني بيش از هر شاخص ديگه از روي IOD ترسيم شده بشدت با ميزان تغير پذيري اين شاخص پيش بيني ها تغيير مي كنن.
حالا بايد آپديت ماه مي رو هم ببينيم.
این پیش بینی 48 ساعتش چطوره؟
http://www.world-earthquakes.com/index.php?option=ethq_prediction
ولي آرش ديدي بارش هاي مونسون هند رو زير نرمال پيش بيني كرده. فكر كنم روي IOD خيلي تاكيد داره.
چی می شد همه ایران تابستون زیر سلطه مونسون بود؟؟
و تکرار صحرای آفریقا بازی تو غرب:91:اگر اینطور باشه و در طول تابستان هم این حالت حفظ بشه میتونیم به این تابستان نرمال با گرایش به خنکی امیدوار باشیم، همینطور امکان نفوذ سیستم های اروپائی روی شمال غرب و کل نوار شمالی افزایش پیدا میکنه.
اگر اینطور باشه و در طول تابستان هم این حالت حفظ بشه میتونیم به این تابستان نرمال با گرایش به خنکی امیدوار باشیم، همینطور امکان نفوذ سیستم های اروپائی روی شمال غرب و کل نوار شمالی افزایش پیدا میکنه.
سلام خدمت دوستان عزیز.
رشت بارون چندانی نبارید. امروز حدود شش صبح شدت بارون اندکی بیشتر شده بود. هوا هم نسبتا سرد شده.
پیش بینی نینو 4/3 از فروردین تا خرداد 1392
پس پردازش برونداد مدل MRI-CGCM3 براي پيش بيني انسو حاكي از کاهش بیش از نیم درجه سلسيوس دمای اقیانوسی در منطقه نينو 4/3 از اسفند 1391 تا اردیبهشت 1392 و سپس افزايش آن تا حد صفر درجه سلسیوس در خرداد ماه می باشد؛ به طور کلی تا خرداد ماه سال 1392 آنومالي دماي سطح آب پهنه هاي اقيانوسي منفي می باشد.
تهیه شده در پژوهشکده و مرکز ملی اقلیم شناسی
به روز رسانی : پنج شنبه 22 فروردین 1392
منبع : http://www.cri.ac.ir/news=267
کاهش بیش از نیم درجه سلسيوس دمای اقیانوسی در منطقه نينو 4/3 اگه اتفاق بيوفته، يعني وقوع لانيناي لااقل خفيف !!!