• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه

نقشه پيش بيني مجموع بارش از چهار شنبه 17 آپريل 06 GTM تا شنبه 20 آپريل 00 GTM​

پس با اجازه ما بریم یه خرده سماق بگیریم به کارمون میاد...:بای:

vjn3t4r3w1sjshg7ckm.jpg

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!144!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013041700!!chart.gif

mohamad$

کاربر ويژه
تصویر ماهواره 13 بهمن 91

جهت و شکل رشته کوهای البرز در شمال تهران ، تهران و کاملا از کرج و قزوین متمایز کرده ( حدود 70 - 80 درجه تغییر زاویه کوهای البرز بین تهران و کرج )

علی دوستی میخواست ببینه جهت کوهای تهران چه طوریه . شرق تهران هم که میبینی کامل کوه داره . ولی جنوب و غرب تهران بازه

پسرخاله

کاربر ويژه
تصویر ماهواره 13 بهمن 91

جهت و شکل رشته کوهای البرز در شمال تهران ، تهران و کاملا از کرج و قزوین متمایز کرده ( حدود 70 - 80 درجه تغییر زاویه کوهای البرز بین تهران و کرج )

علی دوستی میخواست ببینه جهت کوهای تهران چه طوریه . شرق تهران هم که میبینی کامل کوه داره . ولی جنوب و غرب تهران بازه

باشکوه بود. . .

ali.doosti

کاربر ويژه

اوه

چکار کنم برات علی؟

چه کنم چه کنم وامونده پر ارتفاع روی سرخ جنوبی چونباتمه زده!!!!
اوهوم...الان یه ماهه!قبلشم که سیستم نبود!بعد از اینم سرخ شمالیم بلاک میشه دیگه!
راستش فصل بارش اینجا دیگه تموم شده به عشق دوستان و استادای عزیزی مثل شما میام اینجا:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
شماره 134 021 را بگیرید بعد شماره 3 جدیدترین تفسیر نقشه های هواشناسی میگه از شنبه تگرگ

امیر کوروش جان عرض درود . اواتار فوق الذکر که برای خودتون انتخاب کردید مربوط میشه به سواحل نینو 3.4 ؟؟ برای تحقیقات روی النینو به اونجا رفته بودید ؟:گل:

امیرکوروش

کاربر ويژه
امیر کوروش جان عرض درود . اواتار فوق الذکر که برای خودتون انتخاب کردید مربوط میشه به سواحل نینو 3.4 ؟؟ برای تحقیقات روی النینو به اونجا رفته بودید ؟:گل:

وعلیکم درود

والله اونجا ما را راه نمیدن ، جای دوستان خالی عید رفتیم دمای آبهای دریای مازندران را تست کردیم :نیش2:

ali.doosti

کاربر ويژه
تصویر ماهواره 13 بهمن 91

oh my god!
این قجرا هرچی که خراب کاری کردن تو انتخاب پایتخت سنگ تموم گذاشتنا...
الان با این نقشه زیبا محمد جان به نظر من شمال شرق و شمرون بیشترین بارشو باید داشته باشه!مثل تله ابرهارو به دام می ندازه...
جدا از این ها بسیار زیباست محمد عزیز:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اوهوم...الان یه ماهه!قبلشم که سیستم نبود!بعد از اینم سرخ شمالیم بلاک میشه دیگه!
راستش فصل بارش اینجا دیگه تموم شده به عشق دوستان و استادای عزیزی مثل شما میام اینجا:گل:

بارش های اصلی ما هم نهایت تا 20 روز دیگه ست.

با شروع ماه می پیشروی جنب حاره ای سرعت میگیره و روز به روز میشه.

لطف داری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا