• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
نوید جان من نگفتم ما برتریم . من حرفم این بود که ما از جانب اون قوم تا به حال سودی ندیدیم . جنگ عراق . جنگ صدر اسلام . چقدر پول دادن به عراق کی بیاد ایران و بکوبه ؟ مگه ما به قولی هم دین نیستیم ؟ من فکر نمیکنم ایران تا به حال برای اون افراد ضرری داشته . این همه هر روز در مورد ظلم به مردم اونا خبر میدیم . کمک مالی میفرسیم !!! و ...

من همچین نظری ندارم که نژاد ما برتره . بالاخره همه از پوست و گوشت و استخونن .

ali.doosti

کاربر ويژه
بوشهرم دیروز بیش از 10 بار لرزیده!

به گزارش خبرنگار مهر، زمین لرزه‌ها در استان بوشهر همچنان ادامه دارد و در حالی که شاهد کاهش شدت و قدرت زمین‌لرزه‌ها هستیم، استان بوشهر طی روز چهارشنبه 12بار لرزید.باز هم منطقه کاکی بیشترین تعداد لرزش‌ها را در استان بوشهر داشته است و 9 زمین لرزه طی روز چهارشنبه این منطقه را لرزاند.طی روز چهارشنبه 9 زمین‌لرزه شهرستان دشتی و منطقه کاکی را لرزانده است که دارای شدت‌های 2.3 - 4.1 - 2.5 - 2.6 - 2.9 - 3.6 - 2.5 و 2.8 بوده است.همچنین طی روز چهارشنبه دو زمین لرزه سه ریشتری نیز بردخون از شهرستان دیر را لرزاند.یک زمین‌لرزه نیز به بزرگی 3.6 ریشتر بوشکان شهرستان دشتستان را لرزاند.خورموج مرکز شهرستان دشتی نیز یک‌بار با یک زمین‌لرزه 2.7 ریشتری لرزید.

IMG13094451.jpg

مشهدم دیروز زلزله داشته ولی کوچیک و 2.1 ریشتر بوده...

ساعت 18/16 دقیقه عصر امروز زمین لرزه ای به بزرگی 1/3 در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) شهر فیروزکوه تهران را به لرزه در اورد...:ناراحت:
عمق این زمین لرزه
18 کیلومتری سطح زمین گزارش شده....

یزدان شهر و فاریاب کرمان هم امروز عصر لرزیدند.......

ماهان.

کاربر ويژه
اینم عکسای تهران برای آریا که می‌گه چرا از تهران عکس نمی‌ذاری، خب زندگی توی تهران اجازه‌ی عکس گرفتن به آدم نمی‌ده، مردم ایران هم البته زیاد فوتوگرافر-فرندلی نیستن :دی

از پارک طالقانی، عصر امروز

Capture.JPG

اینو هم از ورودی متروی حقانی گرفتم.

Capture.JPG

ماهان.

کاربر ويژه
انگار رشت منتظر بود من پامو ازش بذارم بیرون که یه خرده جوندارتر بباره!! انگار این دفعه قدم‌ام خوب نبود!

بارش رشت در 24 ساعت منتهی به ساعت 15:30: 20 میلی متر

دمای فعلی‌اش هم 11 درجه‌ست که بعد از اردبیل (با دمای 3) سردترین مرکز استانه.

mohamad$

کاربر ويژه
توی ایران اگه بخوای عکس بگیری از شهر مردم به جور عجیبی نگاه میکنند که انگار داری خلاف شرع میکنی یا کار عجیبی انجام میدی .

ali.doosti

کاربر ويژه
خوش بحال من!مطمینم اینجا همرفتم رخ نمی ده خیالم راحته!
شهر بدون کوه چه دلگیره:ناراحت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پر بارش ترين بهار استان تهران از سال 83 تا به الان سال 86 با ارتفاع 138.89 ميلي متر بوده و كم بارش ترين بهار هم متعلق به سال 87 با 15.13 ميلي متر.

kv7xhb6ox8ylpzw1z5c.png

saeed hh

کاربر ويژه
سلام به همه بازم که زلزله امده تو این کشور اعصابم بدجور خورد هستش لعنتی بی انصفا کیف پولم رو تو روز روشن زدن توف به شرفشون به خدا اگه ذره ای پولش واسم مهم بوده باشه کلی توش کارتو مدارک بوده !!!!!:ناراحت:

saeed hh

کاربر ويژه
چرا کجا زدن کیفتو؟
کاش ما هم مثل این خره بی خیال بودیم. امیدش از من بیشتره

تو پارک محل یه جور زدن اصلا نفهمیدم خدا کنه کیفو مدارکشو بندازن یه طرفی پیداشه نترس ببلانسبت تو همه بچه های فروم این ملت ازاین خر بدتر هستن اگه نبودن وضعشون این نبودش وسط دریا دارن از تشنگی میمیرن احتمالا طرف نیاز داشه این کارو کرده پولش حلالش ولی مرد باشه به مدارک کاری نداشته باشه!!

imboeing

کاربر ويژه
سلام به همه بازم که زلزله امده تو این کشور اعصابم بدجور خورد هستش لعنتی بی انصفا کیف پولم رو تو روز روشن زدن توف به شرفشون به خدا اگه ذره ای پولش واسم مهم بوده باشه کلی توش کارتو مدارک بوده !!!!!:ناراحت:

كي زلزله شده ؟

ماهان.

کاربر ويژه
دمای بیشینه ماگدبورگ چند روزه که تابستانی شده و از 20 هم بالاتره. فردا به مناسبت حضور ما ده درجه خنکتر میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا