• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
یه عکس الان از نمای شمالی خونه (مجیدیه) گرفتم که یه سایه ای از توچال هم توش دیده میشه!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

هوای مشهد خیلی عجیب خنکه الان که از بیرون می اومدم و البته یک نم بارون هم زد هوا بدجوری باعث لرزیدن آدم میشه ،خصوصا اینکه آدم گرم کن هم همراهش نداشته باشد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید بارشهای سنگینی رو برای نیمه شمالی کشور و از جمله خراسان شمالی و شمال و غرب خراسان رضوی در نظر گرفته:

13042612_2_1812.gif

aria_tehran

کاربر ويژه
اینم عکسای تهران برای آریا که می‌گه چرا از تهران عکس نمی‌ذاری، خب زندگی توی تهران اجازه‌ی عکس گرفتن به آدم نمی‌ده، مردم ایران هم البته زیاد فوتوگرافر-فرندلی نیستن :دی

از پارک طالقانی، عصر امروز

مشاهده پیوست 28077

اینو هم از ورودی متروی حقانی گرفتم.

مشاهده پیوست 28078

بابت عکسا ممنون ماهان جان
قشنگن...
من شوخی میکنم ماهان:خنده1: اتفاقا عکس از تهران زیاد میذاری .فقط دلم میخواست تو این سفرت که بر حال تهران از لحاظ قشنگی قشنگ تر از گذشته شده عکس بگیری یکم فیض ببریم!

آخرین ویرایش:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
افزایش دمای تهران به سرعت داره برفای توچال رو اب میکنه
اما هنوزم برف خوبی از 3000 هست اگر دقت کنید برف یکنوختی که الان هست زمستون نبود دلیلش کاهش شدت وزش باده که زمستون نمیازاره برف جاهای بادگیر بمونه

saeed hh

کاربر ويژه
آپدیت جدید بارشهای سنگینی رو برای نیمه شمالی کشور و از جمله خراسان شمالی و شمال و غرب خراسان رضوی در نظر گرفته:

13042612_2_1812.gif
که البته مساوی شدش با کاهش بارش ما چی بگم ما وشمال شرق دو قطب مختلف هستیم که رابطه الکلنگی داریم!!

aria_tehran

کاربر ويژه
توی ایران اگه بخوای عکس بگیری از شهر مردم به جور عجیبی نگاه میکنند که انگار داری خلاف شرع میکنی یا کار عجیبی انجام میدی .
دقیقا همین طوره
ولی من خیلی وقتا خودمو به بیخیالی میزنم و اصلا کاری به مردم ندارم
خیلی از عکسایی که تا الان از تهران گرفتم همین کارو کردم

Abbath

New member
چه کاهش دمایی رخ داده اینجا،منتظرم اپدیت جدید بیاد ببینم دما چنده،اپدیت 1 ساعت پیش 9 درجه بوده،با کرج که نزدیک ترین شهر هست 8 درجه اختلاف دما بوده

ali.doosti

کاربر ويژه
افزایش دمای تهران به سرعت داره برفای توچال رو اب میکنه
اما هنوزم برف خوبی از 3000 هست اگر دقت کنید برف یکنوختی که الان هست زمستون نبود دلیلش کاهش شدت وزش باده که زمستون نمیازاره برف جاهای بادگیر بمونه
محمد جان مطابق این نقشه در برخی ساعات روز دما در کل ایران حتی نقاط مرتفع بالای صفره!برداشتم درسته؟پس آب شدن برف طبیعیه دیگه...

13042312_1800.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا