Friday19 April | Saturday20 April | Sunday21 April | Monday22 April | Tuesday23 April | Wednesday24 April | Thursday25 April | Friday26 April | Saturday27 April | Sunday28 April |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
17° | 18° | 18° | 22° | 16° | 13° | 14° | 18° | 13° | 16° |
0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 11 mm precipitation per 24 hours | 12 mm precipitation per 24 hours | 2.0 mm precipitation per 24 hours | 9 mm precipitation per 24 hours | 1.3 mm precipitation per 24 hours | 0.7 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
رديف |
---|
تشکر . چه جالب چراغای ایستگاه 7 روشنه .والا چیزی که توی دوربین به نظر میومد از خود عکس بهتر بود! ولی خب به هر حال میذارم مشاهده پیوست 28105
ای بابا خیلی بد شده وضعیتسلام به همه بازم که زلزله امده تو این کشور اعصابم بدجور خورد هستش لعنتی بی انصفا کیف پولم رو تو روز روشن زدن توف به شرفشون به خدا اگه ذره ای پولش واسم مهم بوده باشه کلی توش کارتو مدارک بوده !!!!!:ناراحت:
بسیار زیبا
البته مهرداد جان مطمئنا حتی تو تیر هم بارش برف در ارتفاعات بالای 3000 متر داریم ولی خوب تمرکز سایت بیشتر رو محدوده دماوند و کوههای قفقاز بوده چون قلل باشکوه و مهمی دارهپيش بين برف براي البرز
در برخي نقاط تا 25 سانت
بسیار زیبا
خیلی حال کردم با کوه خیلی قله های نوک تیز رو دوست دارم
و با اون لاله واژگون
البته مهرداد جان مطمئنا حتی تو تیر هم بارش برف در ارتفاعات بالای 3000 متر داریم ولی خوب تمرکز سایت بیشتر رو محدوده دماوند و کوههای قفقاز بوده چون قلل باشکوه و مهمی داره
کاشکی دوباره منطقه قفقاز به ایران برگرده البته خوب زمان معاهده ننگین ترکمانچای هم تموم شده کاش مثل هنگ هنگ که به چین برگشت اون مناطق هم به ایران برمی گشت
فقط حیف که دوره بدی تموم شد و دیپلماسی بین المللی مون خیلی ضعیفه
درود محمد جان به نظر من تو تیر ماه حتی در صورت بارندگی ، احتمال برف تو 3000 متر تقریبا مساوی صفره . از عرض 36 به پایینالبته مهرداد جان مطمئنا حتی تو تیر هم بارش برف در ارتفاعات بالای 3000 متر داریم ولی خوب تمرکز سایت بیشتر رو محدوده دماوند و کوههای قفقاز بوده چون قلل باشکوه و مهمی داره کاشکی دوباره منطقه قفقاز به ایران برگرده البته خوب زمان معاهده ننگین ترکمانچای هم تموم شده کاش مثل هنگ هنگ که به چین برگشت اون مناطق هم به ایران برمی گشت فقط حیف که دوره بدی تموم شد و دیپلماسی بین المللی مون خیلی ضعیفه
البته مهرداد جان مطمئنا حتی تو تیر هم بارش برف در ارتفاعات بالای 3000 متر داریم ولی خوب تمرکز سایت بیشتر رو محدوده دماوند و کوههای قفقاز بوده چون قلل باشکوه و مهمی داره
کاشکی دوباره منطقه قفقاز به ایران برگرده البته خوب زمان معاهده ننگین ترکمانچای هم تموم شده کاش مثل هنگ هنگ که به چین برگشت اون مناطق هم به ایران برمی گشت
فقط حیف که دوره بدی تموم شد و دیپلماسی بین المللی مون خیلی ضعیفه
خوب می دونی چی کن یه آموزش کوچیک من بهت می دم البته خودم سالهاست رعایت ش کردم ( و با تجربه و تحلیل محیط به اون رسیدم )ای بابا خیلی بد شده وضعیت
کجا تو مترو یا خیلبون
من که خیلی دیگه حواسمو جمع کردم یعنی موقع راه رفتن پشت سرمم دارم
حوب آخرش گفتم دیگه فقط حیف و حیف و ...عزیز دلم برگرده که چی بشه تو کشنگی و بدبختی ما شریک شه بذار مردمش راحت زندگی کنن !!
از تو تعجب میکنم این حرفو میزنی خداکنه دست ما رو هم یکی بگیره از این خراب شده ببره!!
حوب آخرش گفتم دیگه فقط حیف و حیف و ...
راحت ایران زمان فروپاشی شوروی می تونست کل این سرزمین ها رو پس بگیره
و باز هم حیف