می ترکد ایران راایران را چه می شود!!!
البته محمد جاندر مناطق جنوب غرب و فکر کنم بعضی نقاط غربی هم، کشاورزها انتظار بارش مناسبی رو دارند که 36 روز بعد از اول بهار رخ میده و از بارش های خیلی مفید محسوب میشه تو چهارمحال بهش بارون زمان پنبه چین میگن تا دیروز این بارش تو نقشه ها وبد و دیشب یهو همش پودر شد
یه شعر هم واسش دارن
باران دو بار آید به کار --------------- یک پنبه چین دو پنبه کار
پنبه کار هم 36 رو بع از شروع پاییزه یعنی 6 آبان که بیشتر مواقع با کمی پس و پیش این بارش رخ میده و این از عجایب هواشناسی قدیمی هاست
شوخی می کنه حدود 7 رو آینده یعنی قراره بتروکونهایران را چه می شود!!!
نروژ برا گناوه یکشنبه 27 آوریل 99 میل بارش در نظر گرفته یعنی سیل :تعجب2:شوخی می کنه حدود 7 رو آینده یعنی قراره بتروکونه
بابا همین سه روز قبل بارش نهاوند تا 30 میلی بود الان شده کمتر از 10 میلی
حدود 20 روز دیگه 588 تشکیل میشه و از اواخر خرداد با سرعت به ایران نزدیک می شه طوری که تا مرزهای شمالی کشور کشیده می شه و این جولان تا اواخر شهریور با قدرت ادامه داره!
مهرداد کشورهای هم عرض ایران با طول جغرافیایی مختلف باز هم مثل ایران تحت تاثیر قرار می گیرن؟به نظر میرسه هندو پاکستان اینجور نباشن کشورهای امریکایی چی؟
چه سایتی پیش بینی کرده منبع رو میدید؟نروژ برا گناوه یکشنبه 27 آوریل 99 میل بارش در نظر گرفته یعنی سیل :تعجب2:
اوه اوه...
فکر کنم وضع امریکا از ما بدتره تا عرض بالاتر از 35 در تیرماه بالا میره و فکر کنم علت تشکیل صحراهای تگزاسم همین بد قلقه!به نظر میرسه به جز برخی استثناها مثل هند بخاطر مونسون ما در شرایط نرمالی نسبت به بقیه نقاط هم عرض داریم و از قدرت بیشتری برخوردار نیست ولی تاثیرش شاید متفاوت باشه واس ما همون طور که گفتید...
مهرداد ولی در نقشه نرمال از 10 روز دیگه در محدوده جنوب عربستان تشکیل میشه و شروع به بالا اومدن میکنه!امسال زودتر تشکیل شده یعنی؟:گل:
چه ابر خفنی بسمت مشهد میره