• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
تشکیل الگوی آخرالزمانی در 36 روز پس از بهار

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!192!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013041900!!chart.gif

nojeana

کاربر ويژه
در مناطق جنوب غرب و فکر کنم بعضی نقاط غربی هم، کشاورزها انتظار بارش مناسبی رو دارند که 36 روز بعد از اول بهار رخ میده و از بارش های خیلی مفید محسوب میشه تو چهارمحال بهش بارون زمان پنبه چین میگن تا دیروز این بارش تو نقشه ها وبد و دیشب یهو همش پودر شد
یه شعر هم واسش دارن
باران دو بار آید به کار --------------- یک پنبه چین دو پنبه کار
پنبه کار هم 36 رو بع از شروع پاییزه یعنی 6 آبان که بیشتر مواقع با کمی پس و پیش این بارش رخ میده و این از عجایب هواشناسی قدیمی هاست
البته محمد جان
در منطقه ما ای بارش ها رو به نام 45 بعد از بهار می شناسند و می گن این بارش ها برا بهار خوب لازمه و هر سال حتی پارسال که اردیبهشت خشکی داشتیم 15 میلی بارید و بهش اضافه می کنند بارون 45 لازم ه ( مثل بازی حکم ) و بارون 60 یعنی آخر اردیبهشت کامل کننده و تمام کننده بارون ه

IRAJ1

کاربر ويژه
تو منطقه تا 60 روز پس از عید احتمال بارش میدن و اصطلاحا شصتم بهش میگن ،البته قدیما میگن 70 روز بعد از عید برفم اومده و کنار یه امامزاده میلی زدن و یه نیمچه شعری هم درست کردن " هفتادوم و افتادوم ،به حق این پیر برف اومد قد این میل "

ali.doosti

کاربر ويژه
جی اف اس با هر آپ یه میلی متر بارش ها رو تو مقشه پایین میاره حالا اون 3 م.م بارش ماییم...همین جور همت کنه 5 م.م کاسب شیم راضیم...
راستی در راستای بحث دوستان ما بارش اردیبهشت رو بارش نیسان می دونیم و از بارش های مهم در خود خوزستان هست و من سالی رو به یاد ندارم که ندر دزفول نباریده باشه.
حتی حدیث داریم از پیامبر که آب باران این ماه خواص ویژه‌ای دارد و اعمال خاصی نیز برای آن ذکر شده است.
می تونید به اینجا مراجعه کنید واس این حدیث و توضیحاتش :

http://www.imna.ir/vdcd5z09.yt0zf6a22y.html

IRAJ1

کاربر ويژه
شوخی می کنه حدود 7 رو آینده یعنی قراره بتروکونه
بابا همین سه روز قبل بارش نهاوند تا 30 میلی بود الان شده کمتر از 10 میلی
نروژ برا گناوه یکشنبه 27 آوریل 99 میل بارش در نظر گرفته یعنی سیل :تعجب2:

IRAJ1

کاربر ويژه
به نظر من بارشهای افغانستان تماما از خلیج فارس و بخش غربیه دریای عمانه

L_plot_weather_map.jpg

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
حدود 20 روز دیگه 588 تشکیل میشه و از اواخر خرداد با سرعت به ایران نزدیک می شه طوری که تا مرزهای شمالی کشور کشیده می شه و این جولان تا اواخر شهریور با قدرت ادامه داره!
مهرداد کشورهای هم عرض ایران با طول جغرافیایی مختلف باز هم مثل ایران تحت تاثیر قرار می گیرن؟به نظر میرسه هندو پاکستان اینجور نباشن کشورهای امریکایی چی؟

تشكيل شده علي عزيز

قطعا مناطق تحت مونسون تابستانه پر فشار جنب حاره اي به شدت و گستردگي منطقه ما نيست. نكته ديگه اينكه روي آب ها پر فشار جنب حاره اي متفاوت با خشكي هاست. در مناطق جنب حاره اي ويژگي هاي اين سيستم مي تونه متفاوت باشه نظير ارتفاع و عمق پر فشار در لايه هاي مختلف جو.

روز 1 ژوئيه در مناطق جنب حاره اي

d7d92dk4fb2vyjlm3tay.jpg

e33hd9dnsfom5yalze.jpg

mfa9kglify8yssviokg.jpg

p9e6m2d0q78f1pn9naqb.jpg

5o0c031v6lut05tiufdp.jpg

ru77a9ckigm7g1gp0bo.jpg

o9x70ks540wf2rcadd78.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. چند آبدیته مختلفه که ECM و سایت نروژ برای روزهای ابتدایی اردیبهشت بارشای بسیار خوبی رو برای مشهد زدن. هوا هم مثل این چند روزه کمتر از نرمال و واقعا خنک پیشبینی شده. فقط GFS تو آبدیتهای مختلفش نظرش رو تغییر میده.

پیشبینی جدید فورکا برای سه شنبه مشهد::ایرانجمن:

foyhb2snsqw7kuqgeg0m.png

hh3wo59lk5vmz2qtj63z.png

ali.doosti

کاربر ويژه
اوه اوه...
فکر کنم وضع امریکا از ما بدتره تا عرض بالاتر از 35 در تیرماه بالا میره و فکر کنم علت تشکیل صحراهای تگزاسم همین بد قلقه!به نظر میرسه به جز برخی استثناها مثل هند بخاطر مونسون ما در شرایط نرمالی نسبت به بقیه نقاط هم عرض داریم و از قدرت بیشتری برخوردار نیست ولی تاثیرش شاید متفاوت باشه واس ما همون طور که گفتید...
مهرداد ولی در نقشه نرمال از 10 روز دیگه در محدوده جنوب عربستان تشکیل میشه و شروع به بالا اومدن میکنه!امسال زودتر تشکیل شده یعنی؟:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اوه اوه...
فکر کنم وضع امریکا از ما بدتره تا عرض بالاتر از 35 در تیرماه بالا میره و فکر کنم علت تشکیل صحراهای تگزاسم همین بد قلقه!به نظر میرسه به جز برخی استثناها مثل هند بخاطر مونسون ما در شرایط نرمالی نسبت به بقیه نقاط هم عرض داریم و از قدرت بیشتری برخوردار نیست ولی تاثیرش شاید متفاوت باشه واس ما همون طور که گفتید...
مهرداد ولی در نقشه نرمال از 10 روز دیگه در محدوده جنوب عربستان تشکیل میشه و شروع به بالا اومدن میکنه!امسال زودتر تشکیل شده یعنی؟:گل:

اون نقشه ها فكر مي كنم منظورت علي NCEP Plot باشه. اون نقشه ها يعني همين هاي كه بالا گذاشتم به لحاظ درجه بندي بين واحدهاي هر شاخص ممكنه يكسري كانتر ها رو توي نقشه نمايش نده و ازش صرف نظر كنه. در واقع 588 وجود داره ولي توي نقشه نمايش داده نشده.

نقشه نيرو درياي رو ديدي؟

588 به خوبي خود نمايي مي كنه توي الگوهاي اين روزها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا