• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
این چه وضعشه لعنت به این صفحه منحوس عربستان
هرروز سهمیه داریم...
بذار ذره ذره خالی شه تا حالاش که به نسبت به خیر گذشته!اوضاع الان وخیم تر از زلزله های بزرگ سال های گذشتس و حوادث فاجعه باری رخ نداده (با بم مقایسه کنید مثلا)

mahmood600

کاربر ويژه
الگوی دمایی 25 اوریل

navgemnh-8-144.png

navgemnh-8-150.png

Abbath

New member
درود بر دوستان،امروز رفته بودیم کوه های اطراف قزوین،یه کوه هست به نام سلطان قیس که رفتیم اونورا،روزای آخر فروردین هست و کوه ها هنوز سبز نشدن،چه برنامه هایی داشتم برای عکس گرفتن،همش نقش بر آب شد،اصن حالم بد شد امروز رفتم بیرون،امیدوارم این پیش بینی ها به تحقق بپیونده و دوباره دو روز مونده به کار بارشا پر پر نشن

تنها نقطه قابل توجه امروز این بود که اون جایی که اتراق کردیم ریواس زیاد داشت و البته جای خلوت و دنجی هم بود،نصفه معده رو فقط از ریواس پر کردم :دی،و البته خاکش هم به علت وجود آهن زیاد سرخ بود،این باعث شده بود جویباری که از کوه به سمت پایین می اومد خزه هاش به این شکل در بیان

IRAJ1

کاربر ويژه
خلاصه دوستان اگه دیدید یه روزی یه زلزله 7 ریشتری برا بلداجی ثبت شد و بعدش دیگه ایرج نیومد حلالش کنید

قلبم اومد تو دهنم ،گفتم الانه که پاشو بزاره رو گاز و خونه رو سرم خراب بشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خلاصه دوستان اگه دیدید یه روزی یه زلزله 7 ریشتری برا بلداجی ثبت شد و بعدش دیگه ایرج نیومد حلالش کنید

خدا نكنه اين چه حرفيه.

توي اين اينجور مواقع بايد آدم به خودش مسلط باشه و بهترين تصميم رو بگيره. بايد به نقاط امن بره و سعي كنه خودش رو از عوامل خطر محافظت كنه.

اين ديگه واقعيت اين روزهاي ماست.

nojeana

کاربر ويژه
نه بابا ایشاله اتفاقی نمی افته این زلزله های کوچیک خودشون نعمتی هستند
بقول دوستان صفحه عربستان وحشی شده
حالا خدا رحم کنه زلزله بعدی بنام کجا در بیاد جالبه نهاوند از نظر کسل وضعیت بدی داره ( دقیقا زیرش گسله )
8485ev05xq0s7yrb9.gif

اینم مال زلزله هفته قبل نهاوند فکر کنم 3 بود

سیبری

کاربر ويژه
من امروز به عشق شمال قوچان رودخانه شارک گردنه تیوان و روستاهای امامقلی چوینلی و... رفتم ولی گوشی خودم شارژ تموم کرد و گوشی باجناق بنده نیز الان که اومدم عکسارو بذارم میبینم حافظش پر بوده و حتی یه دونه عکس ذخیره نکرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا