• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام. دوستان خدا رو صد هزاران مرتبه شکر الان مشهد داره برف خوب و نسبتا شدیدی میاد. دید افقی هم کم شده.امیدوارم ادامه داشته باشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان. من همینک کوی دانشگاه فردوسی هستم و جای همگی خیلی خالیه و برف به شدت در حال باریدن هست و دید افقی زیر ۲۰۰ متر هست اینجا

mikadd

کاربر ويژه
تهران. احتیاج به توضیح نیست.حتی برلین هم دمای منفی در روزهای اینده نداره.

tehran.gif

برلین

berlin.gif

پاریس

paris.gif

لندن

london.gif

mohamad$

کاربر ويژه
بارش ایستگاه های استان تهران در سال آبی 91 - 92 تا امروز

آبعلی
259.0
رودک
219.3
سد لار
204.4
اقدسیه
173.5
دوشان تپه
159.0
سد لتیان
143.9
ژئوفیزیک
143.0
دماوند
123.8
چیتگر
102.7
مهراباد
91.5
شهریار
87.7
ورامین
72.9
فیروزکوه
65.1
فرودگاه امام
61.4

aria_tehran

کاربر ويژه
هر وقت یاد این مسئله می افتم که قراره تا اول هفته ی بعد هوا صاف و سرد و آلوده باشه حالم بد میشه:64:

imboeing

کاربر ويژه
gfs براي رشت 518 درنظر گرفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سیبری

کاربر ويژه
کولاک برف کاملا قطع شده و سرمای شدید الان خود نمایی میکنه
این کولاک چند ساعته باعث بسته شدن محور قوچان سبزوار / قوچان درگز و تعطیلی مدارس فردا شد

mohamad$

کاربر ويژه
متاسفانه بارش طالقان از کرج هم کمتر بوده تو این سال آبی .

کرج 136.0

طالقان 135.9

معلم کلایه قزوین هم 132.0 میلیمتر بارش داشته .

Dr.ben

کاربر ويژه
gfs براي رشت 518 درنظر گرفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من نقشه ها رو ندیدم. واسه چند شنبه؟ بارش خوبه؟ راستش من وقتی یادم میاد هفته پیش همین موقع ها واسه امروز رشت برف پیش بینی شده بود و در پیش بینی ها بعدیش نیست و نابود شد اینجوری میشم :ناراحت:

imboeing

کاربر ويژه
من نقشه ها رو ندیدم. واسه چند شنبه؟ بارش خوبه؟ راستش من وقتی یادم میاد هفته پیش همین موقع ها واسه امروز رشت برف پیش بینی شده بود و در پیش بینی ها بعدیش نیست و نابود شد اینجوری میشم :ناراحت:

دكتر جان حدود 360 ساعت اينده !ى

20 ميل خالص gfs بد ذات در 2 فريمش گفته !!!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
رشت - ساری - گرگان - یاسوج - کرمانشاه - شیراز - شهرکرد - ایلام - شمال تهران

پر بارش های این سال ابی

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به خاطر وزش باد خیلی شدید هست روی یالی که از دربند به توچال میره و برفا رو میبره با خودش .

فرمایش محمد عزیز تائید میشه، همین حالت هم روی یال های غربی بود که برف های بلند شده از روی کوه به وضوح قابل دیدن بودن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا