• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
وضعیت The geopotential height of the pressure level 500 hPa. Expressed in geopotential decameters
حال حاضر و تشکیل پشته پایداری هوا برروی نیمه غربی و مرکزی کشور

44900020061886494749.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه همین هفته با گذر جریانات دامنه کوتاه به امید خدا شاهد بارشهایی هم در جنوب غرب کشور و هم در سواحل دریای خزر خواهیم بود که شدت و اوج بارشها متعلق به نواحی جنوبی استان خوزستان خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر میکنم که باز هم با بارش زیبای برف در سطح شهر مشهد هر چند به مدت زمان کوتاه در امشب باز هم پیش دوستان عزیزم رو سفید شدم:خجالت2:

mahmood600

کاربر ويژه
یکی از فریم های بارشی سه شنبه 8 ژانویه
در حال حاضر نقشه های مختلف ریزش هوای سرد را بر روی ترکیه بخصوص مرکز و غرب ان نشان می دهند که در همین راستا جریانات گرم مرطوب دریای سرخ و موج تراز میانی جو از سمت جنوب غرب و غرب کشور وارد می شود باید دید در ادامه چه تغییری در جهت جریان هوای سرد نفوذی و نیز ناوه همراه با ان خواهد بود
02362698336278102507.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
==================================================
ICAO : OIMM
Station Name : Mashhad (Afb/Civ
Temperature : -4.0°C
Weather : Mist
Wind : SE (140 degrees) at 11 km/h
Time : 31 / 23:55
Pressure : 1023.0 mb
Visibility : 1500m
RH : 93%
Sky Condition : Overcast at 150m
Elevation : 980m
Country : Iran (Islamic Republic Of)
Dew Point : -5.0°C
Remarks :
Heat Index : N/A
Wind Chill : -8.2°C
==================================================

rahsazan

کاربر ويژه
خدا رو شکر میکنم که باز هم با بارش زیبای برف در سطح شهر مشهد هر چند به مدت زمان کوتاه در امشب باز هم پیش دوستان عزیزم رو سفید شدم:خجالت2:

سلام مجدد
شما دیشب گفتی ، امروز اکیوودر پی بینیش رو گذاشت!
راستی سایت آنلاین ترافیک چندتا دوربین دیگه رو هم گذاشت و خدارو شکر میتونیم موقع بارش یک دید کامل از سطح شهر از میدون غدیر تا سه راه طرقبه داشته باشیم(هرچند تصویرش از ظهر به روز نشده)

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

درودبر شما
شما هميشه رو سفيدي استاد تقريبن 1 تا 2 سانت برف باريد

mahmood600

کاربر ويژه
کشف‌جسد یخ‌زده درارتفاعات‌دربند+ عكس

دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۰۰
کد مطلب: 130623

کوهنورد جوان به نام حسین راست یار صبح روز پنجشنبه عازم ارتفاعات ولنجک شده و در پی گرفتار شدن در برف و بوران دچار حادثه شد
75518966036229883317.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد
شما دیشب گفتی ، امروز اکیوودر پی بینیش رو گذاشت!
راستی سایت آنلاین ترافیک چندتا دوربین دیگه رو هم گذاشت و خدارو شکر میتونیم موقع بارش یک دید کامل از سطح شهر از میدون غدیر تا سه راه طرقبه داشته باشیم(هرچند تصویرش از ظهر به روز نشده)

سلام محمد رضا جان

خواهش میکنم بخت و اقبال با بنده بار بوده در این خصوص.

در ارتباط با دوربین های کنترل ترافیک ، من به شخصه از فراهم اومدن یک همچین امکاناتی برای شهر مون خیلی خوشحال و خرسندم و جا داره که از دست اندرکاران این تلاش صمیمانه قدر دانی کینم. خدا کنه که هم کیفیت تصاویرشون بهتر بشه و هم تعداد دوربین ها بیشتر بشه.

امشب راستی خیابونهای شهر هم خیلی لغزنده بودند.

درودبر شما
شما هميشه رو سفيدي استاد تقريبن 1 تا 2 سانت برف باريد

سلام هادی جان
اختیار دارید قربان:گل:

من 3 تا 4 سانتیمتری رو بیشتر می پسندم راستش با توجه به مشاهداتم.

mahmood600

کاربر ويژه
طوفان از زاویه ای باورنکردنی +عکس

دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۱ ساعت ۲۲:۰۰
کد مطلب: 130627

طوفان جمله بلایای طبیعی است که مقابله با آن ها بسیار سخت است. همچنین در طول دروه وقوع ان ها خسارات زیادی را به بار می آورند.

تا به حال شاید طوفان های بزرگ را تنها در فیلم هایی دیده باشید که مردم در حال فرار هستند و کیفیت زیادی ندارد.

البته همیشه هم مردم در حال گریز نیستند و برخی از عکاسان از جمله " Mitch Dobrowner" بیشتر به سمت آن حرکن می کنند تا بوانند عکس های زیبا را از این واقعا بگیرند.

29447614619174486863.jpg

22539607169224293135.jpg

43966006069655677166.jpg

44253843308963291485.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
بیشترین برف تجمعی مراکز استان ها در آذر 91 برای شهر سمنان با 25 سانت و بعدش برای شمال تهران و ارومیه با 20 و 15 سانت بوده .

اون روزایی که شمال تهران برف خوبی اومد ( 25 تا 27 آذر ) و برخی گفتن تهران دیگه برف نمیاد و کرج و همینطور کوبیدن تو سر تهران 3 سانت برف فقط ثبت کرده بود کرج .

*ویرایش شد

mohamad$

کاربر ويژه
کشف‌جسد یخ‌زده درارتفاعات‌دربند+ عكس

دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۰۰
کد مطلب: 130623

کوهنورد جوان به نام حسین راست یار صبح روز پنجشنبه عازم ارتفاعات ولنجک شده و در پی گرفتار شدن در برف و بوران دچار حادثه شد
75518966036229883317.jpg

لینک خبرش و میدید ؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سلام محمد رضا جان

در ارتباط با دوربین های کنترل ترافیک ، من به شخصه از فراهم اومدن یک همچین امکاناتی برای شهر مون خیلی خوشحال و خرسندم و جا داره که از دست اندرکاران این تلاش صمیمانه قدر دانی کینم. خدا کنه که هم کیفیت تصاویرشون بهتر بشه و هم تعداد دوربین ها بیشتر بشه.

سلام هادی جان

خوب اينجا در مركز شهر همينقدر كه گفتم باريد ولي آماري از غرب شهر ندارم احتمالن اونجا بيشتر باريده خوب همين بارش هم واسه رفع كتي خوب بود!

rahsazan

کاربر ويژه

سلام محمد رضا جان

سلام هادی جان

الان حدود 140 تا دوربین کنترل ترافیک داریم که فکر کنم با بروزرسانی امروز دسترسی به 10 درصدش فراهم شد ، کیفیتش هم تا اونجا که من میدونم ، با کیفیت بالا تصویر برداری میشه ولی توی سایت فکر کنم چون مشکل حجم داره با کیفیت پایین میذارن
در مورد لغزندگی خیابونها هم فرمایشت کاملا درسته و در معابر فرعی و کوچه ها وضع خوب نیست البته در معابر اصلی و بزرگراهها تا اونجا که امروز میدیدم دیگه مشکل عمده ای نبود. انشالله یه زمانی فرصت بشه و اگه قوانین سایت اجازه بده یکم در مورد راهداری زمستانی (عملیات زمستانه)اینجا صحبت کنیم(البته سازمان هواشناسی همیشه زیرمجموعه وزارت راه بوده پس راه و ترابری و هواشناسی به هم مرتبط هستن!)
انشالله توی برفهای بعدی ، با آمادگی بیشتری برفروبی توی شهر انجام بشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
الان وزش باد شديد در مشهد داريم كه داره باعث كولاك ميشه بايد منتظر كاهش شديد دما باشيم با اين وزش باد.اون چيزي كه خيلي توجه من رو به خودش جلب كرده شباهت زياد وضعيت جوي امسال مشهد به سال 76 و سال 79 هست كه اميدوارم تركيبي از اين 2 سال در مشهد اتفاق بيفته

mohamad$

کاربر ويژه
برف سنگین نیم متری و تاریخی شمال تهران . 17 آبان 1390

تا سالیان سال این برف سنگین در یاد خیلی از تهرانی ها خواهد بود و در تاریخ این شهر جاودان خواهد ماند .:گل:

ld41h5cpgj4n9xlobu.jpg

avhwfsssjxwoa7gds7.jpg

عکسایی هست که سامیار عزیز گرفته بودن

rahsazan

کاربر ويژه
الان وزش باد شديد در مشهد داريم كه داره باعث كولاك ميشه بايد منتظر كاهش شديد دما باشيم با اين وزش باد.اون چيزي كه خيلي توجه من رو به خودش جلب كرده شباهت زياد وضعيت جوي امسال مشهد به سال 76 و سال 79 هست كه اميدوارم تركيبي از اين 2 سال در مشهد اتفاق بيفته

سلام
فکر کنم سال 76 ، بصورت تجمعی یک متر برف یا بیشتر بارید؟ و سال 79 هم سال جالبی بود ، اولین باری بود که دمای 17- درجه رو تجربه میکردم ( اون زمان پیکان داشتیم، رفتم در ماشین رو باز کنم ، دستم چسبید به دستگیره :خنده1:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا