• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
این سایت که پیشبینی می کنه من خودم زیر نظر داشتمش درست می گه .

http://www.world-earthquakes.com/index.php

هر کی هم شک داره می تونه یک هفته زیر نظر داشته باشه

تشکر. من در مورد قابل پیش بینی بودن یا نیودن زلزله نه تخصصی دارم و نه مطالعه ای و نه نظری موافق یا مخالف. حرفم این بود که سایتی که از قولش چنین خبری منتشر شده، یعنی "سازمان زمین‌شناسی آمریکا"، اصولا پیش بینی زلزله را در حال حاضر ممکن نمی دونه. قطعا سایت ها و تحقیقات و دانشمندان مختلف دیگه ای ممکن زلزله ها رو قابل پیش بینی بدونن.

navid-mashhad

کاربر ويژه
گسل های خراسان مدتیه به شکل مشکوکی کم کار شدن - امیدوارم به خواب ابدی فرو برن ( البته غیر ممکنه )

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پيش بيني وضعيت اب و هواي پايتخت

caehwnct3f410fwnzzq.gif

امیرکوروش

کاربر ويژه
شهر اصفهان بارش رگبار باران و تگرگ در پیش داره.

به علت فشار صفحه ی عربستان در جهت شمال شرقی و فشار صفحه هند در جهت شمال غربی
به علت فشار و حرکت صفحه ی هندوستان ارتفاع کوههای هیمالیا و هندوکش در حال افزایش است
صفحه عربستان هم در جهت شمال غربی در حال حرکت است و دریای سرخ در حال باز شدن است و مساحت آن در حال افزایش است
برآیند این دو فشار باعث می شود ارتفاع فلات ایران نیز در حال افزایش باشد و فشار این صفحات باعث زلزله خیز بودن ایران شده است

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان مگه دوباره قراره زلزله بیاد دیشب تا ساعت4 صبح بیدار بود صبح به زور رفتم دانشگاه وتازه هم از دانشگاه اومدم

سلام

نه من باب مزاح بود.

آخه اصفهان سمبل و نماد عاري از زلزله بود براي ايران كه اون هم با زلزله ديشب بر باد رفت.

saeed hh

کاربر ويژه
تو شبکه یورو نیوز یه چیزایی داشت میگفتش نمیدونم چرا یه دفعه همه چیز قطع شدش داشت دربارهی منطقه هشدار زلزله میداد انقدر پارازیت زیاد بودش چیزی نفهمیدم حالا شایدم اشتباه شنیده باشم!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا