• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود حامد جان

به جرئت میتونم بگم اهل طبیعت تر از مردم ایلام هیچ کجای ایران نیست! کل عید رو در دشت و کوه سپری میکنند و خدا رو شکر هنوز طبیعت ایلام مثل بقیه کشور دستمالی نشده!

حامد جان سمت تنگ بیجار هم رفتی؟ یک روستائی هست به اسم فسیل! خیلی دوست دارم اون منطقه رو ببینم، اونجا واقعا فسیل پیدا میشه؟

درود ارش جان ببخشید دیر جواب دادم

بله واقعا همینطوره روزهای تعطیل شهر خالی و همه تو دل طبیعت هستن

من خودم اهل تنگه بیجار هستم روستای گنجوان. اونجا همه چیز پیدا میشه یکی از شرکت های بزرگ نفت ایران اونجاس

hamed*zagros

کاربر ويژه
سلام حامد جان:گل:
متاسفانه وقتشو ندارم اتفاقاً اون اطراف ایلام رو کم رفتم، من بیشتر دهلران میمه و دره شهر رو رفتم، این روزها باید مدام در مسافرت باشم و این ور و اون ور برم، شاید چند روزه دیگه برم شهر بدره رو ببینم، اما کلاً متاسفانه این بهار خشک دلمو کباب کرده

من اونطرفا نیومدم امسال هنوز، اینجا اگه بارون بباره حسابی سبز میشه. اگه تونستی حتما تشریف بیارین

aria_tehran

کاربر ويژه
این عکسو لحظاتی پیش گفتم و تیرش کردم تا نوع ابر معلوم باشه
تو اون منطقه فکر کنم بارش خوبی رخ داده باشه با توجه به حالت ابرا
g0m4vw1pyobk67k9nm1.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من کاملا با شما موافقم. متاسفانه سایت های مهم خبری ایرانی، اخبار بدون منابع معتبر رو یکی پس از دیگری باز نشر می دن. تو این خبر نوشته به نقل از الوطن و الوطن هم به نقل از مرکز زمین شناسی آمریکاست. تازه خبر آنلاین این خبر رو به نقل از ایلنا منتشر کرده.

http://www.khabaronline.ir/detail/287952/society/urban

آخرش معلوم میشه منبع خبر یه طنز نویس بوده.

آره

بهزاد جان

بارها و بارها در شرايط مشابه اوضاع فعلي، بازار داغ شايعات به راه بوده و هست و متاسفانه خبرگزاري ها دقت كافي رو ندارن و تنها به اعتبارشون لطمه مي زنن.

navid-mashhad

کاربر ويژه
از انيميشن بالا پيداست حداكثر بارش 7 روز پيشرو كشور بر روي استان مازندران و ارتفاعات البرز در اين بخش با بارشي در حدود 150 ميلي متر واقع ست.

مهرداد این مردم منو کچل کردن
میگن زلزله های اخیر به دلیل هارپ یا به دلیل فعالیت های اتمی ج.ا می گم دلیلتون مدرکتون چیه فحش میدن :(

nojeana

کاربر ويژه
نقطه خروج گاماسیاب از نهاوند در کم ارتفاع ترین نقطه استان همدان و منطقه دختر گبر ( حدود 1450 متر ) اردیبهشت پارسال
1hfvme74l8no4u8anuq.jpg

hz0m5v0zut2g0sbqdd2o.jpg

1hpq17xl9z69m7vj74q.jpg

69g3g2k952bmahh9p04g.jpg

خوب فعلا منم برم چند کاره را بندازم و برم خونه اینجام هوا تیره شده ببینم دنیا دست کیه

abtinT

کاربر ويژه
فعالیت صفحه عربستان که خیلی زیاد شده . ولی زلزله 10 ریشتر از زمانی که زلزله ها ثبت شدن وجود نداشته .
ما تو کتاب زمین شناسی می خوندیم ایران زلزله بالا تر از 7.5 نمی یاد ولی امد 7.8 .
ولی باز 10 خیلی زیاده .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
فعالیت صفحه عربستان که خیلی زیاد شده . ولی زلزله 10 ریشتر از زمانی که زلزله ها ثبت شدن وجود نداشته .
ما تو کتاب زمین شناسی می خوندیم ایران زلزله بالا تر از 7.5 نمی یاد ولی امد 7.8 .
ولی باز 10 خیلی زیاده .

مولفان كتاب ها از سطح اطلاع پاييني برخوردار بودن الان رو نمي دونم. يادم توي كتاب جغرافيا نوشته بود تا به حال در تاريخ بشر زلزله 9 ريشتري اتفاق نيوفتاده ست. در صورتي كه توي شيلي در 22 مي سال 1960 زلزله 9.5 ريشتري اومده بود. كه بيش از 1000 كشته ، 3000 مجروح ، 2000000 بي خانمان و 650 ميليون دلار خسارت به جنوب شيلي وارد شد.
خسارت سونامي رو در شيلي بگذريم در هاوائي، سواحل ژاپن و فيليپين و ايالات متحده تلفات و خسارت وارد كرد.

البته به علت عمق زياد اين زلزله خسارت در حد 9.5 ريشتر بر جاي نذاشت.

بزرگترين زلزله ايران دامغان در استان سمنان با 7.9 ريشتر بوده كه در سال 856 ميلادي اتفاق افتاده البته مكران هم تجربه زلزله 8 ريشتري رو داشته.

آخرین ویرایش:

abtinT

کاربر ويژه

مولفان كتاب ها از سطح اطلاع پاييني برخوردار بودن الان رو نمي دونم. يادم توي كتاب جغرافيا نوشته بود تا به حال در تاريخ بشر زلزله 9 ريشتري اتفاق نيوفتاده ست. در صورتي كه توي شيلي در 22 مي سال 1960 زلزله 9.5 ريشتري اومده بود. كه بيش از 1000 كشته ، 3000 مجروح ، 2000000 بي خانمان و 650 ميليون دلار خسارت به جنوب شيلي وارد شد.

البته به علت عمق زياد اين زلزله خسارت در حد 9.5 ريشتر بر جاي نذاشت.

بزرگترين زلزله ايران دامغان در استان سمنان با 7.9 ريشتر بوده كه در سال 856 ميلادي اتفاق افتاده البته مكران هم تجربه زلزله 8 ريشتري رو داشته.

سال 856 میلادی ؟
از کجا فهمیدن که این قدرت رو داشته ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

abtinT

کاربر ويژه
جالبه تمام سایت هایی که خبر زلزله 10 ریشتری در خاورمیانه رو دادن هیچکدام لینک اصلی خبر رو ندادن فقط منبع رو سازمان زمین شناسی امریکا گذاشتن . از لینک خبری نیست .

Dr.ben

کاربر ويژه
سایت زمین شناسی امریکا .
من که چیزی پیدا نکردم

http://www.usgs.gov/

منم داشتم همین سایت "سازمان زمین‌شناسی آمریکا" یا "The United States Geological Survey" رو نگاه می کردم.

اتفاقا پاسخ این سایت به این سوال که آیا می توان زلزله را پیش بینی کرد؟ منفیه.

Can We Predict Earthquakes?

So far, the answer is no. Despite frequent claims to the contrary, no reliable short-term earthquake prediction method has ever been developed. Nor do scientists expect to develop a method in the foreseeable future.

However, based on scientific data, probabilities can be calculated for future earthquakes. For example, comprehensive assessments of long-term earthquake rates in California tell us there is roughly a 2-in-3 chance that a magnitude 6.7 or larger earthquake will strike in the next 30 years in the greater San Francisco Bay Area. Within the State of California as a whole, earthquakes this large are virtually certain (a 99 percent probability) in that same time frame.

Knowing the likelihood of future earthquakes allows prudent actions to be taken to mitigate their effects, no matter when they may happen to strike.

من همین نظر رو واسه سایت خبرآنلاین گذاشتم. سایت خبر آنلاین نظرم رو منتشر کرد: :خجالت2:

abtinT

کاربر ويژه
منم داشتم همین سایت "سازمان زمین‌شناسی آمریکا" یا "The United States Geological Survey" رو نگاه می کردم.

اتفاقا پاسخ این سایت به این سوال که آیا می توان زلزله را پیش بینی کرد؟ منفیه.

Can We Predict Earthquakes?

So far, the answer is no. Despite frequent claims to the contrary, no reliable short-term earthquake prediction method has ever been developed. Nor do scientists expect to develop a method in the foreseeable future.

However, based on scientific data, probabilities can be calculated for future earthquakes. For example, comprehensive assessments of long-term earthquake rates in California tell us there is roughly a 2-in-3 chance that a magnitude 6.7 or larger earthquake will strike in the next 30 years in the greater San Francisco Bay Area. Within the State of California as a whole, earthquakes this large are virtually certain (a 99 percent probability) in that same time frame.

Knowing the likelihood of future earthquakes allows prudent actions to be taken to mitigate their effects, no matter when they may happen to strike.

من همین نظر رو واسه سایت خبرآنلاین گذاشتم. سایت خبر آنلاین نظرم رو منتشر کرد: :خجالت2:

این سایت که پیشبینی می کنه من خودم زیر نظر داشتمش درست می گه .

http://www.world-earthquakes.com/index.php

هر کی هم شک داره می تونه یک هفته زیر نظر داشته باشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سال 856 میلادی ؟
از کجا فهمیدن که این قدرت رو داشته ؟

بله

بنظرم با ثبت تاريخي و مشاهدات صورت گرفته. از ميزان شدت و خسارت هايي كه گزارش شده (مركالي) بزرگا رو تخمين مي زنن.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا