• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان اره خانواده و اقوام همه بیرون بودند تا صبح

بله من تو تلویزیون دیدم.

نمی دونم چی بگم. امیدوارم هر چه زودتر از این شرایط خارج بشیم. سطح لرزه خیزی کشور به طرز بی سابقه ای بالا رفته من تا به حال بیاد ندارم به این حد باشه. گرچه این مساله هیچگاه خاتمه پیدا نمی کنه و تا دنیا دنیاست زلزله هم وجود خواهد داشت.

amir551

کاربر ويژه
بجنورد بارش باران +13
سبزوار رعد و برق +20
نیشابور رعد و برق +18 نمیدونم چرا امیر از نیشابور به روش نمیاره شاید می ترسه امیر محسن گیر بده عکس بگیره دی :))
قوچان رعد و برق +11
مشهد نیمه ابری +14
نه به جان نوید
اینجا فقط یه کم باد شدید هستش
:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من از آخر تا همه شما رو عکاس و گزارشگر نکنم دست بردار نیستم:خنده2:

بجنورد بارش باران +13
سبزوار رعد و برق +20
نیشابور رعد و برق +18 نمیدونم چرا امیر از نیشابور به روش نمیاره شاید می ترسه امیر محسن گیر بده عکس بگیره دی :))
قوچان رعد و برق +11
مشهد نیمه ابری +14

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید تا 162 ساعت آینده:

13042706_2_2012.gif

13042706_2_2012.gif

ehsa az esfahan

کاربر ويژه

بله من تو تلویزیون دیدم.

نمی دونم چی بگم. امیدوارم هر چه زودتر از این شرایط خارج بشیم. سطح لرزه خیزی کشور به طرز بی سابقه ای بالا رفته من تا به حال بیاد ندارم به این حد باشه. گرچه این مساله هیچگاه خاتمه پیدا نمی کنه و تا دنیا دنیاست زلزله هم وجود خواهد داشت.

مهرداد چیزی که باعث نگرانی شده اینه که الان هم ما خیلی خفیف لرزش حس میکنیم زیرپاهامون

felan123

New member
حقیقت داره میگن 50 میلیون سال 1 بار صفحه عربستان داره به سمت شرق میره و زلزله شدید منتطر ایران است؟
من شنیدم از معلم جغرافیا چند سال پیش که هر سال 1 سانت صفحه عربستان نزدیک میشه ولی این رو نشنیده بودم که هر 50 میلیون سال برگشت شده !!!!!؟
کسایی که اطلاع دارن بگن حقیقت داره یا شایع است؟:فرار:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

محسن میگه قوچان به شدت داره رعد و برق میزنه!!!!

رعد و برقها آخر الزمانی

محمد از بجنورد به محسن گفته امروز حداقل در حدود 7 میلیمتر باران باریده!!!!!!

پسرخاله

کاربر ويژه
ماهان خاطره یا سوژه ای جالب برات از وقتی اومدی ایران و به خصوص تهران رخ نداده که تعریف کنی؟ :خنده2:الانم تهرانی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا