• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان

خدا رو شکر که بارشهای خوبی داشتید و لذت بردید.

عرض کنم خدمت تون در روزهای آینده همین مناطقی که امروز بارش داشتند جزء رکورد داران بارش هستند .

انشاء الله از اواخر وقت یکشنبه و با مداد دوشنبه بارشها در منطقه شما مجددا آغاز میشه و به تناوب تا اواخر هفته هم ادامه خواهد داشت.

سپاس،پس بارشی تا فردا ظهر نخواهیم داشت،درست میگم؟؟یه سوال دیگه،پس بجنورد هم انشاالله جزء رکوردداران بارش خوهد بود؟؟،خدایا شکرت:شاد2:،هنوز امروز میگفتم خیلی وقته بجنورد بارش خوبی نداشته و برسر زبان ها نبوده!!

ali.doosti

کاربر ويژه
20130420.1600.msg3.ir.x.africa_tropics.x.jpg

20130420.1600.msg3.vapor.x.africa_tropics.x.jpg
امیر جان آدرس این سایتو میدید مال این نقشه پایینیو لطفا!چون شمال سرخ واس ما کاربرد داره هرروز چک کنم شاید برداشته شد این بلاک..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک تصویر ماهواره ای هست که دود ناشی از فعالیتهای آتشفشانی رو نشون میده کسی از دوستان می تون تصویر ماهواره ای مربوطه رو بذاره!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر محمد عزیزمان
مبارک باشه بارش باران
محمدجان زیاد نگران نباش، 72 ATR هواپیمای بدی نیست:
bahu61lr8cnv0hogdghe.jpg

سلام بر محمدرضای عزیز:گل:

خیلی مخلصیم قربان:احترام:

سپاس گزارم از لطفت،حقیقتش من هنوز سوار این هواپیمایی که عکسش رو گذاشتی نشدم ولی صداش مثل هواپیماهای جنگیه!!شکلش هم مثل هموناست،درمورد اینکه میپره یا نمیپره هم فقط اینو میدونم که اگه حتی آسمون نیمه ابری هم باشه نمیپره!!چون بجنورد در محاصره ی کوهه و دید برای خلبان ها بشدت کم میشه وقتی آسمون واسه با پوشش ابر همراه باشه،واسه همین نگران بودم.

saeed hh

کاربر ويژه
سپاس،پس بارشی تا فردا ظهر نخواهیم داشت،درست میگم؟؟یه سوال دیگه،پس بجنورد هم انشاالله جزء رکوردداران بارش خوهد بود؟؟،خدایا شکرت:شاد2:،هنوز امروز میگفتم خیلی وقته بجنورد بارش خوبی نداشته و برسر زبان ها نبوده!!

بازم که تو اینجایی مگه فردا صبح مدرسه نداری برو بخواب!!:دوست:

من نمیدونم چه جوری دوران مدرسه رو گذروندم هم یه جورایی حال دادش هم ازش متنفرم حس عجیبیه :تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا بخیر بگذرونه

شنیدم گاهی وقتا بعد از بادهای شدید زلزله رخ میده!!!!!!!!!!!!!

abtinT

کاربر ويژه
فعال شدن تفتان بعد از زلزله امکان دارد؟
هادی معیری نژاد
- بعد از زلزله مهیب سراوان که 7.5 ریشتر مقیاس آن بود خبرهایی از فعالیت آتشفشان تفتان به گوش می رسد. عبدالله سعیدی زمین شناس به مهر گفته اینکه گفته شود زمین لرزه 7.5 ریشتری سراوان امکان دارد بر روی فعالیت این آتش فشان تاثیر بگذارد دور از انتظار نیست و باید منتظر آینده بود.این زمین لرزه می تواند در رفتار این آتش فشان تاثیر گذار باشد در کنار اینکه می تواند در فعال کردنش اثر بگذارد همچنین می تواند فعالیت کنونی آن را نیز کاهش دهد.وی با اشاره به ژرفای زمین لرزه افزود: ژرفای 90 کیلومتری می توان بر روی این کوه آتش فشان موثر باشد.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بازم که تو اینجایی مگه فردا صبح مدرسه نداری برو بخواب!!:دوست:

من نمیدونم چه جوری دوران مدرسه رو گذروندم هم یه جورایی حال دادش هم ازش متنفرم حس عجیبیه :تعجب2:

درود بر سعید عزیز:احترام:

دیگه چکار کنیم،دلتنگی شما باعث میشه تعهدات به خانواده و خودم رو فراموش کنم و بیام،حالا اگه ناراحتی برم؟؟؟!!!:دوست:،بهترین دوران زندگی آدم{البته بنظر خودم}همین دوران مدرسه ت بخدا:گل:

songing

کاربر ويژه
توی سایت زده قوچان وچناران ونیشابور الان رگبار ورعدوبرقه درسته یا نه امیر خان:گل::گل:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر محمدرضای عزیز:گل:

خیلی مخلصیم قربان:احترام:

سپاس گزارم از لطفت،حقیقتش من هنوز سوار این هواپیمایی که عکسش رو گذاشتی نشدم ولی صداش مثل هواپیماهای جنگیه!!شکلش هم مثل هموناست،درمورد اینکه میپره یا نمیپره هم فقط اینو میدونم که اگه حتی آسمون نیمه ابری هم باشه نمیپره!!چون بجنورد در محاصره ی کوهه و دید برای خلبان ها بشدت کم میشه وقتی آسمون واسه با پوشش ابر همراه باشه،واسه همین نگران بودم.
اختیار داری محمدجان
مخلصم
البته متخصصین فروم اظهار نظر کنن بهتره اما فکر کنم بیشتر اشکال از سامانه های ناوبری فرودگاهی باشه که تو هوای ابری نمیشینه هواپیما

saeed hh

کاربر ويژه
خدا کنه تا فردا زمین تا فردا تکون نخوره چون فردا صبح میخوام برم برای مصاحبه واسه کار ولی نه مثل همه ی مصاحبه های الکی اندفعه با قدرت میرم چون حاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااج اقاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سفارشمون رو کرده تلفنی یه نامه ای هم داده یعنی پدرم درومد این کار صورت بگیره ولی بازم هخیچی معلوم نیستش چون عده ای دیگه ای با حاج اقاهای قدر تمند تری حظور پیدا میکنن خدا کنه خره این بابا برو باشه!!

تازه کارشم ساعت کاری بالا با حقوق کم ولی واسه همینم سرو دست میشکنن!!

IRAJ1

کاربر ويژه
سال آبی 84-85 یک سال بسیار رویایی برای استان ما بود ولی بجاش سال آبی 86-87 یک کابوس به تمام معنا

mohamad$

کاربر ويژه
خدا کنه تا فردا زمین تا فردا تکون نخوره چون فردا صبح میخوام برم برای مصاحبه واسه کار ولی نه مثل همه ی مصاحبه های الکی اندفعه با قدرت میرم چون حاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااج اقاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سفارشمون رو کرده تلفنی یه نامه ای هم داده یعنی پدرم درومد این کار صورت بگیره ولی بازم هخیچی معلوم نیستش چون عده ای دیگه ای با حاج اقاهای قدر تمند تری حظور پیدا میکنن خدا کنه خره این بابا برو باشه!!

:خنده2:ایول

من کماکان نمیدونم از کدوم ابر میخواد بارون بیاد ؟!
04201800.gif.GIF

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اختیار داری محمدجان
مخلصم
البته متخصصین فروم اظهار نظر کنن بهتره اما فکر کنم بیشتر اشکال از سامانه های ناوبری فرودگاهی باشه که تو هوای ابری نمیشینه هواپیما

منم دقیق نمیدونم اشکال از کجاست ولی خدا رو شکر بزودی دوتا هواپیمای خوب وارد ناوگان هوایی!!فرودگاه بجنورد میشه،فکر کنم اسمش ایرباس 320 باشه،در هر صورت ممنونم از پاسخی دادی محمدرضاجان:گل:

وقتم پایان رسیده،امیدوارم شب های آینده هم حتی واسه دقایقی اندک هم که شده بتونم بیام،شب خوش،یا علی:گل::احترام:

ali.doosti

کاربر ويژه

:خنده2:
ایشالا بروه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا