• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رادیو سوندمشهد :

40745_2112.gif

tima ir

کاربر ويژه
و ايضا رگبار باران و رعدوبرق هم اينك.

سلام دوستان منطقه ما هوا نیمه ابری و و پوشیده از ابرهای همرفتی هست بجنورد هم بارش باران گزارش شده از منطقه روی بینالود ابرهای بسیار خوبی دیده میشه و بنظر میرسه رگبار باران داره

pokerface

متخصص هواشناسی
با اینکه بارندگی به هیچ وجه مناسب نبوده اما واقعا منطقه حفاظت شده سفید کوه مث بهشت شده.نمیشه زیباییشو تو عکس بخوبی نشون داد.جاتون سبز.با توجه به موضوع احتمالا من با این عکس توی مسابقه شرکت میکنم

gfthss0o8ih2icnry7mb.jpg

ای کاش نمی‌گفتی سجّاد چون عکست بی‌نهایت زیباست و اگر هم نمی‌گفتی من قطعاً بهش رای میدادم.

mohammadsadat

کاربر ويژه
خوب با عرض سلام خدمت تیزپروازان محترم:گل: بنده سوار بر لاک پشت:حرص: در خدمتتون هستم
اینجا ابرهای پراکنده، باد سرد و دیگر هیچ
کاش از بچه های غرب بیشتر اینجا داشتیم تا کمی در مورد اقلیم غرب بیشتر و با داشتن اطلاعات اطلاعات بیشتر صحبت کنیم
نمیدونم امسال سیستم های مدیترانه ای غرب چشون شده، کسی بلایی سرشون آورده
خصوصیات هواشناسیشونو نمیدونم اما بارش هایی خوب مخصوص ایلام لرستان همدان کردستان و کرمانشاه ایجاد میکردن

aznavar

کاربر ويژه
ای کاش نمی‌گفتی سجّاد چون عکست بی‌نهایت زیباست و اگر هم نمی‌گفتی من قطعاً بهش رای میدادم.

ممنونم بهروز جان. لطف دارید:گل: میتونم بگم خوش شانس بودم که اون ستونهای نور بموقع درست شدن. این دوتاهم تقدیم به شما و بچه های با مرام انجمن:گل:

qyqgl0bvuapct6wi7squ.jpg

9fsu7sgmsoq5dlnm28gu.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
میگم سجاد جان شما با این عکسا شکست سختی بر همه شرکت کننده ها وارد میکنی و به عبارتی همه رو سوسک میکنی:خجالت2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
ممنونم بهروز جان. لطف دارید:گل: میتونم بگم خوش شانس بودم که اون ستونهای نور بموقع درست شدن. این دوتاهم تقدیم به شما و بچه های با مرام انجمن:گل:

qyqgl0bvuapct6wi7squ.jpg

9fsu7sgmsoq5dlnm28gu.jpg

به به عجب طبیعتی
عکس هات واقعاً عالیه:گل:
کاش بهار کشور ما اینقدر کوتاه نبود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سجاد جان

عکسها بسیار زیبا هستند و با این کیفیت و زیبایی تصاویر هر کدوم از این عکسها رو که ارسال کنی 100 درصد اول میشی.

من یکی که باید انصراف بدم:خجالت2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سجاد عزیز فکر کنم همیشه سمت دامنه های شمالی سفیدکوه میری، سمت دامنه های جنوبیش و کوههای شمال کوهدشت هم رفتی؟

rahsazan

کاربر ويژه
عکسهایی که گذاشته بودین عالی بود، منتها چون خیلی وقته عکسهای سامیار عزیز رو ندیده بودیم، یه تشکر ویژه از ایشون برای عکسهای عالی که گرفتن میکنم:گل:

@سامیار هواشناس

آخرین ویرایش:

saeed hh

کاربر ويژه
با تشکر از عکسای خوبتون اینجا باد بارون و طوفان داره خونه رو از جا میکنه در لحظاتی سرعت باد ترسناک میشه!!!

aznavar

کاربر ويژه
میگم سجاد جان شما با این عکسا شکست سختی بر همه شرکت کننده ها وارد میکنی و به عبارتی همه رو سوسک میکنی:خجالت2:
چاکر محمد جان. نه خیلی از دوستان مثل امیر محسن جان هستن که از بنده سرترن

سجاد جان

عکسها بسیار زیبا هستند و با این کیفیت و زیبایی تصاویر هر کدوم از این عکسها رو که ارسال کنی 100 درصد اول میشی.

من یکی که باید انصراف بدم:خجالت2:
چوب کاری میفرمایید استاد:خجالت2: من واقعا عاشق عکاسی شما هستم.

سجاد عزیز فکر کنم همیشه سمت دامنه های شمالی سفیدکوه میری، سمت دامنه های جنوبیش و کوههای شمال کوهدشت هم رفتی؟

سلام محمد سادات عزیز. بله رفتم اونجا هم دسته کمی از دامنه شمالیش نداره البته به علت واقع شدن پادگان امام علی تو اون دامنه کمتر میرم. سراب کی میرزا یکی از زیباترین مناطقش هست
جنگلهای انبوه بلوط. چند سال پیش هم هواپیما با اون دامنه برخورد کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا