Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
رادیو سوندمشهد :
و ايضا رگبار باران و رعدوبرق هم اينك.
با اینکه بارندگی به هیچ وجه مناسب نبوده اما واقعا منطقه حفاظت شده سفید کوه مث بهشت شده.نمیشه زیباییشو تو عکس بخوبی نشون داد.جاتون سبز.با توجه به موضوع احتمالا من با این عکس توی مسابقه شرکت میکنم
منم با همین عکس که جمعه گرفتم در مسابقه شرکت میکنم . ایشالا که رتبه اخر نمیشم :خجالت2:
http://up.iranjoman.com/images/wq9r1wez897gdook5ivd.jpg
ای کاش نمیگفتی سجّاد چون عکست بینهایت زیباست و اگر هم نمیگفتی من قطعاً بهش رای میدادم.
سامیار هم با توجه به نوعه ابرهایی که دیده میشد گفتسامیار کارت درسته اینجا هوا به قول حاجی از قوچان آبستن شد :تعجب2:
ممنونم بهروز جان. لطف دارید:گل: میتونم بگم خوش شانس بودم که اون ستونهای نور بموقع درست شدن. این دوتاهم تقدیم به شما و بچه های با مرام انجمن:گل:
سلام محمد عزیز:گل:
ماجرای این مسابقه عکس چیه؟
منو هم شرکت میدید:خنده2:
چاکر محمد جان. نه خیلی از دوستان مثل امیر محسن جان هستن که از بنده سرترنمیگم سجاد جان شما با این عکسا شکست سختی بر همه شرکت کننده ها وارد میکنی و به عبارتی همه رو سوسک میکنی:خجالت2:
چوب کاری میفرمایید استاد:خجالت2: من واقعا عاشق عکاسی شما هستم.سجاد جان
عکسها بسیار زیبا هستند و با این کیفیت و زیبایی تصاویر هر کدوم از این عکسها رو که ارسال کنی 100 درصد اول میشی.
من یکی که باید انصراف بدم:خجالت2:
سجاد عزیز فکر کنم همیشه سمت دامنه های شمالی سفیدکوه میری، سمت دامنه های جنوبیش و کوههای شمال کوهدشت هم رفتی؟