• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

برفی

کاربر ويژه
سلام بر همه اینجا باد بسیار شدیدی درحال وزیدن هست اسمون هم کمی ابریه. ما هم این هفته بارشی داریم یا نه

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
برگشت از همان مسیر
2cafzv0vnzr2etk4epba.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
سامیار و امیر محسن واقعا کارشون درسته . کوها و صخره ها و دشت ها رو پشت سر میزارن و این عکسای زیبا رو میگیرن . سامیار جان شما عکساتون و تو یه سایتی اپلود کنید اینطوری حیفه . مثلا تو اندرگراند یا اسنو فورکست یا ودرفورسکت یا پانوراما و ... که همه مردم دنیا ببینن طبیعت ایران و . امیر محسن این عکسایی که با عشایر گرفتید و خیلی حال کردم ایولا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان

شما لطف دارید. شاید یک روزی یک نمایشگاه عکس بزنم:خجالت2:

سامیار و امیر محسن واقعا کارشون درسته . کوها و صخره ها و دشت ها رو پشت سر میزارن و این عکسای زیبا رو میگیرن . سامیار جان شما عکساتون و تو یه سایتی اپلود کنید اینطوری حیفه . مثلا تو اندرگراند یا اسنو فورکست یا ودرفورسکت یا پانوراما و ... که همه مردم دنیا ببینن طبیعت ایران و . امیر محسن این عکسایی که با عشایر گرفتید و خیلی حال کردم ایولا

محمد بجنورد

کاربر ويژه
یا علی مدد!!!

سلام دوستان،بارش شدید باران به همراه رعدوبرق های ما فوق آخرالزمانی هم اکنون در بجنورد!!رعدوبرق ها بسیار بسیار ترسناک اند!!:سکوت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
مبارکه!!!
اگه تونستی عکس بنداز

سپاسگزارم نویدجان،موج رعدوبرق از روی بجنورد گذشت ولی همچنان بارش با شدت خوب و بالایی در حال باریدنه و منم دوربینی ندارم که بتونم شدت بارش رو نشون بدم

راستی دوستان ابرا،خیلی ابرای جالبی هستن!!نمیدونم چرا!!فکر کنم بارش خوبی رو ثبت کرده باشه فرودگاه!!البته فکر کنم.

navid-mashhad

کاربر ويژه
دیگه دوستان این عکس هایی که من میزارم صرفا جهت اطلاعه و حجمشون به 30 کیلو بایت کاهش پیدا کرده تا فقط نوع ابرها رو نشون بدم ببخشید اگر بی خوده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا