• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
حرفه سامیار کاملا صحیحه تهران وقتی هوا گرمتره به خصوص در طوله روز و نزدیکای ظهر پتانسیله بارشی بیشتری داره سرد شدن هوا به خصوص در غرب کشور رابطه مستقیمی با بی بارشی تهران داره!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

مشهد الان خبریه؟ داره رعد و برق میزنه؟!!!!!

melight00.gif

Abbath

New member
هوا واقعا سرد شده،بخاریها روشن شدن دوباره،منم رفته بودم شیرینی تسویه بگیرم فردا ببرم پادگان یخ زدم :دی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود هادی جان

اینجا حدود ساعت 8 شب در باند شرقی و شمال شرقی کلات رعد و برقههای خوبی میزد ولی تا اومدم برم یکجا مستقر بشم فاصله خیلی زیاد شده بود.

Abbath

New member
تبریک عباس جان:گل:

خیلی ممنون محسن عزیز،دوران بیخودی بود،اما اینکه میگن خاطراتش همیشه باهاته واقعا درسته،امروز دفتر خاطرات دوران آموزشی رو پیدا کردم و شروع کردم خوندن،بغض عجیبی کرده بودم،واقعا خاطرست،حالا خاطرات بدش به خاطرات خوبش بیشتر میچربه،اما همون اندک خاطرات خوبش هم هیچوقت از یاد آدم نمیره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود هادی جان

اینجا حدود ساعت 8 شب در باند شرقی و شمال شرقی کلات رعد و برقههای خوبی میزد ولی تا اومدم برم یکجا مستقر بشم فاصله خیلی زیاد شده بود.

اي بابا اميرجان باز كم كاري كردي!!!
اميدوارم عكس هاي توپي بگيري.درضمن اميرجان ميشه يه پيش بيني توپول واسه مشهد بكني كه كلي توش بارون و تگرگ و رعد و برق داشته باشه!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خیلی ممنون محسن عزیز،دوران بیخودی بود،اما اینکه میگن خاطراتش همیشه باهاته واقعا درسته،امروز دفتر خاطرات دوران آموزشی رو پیدا کردم و شروع کردم خوندن،بغض عجیبی کرده بودم،واقعا خاطرست،حالا خاطرات بدش به خاطرات خوبش بیشتر میچربه،اما همون اندک خاطرات خوبش هم هیچوقت از یاد آدم نمیره

دقیقا درسته

بزار یه مدت بگذر واقعا دلتنگ می شی. من اینو بهت قول میدم.

بعضی وقتا میرم سراغ عکس ها و فیلم هام واقعا حس خاصی بهم دست میده حسی که فقط خودم درکش می کنم. خیلی عجیبه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا