• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام امیر جان
قوچان یک ساعت پیش رعد و برق داشت و در حد خیس کردن زمین بارون اومد الانم احتمالا روی چناران بارش باشه
سلام حاج محسن
فکر کنم با بارشهای اخیر دارین یکه تازی میکنین تو خراسان رضوی و از رقبا فاصلتون بیشتر میشه:خنده2:

سیبری

کاربر ويژه
سلام حاج محسن
فکر کنم با بارشهای اخیر دارین یکه تازی میکنین تو خراسان رضوی و از رقبا فاصلتون بیشتر میشه:خنده2:

سلام بر ممد رضای گل
خوب از قوچان جز این انتظار نمیره! ممکنه اوایل فصل یا اواسطش برخی شهرستانها پدیده بشن و یه مدتی خودشون و تا صدر جدول بالا بکشن ولی خوب اونا شخصیت قهرمانی ندارن :خنده2:و آخر فصل همیشه از آن بزرگانه دقیقا مثل استقلال تو لیگ ایران!:140:

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام بر ممد رضای گل
خوب از قوچان جز این انتظار نمیره! ممکنه اوایل فصل یا اواسطش برخی شهرستانها پدیده بشن و یه مدتی خودشون و تا صدر جدول بالا بکشن ولی خوب اونا شخصیت قهرمانی ندارن :خنده2:و آخر فصل همیشه از آن بزرگانه دقیقا مثل استقلال تو لیگ ایران!:140:

شما بایرن مونیخ ما شاختار دونتسک:خنده2:

saeed hh

کاربر ويژه
باد باد و بازهم باد پدیده جنوب غرب تهران!!!

من با فرودگاه کاری ندارم دماش چند هستش ولی اینجا ها میکنم بخار از دهنم میزنه بیرون و اینم بگم فاصلمون تا فرودگاه زیاد هستش در واقع مهراباد پرت ترین جای ممکن هستش !!

amir551

کاربر ويژه
سلام بر ممد رضای گل
ایرسوتر نوشهرتم

Movie_of_Lightning_in_EurAfrica_BIG.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
نوید شما طرفدار میلان بودی؟ امشب تیمتون سوراخ میشه:زبون:
خب بازی شروع شد فعلا

برو یره:خنده2:
لیگ امسالم مال یوونتوس
ولی میلان و 7 قهرمانی اروپا !! یوونتوس حالا حالا ها کو تا برسه

بلاخره یه روز دوران نقاهت میلانم تموم میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کدوم سمت مشهد داره رعد و برق میزنه!!!!!!

اینجا هم 10 دقیق پیش یک رگبار داشت و بازهم سمت شرق منطقه ما رعد و برقهای آنچنانی ولی نمیدونم چرا اینقدر سرعت هر پارت رعد و برق اینقده بالاست!!!!!!!!!!!!!!!!

تا میام برم عکس بگیرم رد شده رفته!!!!!!:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان از خونه تماس داشتم و گفتند غرب مشهد حسابی داره رعد و برق میزنه:شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا