• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
meteogram.php

mohamad$

کاربر ويژه
دیروز بعد از ظهر گردنه فیروزکوه 1 سانت برف اومده بوده

درود یعنی 2200 متر ؟ خیلی حالگیری هست که خداییش اطراف تهران تا این ارتفاع سفید شده ولی خود تهران هیچی نباریده . میشد اتفاقات جوری رقم بخوره که کوهای تهران پر از برف زیبا بشه . حتی یکی از کاربرا گفتن که کوهای کم ارتفاع عظیمیه کرج هم یکی دو روز پیش نوکش سفید شد .

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
ارتفاعات تهران میتونست شدیدترین برف و به خود ببینه به هر حال قسمت این بود دیگه اما من خودم حدود 10 سال پیش 30 سانت برف رو تو 2200 متری تو اویل اردیبهشت دیدم و 20 سال پیشم که حداقل دمای اردیبهشت یعنی 2 درجه ثبت شد و حداکثر 8 که با 10 درجه کاهش نسبت به روز پیش بود رو در 15اردیبهشت فکر میکنم سال 73 که بارونای شب پیش تماما یخ زده بود در همین تهران رو به یاد دارم

mohamad$

کاربر ويژه
ارتفاعات تهران میتونست شدیدترین برف و به خود ببینه به هر حال قسمت این بود دیگه اما من خودم حدود 10 سال پیش 30 سانت برف رو تو 2200 متری تو اویل اردیبهشت دیدم و 20 سال پیشم که حداقل دمای اردیبهشت یعنی 2 درجه ثبت شد و حداکثر 8 که با 10 درجه کاهش نسبت به روز پیش بود رو در 15اردیبهشت فکر میکنم سال 73 که بارونای شب پیش تماما یخ زده بود در همین تهران رو به یاد دارم
اره دقیقا یادمه اون برف فوق سنگین 10 سال پیش و روی توچال . تو اردیبهشت بود و من دوره راهنمایی بودم . فکونم اون روز چندین بار بهمن تو جاهای مختلف کوه اومده بوده . صبحش یادمه تا نزدیکای شهر سفید شده بود

mohamad$

کاربر ويژه
سنگین ترین بارش 24 ساعته بهار در ایستگاه شمیران تو سال های اخیر

92 : 29 میل تو فروردین

91 : 20 میل تو فروردین

90 : شاید 10 میل یک بهار افتضاح

89 : 40 میل تو فروردین ( یک شب بی نظیر و فراموش نشدنی در شهر تهران )

Amir Masoud

کاربر ويژه
از امیر مسعود عزیز هم میخوام که در زمان های کوتاه تری خبر رسانی کنند

قربونت سامیار عزیز من دیووونه شدم زدم بیرون کولاک برف اردبیل را دگرگون کرده الان 2 عکس میذارم

هم اکنون اردبیل 0 درجه با برف شدیددددددددددددد

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ : 4/2/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی

آخرین نقشه ها و تصاویر ماهواره هواشناسی بیانگر عبورتناوبی امواج ناپایدار تراز میانی جوتا اواخر هفته جاری از روی استان خراسان رضوی می باشد که پیامد آن بارشهایی بصورت رگبار در برخی نقاط توام با رعدوبرق و وزش باد نسبتا شدید و در(مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ)خواهد بود. بر این اساس:

پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی

چهارشنبه 4/2/1392
پنجشنبه 5/2/1392
جمعه6/2/1392

نواحی شمالی

قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات افزایش ابر با رگبار باران و رعد و برق با احتمال بارش تگرگ
قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات افزایش ابر با رگبار باران و رعد و برق با احتمال بارش تگرگ
کمی تا قسمتی ابری در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات رشد ابر با احتمال رگبار و رعد و برق در (مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ)

نواحی مرکزی

صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات بویژه در نواحی غربی افزایش ابر با رگبار پراکنده باران و رعد و برق با احتمال بارش تگرگ
کمی تا قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات بویژه در نواحی غربی افزایش ابر با رگبار پراکنده باران و رعد و برق با احتمال بارش تگرگ
کمی تا قسمتی ابری در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات رشد ابر با احتمال رگبار و رعد و برق در (مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ)

نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات بویژه در نواحی غربی افزایش ابر با رگبار پراکنده باران و رعد و برق با احتمال بارش تگرگ

شهرستان
مشهد
صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات افزایش ابر با رگبار پراکنده باران و رعد و برق با احتمال بارش تگرگ
کمی تا قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات افزایش ابر با رگبار پراکنده باران و رعد و برق با احتمال بارش تگرگ
کمی تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار ورعد و برق
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
10
19
9
18
7
16

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :

در24ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 3 درجه سانتیگراد بالای صفر خنکترین و خواف با حداکثر دمای 26 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل وحداکثر دمای مشهد10و 18 درجه سانتیگراد بوده است . طی24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی کلات نادر به میزان 9/34 میلیمتر گزارش شده است .

Amir Masoud

کاربر ويژه
تبریک میگم امیر مسعود عزیز . 4 ام اردیبهشت اردبیل سفید پوش شد !:گل::خنده1:

قربونت برم محمد عزیز ، من سر کلاس بودم یه هو تو کلاس برف و کولاک رو دیدم ، بعدش سری به بچه ها گفتم بقیش واسه جلسه بعد و کلاس تموم کردم پریدم بیرووون...

واقعا عجب لحظاتی شده الان اردبیل ، کماکان میباره... جای همتون خااااااااااااالی عزیزانم
:گل::گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا