• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امروز زفتم از داروخونه برا بابام قرص بیسموت که ماله معدس و یه قرصه نه چندان مهمه بگیرم ،دکتره گفت نداریم برو اصفهان ببین گیرت میاد:تعجب::نمیدونم::فکر::67::قاطی:

مادر من امروز صبح رفته بود يك روغن مايع معمولي بخره سوپر ماركت گفت تنها روغت مايع نمي فروشيم بايد حداقل 2 تا جنس ديگه بخري و گرنه تنها روغن مايع نمي شه!!!!!! براي ما صرف نداره يدونه روغن مايع بفروشيم !!!!!

IRAJ1

کاربر ويژه

مادر من امروز صبح رفته بود يك روغن مايع معمولي بخره سوپر ماركت گفت تنها روغت مايع نمي فروشيم بايد حداقل 2 تا جنس ديگه بخري و گرنه تنها روغن مايع نمي شه!!!!!! براي ما صرف نداره يدونه روغن مايع بفروشيم !!!!!

:تعجب::تعجب::هنگ::هنگ::ترس::ترس:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
همین الان اردبیل

یا خدا! چه خبره اردبیل؟!!!! زمستان شده!

مهرداد جان این تازه اولشه! خبر نداری که قراره شکر رو هم 50% گران کنند!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
یا خدا! چه خبره اردبیل؟!!!! زمستان شده!

مهرداد جان این تازه اولشه! خبر نداری که قراره شکر رو هم 50% گران کنند!

بله ارز مرجع داره بتدرج حذف ميشه و بايد منتظر تبعات اون باشيم. جالبه ماشين هاي لوكس (بالاي 2500 سي سي) كه جز اقلام غير ضروري جامعه است با ارز مبادله اي و حتي مرجع اون هم به تعداد زياد وارد شده و اونوقت ارز مرجع دارو و مواد خوراكي كه جز ابتدايي ترين و ضروري ترين اقلام براي زنده مون و زندگي كردنه حذف شده ؟؟؟؟؟؟؟؟

Dr.ben

کاربر ويژه
دقایقی برف لایت شده بود اما دوباره داره با شدت باور نکردنی می بارهههه برررف دوباره شدت گرفت الان ن ن ن

سلام و تبریکات فراوان به امیر مسعود دوست عزیم. چقدر رویایی :parastu:
آقا نمی شه اردبیل خرداد هم برف بباره من اون موقع سرم خلوته، یه توکه پا بیام اون طرف

mohamad$

کاربر ويژه
امروز همرفت چندانی تو غرب کشور دیده نمیشه . خیلی ضعیف هستن .

مهرداد تهران کی باید منتظر بارش خوب باشه ؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی

بله ارز مرجع داره بتدرج حذف ميشه و بايد منتظر تبعات اون باشيم. جالبه ماشين هاي لوكس (بالاي 2500 سي سي) كه جز اقلام غير ضروري جامعه است با ارز مبادله اي و حتي مرجع اون هم به تعداد زياد وارد شده و اونوقت ارز مرجع دارو و مواد خوراكي كه جز ابتدايي ترين و ضروري ترين اقلام براي زنده مون و زندگي كردنه حذف شده ؟؟؟؟؟؟؟؟

بگذریم مهرداد جان نظرت در مورد بارش برف اردبیل اون هم به این شدت چیه؟ امکان داره اون موج سرد به تهران هم برسه؟ بخدا دلم لک زده برای یک رعد وبرق!

Amir Masoud

کاربر ويژه
به نظر خدا هديه تولد امير مسعود رو 6 روز جلو تر داده :گل:

من همیشه به این احساس پاک و شور انگیزت ارادت داشته و دارم دوست عزیزم ...:گل:

و جا داره سالروز تولدت رو از صمیم قلبم تبریم بگم دوست گل و دیرینه من مهرداد عزیز...:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
یه ضرب المثل معروف هست که میگه: به برف نگو کار دارم به کار بگو برف دارم!
کاش من الان اردبیل بودمممممممممممم. :67:

الان که داشتم از مسیر لاهیجان میومدم سمت رشت بعضی جاها بارش خیلی خیلی شدید بود و چشم چشم رو نمی دید.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امروز همرفت چندانی تو غرب کشور دیده نمیشه . خیلی ضعیف هستن .

مهرداد تهران کی باید منتظر بارش خوب باشه ؟

بگذریم مهرداد جان نظرت در مورد بارش برف اردبیل اون هم به این شدت چیه؟ امکان داره اون موج سرد به تهران هم برسه؟ بخدا دلم لک زده برای یک رعد وبرق!

آره آرش بگذريم بهتره

خوب موافق باشيد يكم در مورد راديو سوند تهران بحث كنيم و شاخص هاي ترموديناميك رو يه بررسي مختصر داشته باشيم.

من برم اطلاعات راديو سوند رو دربيارم الان ميام.

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام و تبریکات فراوان به امیر مسعود دوست عزیم. چقدر رویایی :parastu:
آقا نمی شه اردبیل خرداد هم برف بباره من اون موقع سرم خلوته، یه توکه پا بیام اون طرف

سلام بهزاد عزیز...

میگن هر موقع دیگه یه چیزی رو رها کنی ف خودش میاد و غافل گیرت می کنه ، این برف هم موقعی به استقبال اردبیل اومد که کسی منتظرش نبود اما بهشت رویایی رو به اردبیل بازگردادند

بعد دوره فقدان بارش واقعا دلچسب و شیرین بود....

این روز از ذهن هیچ کس پاک نخواهد شد...:گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا