• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه
یه ضرب المثل معروف هست که میگه: به برف نگو کار دارم به کار بگو برف دارم!
کاش من الان اردبیل بودمممممممممممم. :67:

الان که داشتم از مسیر لاهیجان میومدم سمت رشت بعضی جاها بارش خیلی خیلی شدید بود و چشم چشم رو نمی دید.

آقا جای همتون به مولاااااااا خالیه اینجاااااا!!!:67::67::67::67:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و درود بر همگی:گل:
عجب حالی بهمون داد بارسلونا :خنده1:
نیم ساعت پیش شبکه خبر یکی از گردنه های کوهرنگ که فکر کنم گردنه چری بود رو نشون داد که برف و کولاک شدید داشت، مهرداد عزیز هم خبر اینترنتیشو گذاشت، جالب اینه که آخرشم معلوم نشد کدوم گردنه بود،البته کوهرنگ 3 گردنه بیشتر نداره
این گروه هواشناسی و استفاده از اساتیدش اطلاعات هواشناسی منو بالا برد و به درک بهتری دست پیدا کردم و فهمیدم برای هر پدیده ای عوامل و پارامترهای زیادی در کارند، حالا دیگه از بارون شب چله کوهرنگ و فریدونشهر تعجب نمیکنم چرا که اگر الگوهای کلی مناسب حاکم باشه در اردیبهشت هم برف میاد

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر دوستان:گل:
امیر مسعود عزیز لذتشو ببرید به جای ما هم صفا کنید
مشهد دوباره رعد و برق داریم امیدوارم مثل دیروز رکب نخوریم و رگبارها گذری نباشه

ابرها هم خفن !!

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام و درود بر همگی:گل:
عجب حالی بهمون داد بارسلونا :خنده1:
نیم ساعت پیش شبکه خبر یکی از گردنه های کوهرنگ که فکر کنم گردنه چری بود رو نشون داد که برف و کولاک شدید داشت، مهرداد عزیز هم خبر اینترنتیشو گذاشت، جالب اینه که آخرشم معلوم نشد کدوم گردنه بود،البته کوهرنگ 3 گردنه بیشتر نداره
این گروه هواشناسی و استفاده از اساتیدش اطلاعات هواشناسی منو بالا برد و به درک بهتری دست پیدا کردم و فهمیدم برای هر پدیده ای عوامل و پارامترهای زیادی در کارند، حالا دیگه از بارون شب چله کوهرنگ و فریدونشهر تعجب نمیکنم چرا که اگر الگوهای کلی مناسب حاکم باشه در اردیبهشت هم برف میاد

آقا این بایرن خیلی خیلی خیلی خیلی قویه وحشتناکه !!!
کوبندگی این تیم در تاریخ فوتبال بی سابقست

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ابرهای کومولوس تهران به زور به تیپ 2 نزدیک میشن اما سریعا تحلیل میرن! فکر کنم شرایط در لایه های بالائی اصلا مساعد نیست و صعود هوا انجام نمیشه.

mohammadsadat

کاربر ويژه

یه زمانی طرفدارش بودم، وقتی والنسیا رو شکست داد و قهرمان شد فکر کنم آخرین قهرمانیش بود
این روزا زیاد حرص فوتبال رو نمیخورم مخصوصاً که سپاهان بدجور حالمو گرفت نیز تیم ملی شوتبالمون، اما دوست دارم رئال یا بایرن یکیشون قهرمان شه حیفه بازیکناشون بدون این جام دورانشون تموم بشه، بارسلونا دیگه زیاد این سالها قهرمان شده

navid-mashhad

کاربر ويژه

:خنده1:بابا خیلی وحشتناکه بایرن
فکر کنم بازی برگشت هم بزنه بارسا رو
من که فکم افتاده بود
تو بوندس لیگا 9 تا به هامبورگ زده بودن و 6 تا به وولفسبورگ
انصافا با این که داوری هم به ضرر بارسا بود اما بارسا چند تا موقعیت داشت؟؟

برای اینکه اسپم نشه بارونم نم نم میاد

mohammadsadat

کاربر ويژه

:خنده1:بابا خیلی وحشتناکه بایرن
فکر کنم بازی برگشت هم بزنه بارسا رو
من که فکم افتاده بود
تو بوندس لیگا 9 تا به هامبورگ زده بودن و 6 تا به وولفسبورگ
انصافا با این که داوری هم به ضرر بارسا بود اما بارسا چند تا موقعیت داشت؟؟

برای اینکه اسپم نشه بارونم نم نم میاد

نوید جان این عکس آواتارت اسمش آلن دلونه درسته؟ چقدر شبیه بکامه
راستی دیروز نفهمیدم چی شد از اون بارون و تگرگ ها چیزی نصیب مشهد شد یا نه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شاخص شولتر Show :

مقدار 0.53 +

گستره بين 1 تا 2- نشان دهنده " احتمال وقوع طوفان تندري "

شاخص بالا روي LI :

مقدار 0.82

گستره بين 0 تا 2- نشاندهنده "احتمال وقوع رگبار هاي باران"

شاخص K

مقدار 23.7

گستره بين 21 تا 25 شاخص، 20 تا 40 درصد احتمال وقوع توفان تندري

شاخص هواي مخرب (Storm Weather (SWEAT

اين شاخص بيش تر در مناطقي كه در معرض طوفان هاي سهمگين قرار دارند مانند شرق آمريكا كاربرد دارد

مقدار 136.9

كمتر از 272 بدون خطر و بدون طوفان

شاخص مجموع مجموع ها (Total of Totals (TTI

مقدار 53.20

گستره بين 52 تا 56 ، توفان تندري حتمي

08j7l5apjbkwojl9lxs7.png

پايه ابر فرارفتي (lifting Condensation Level (LCL منظور از پايه ابر فرارفتي، ارتفاعي است كه اگر هواي سطحي به صورت آزاد يا واداشته صعود كند، در آن ارتفاع به نقطه شبنم خود رسيده و بنابراين اشباع خواهد شد . اين ارتفاع به خودي خود داراي كاربرد خاصي نمي باشد ولي در تعيين ساير پارامترهاي جوي مؤثر، نقش بسزايي را ايفا مي كند. با رسم خط دماي پتانسيل براي دماي سطحي و نيز خط ميزان اختلاط مربوط به دماي نقطه شبنم و به دست آوردن محل تلاقي آن ها اين ارتفاع به دست خواهد آمد.

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
رشت بارون میباره.
خیلی خوابم میاد ولی مجبور برم سر کلاس. فعلا.

راستی الان تازه فهمیدم بعضی از بچه ها smiley اختصاصی دارن. مثلا اسم این :R0xanA: هست R0xanA . یعنی عکاس هنرمند ما.

mohammadsadat

کاربر ويژه
مهرداد عزیز سوالی در مورد همرفت دارم
واسه بارش همرفتی عواملی مثل دما و ارتفاع هم لازمه؟
اینجا چند روزه بعد از ظهرها ابرهای سیاه پراکنده سر و کله شون پیدا میشه، بعضیاشون خیلی درشت اند اما بارشی رخ نمیده و میرن بالاتر تو لرستان و همدان میبارن

arak

New member
البته این بارسا هم اون بارسای چند سال پیش نیست،هم دفاش مشکل داره هم ژاوی اون ژاوی همیشگی نیست.مسی هم بگیر نگیر داره،در صد زیادی از پاس های بارسا هم تو زمین خودیه که جز زیاد شدن مالکیت توپ به هیچ دردی نمی خوره،بعد از رفتن گواردیولادیگه اون بازی دلچسبو از بارسا به اون صورت ندیدیم.

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
تحیلیل استاد پرنو از اوضاع چند روز آینده:

کمفشار دریای سرخ فعال است و زبانه کمفشار آن تا عربستان هم گسترش خواهد یافت . ولی این وضعیت ناشی از افزایش تابشهای دریافتی خورشید در این موقع از سال است و افزایش فعالیتیهای همرفتی است وگرنه در تراز میانی و بالایی جو چیز خاصی مشاهده نمی شود و دامنه گسترشش هم تا عربستان بیشتر نیست این نوسانات کمفشار سودانی طبیعی است و رطوبت بسیار خوب + فعالیت همرفتی طی روزهای آیند سبب بارشهای خوبی در عربستان می شود. که انرژی جنبشی جو برای رخداد طوفانهای تندری و رعدو برق بسیار زیاد است.
طی روز یکشنبه تا دوشنبه یک مرکز بسته کم ارتفاع در تراز میانی جو برروی عراق شکل می گیرد و برروی خوزستان هم کشیده خواهد شد ولی متاسفانه فاقد رطوبت است و انتظار بارشهای پراکنده داریم. دامنه بارشهای عربستان به خوزستان نخواهد رسید. ولی به جنوب و تنگه هرمز می رسد.

navid-mashhad

کاربر ويژه
نوید جان این عکس آواتارت اسمش آلن دلونه درسته؟ چقدر شبیه بکامه
راستی دیروز نفهمیدم چی شد از اون بارون و تگرگ ها چیزی نصیب مشهد شد یا نه

ایشون کلینت ایستوود ( معروف به بلوندی ) و بازیگر فیلم های وسترن اسپاگتی دهه 60 و 70 میلادی هستند که در حال حاضر در 80 سالگی فیلم های خفنی رو کارگردانی می کنند

دیشب مشهد بارش 5 دقیقه ای شدیدی بارید که در حد 2 یا 3 میلی متر با رعد و برق های انفجاری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا