نمیدونی وابسته به کجاست؟خوب من هم نگفتم که الان very high زده . گفتم عدد رو برد بالا داره صبح عدد 3 خورده ای بود یک ساعت قبل هم 4 ولی الان 4.5 شده
نمیدونی وابسته به کجاست؟
شما هم انشالله به زودی نجومی میشی:خنده1:آقا قضیه این میزان امتیاز چیه چرا مال همه رقم 6-7 رقمیه مال من 68 ؟:خنده1::خنده2:
آقا قضیه این میزان امتیاز چیه چرا مال همه رقم 6-7 رقمیه مال من 68 ؟:خنده1::خنده2:
نه بابا چرا تحریم بشیتحریم شدم :خنده1:
من که نفهمیدم درست چی به چیه؟!
اون گزینه امتیاز که پایین مشخصات هر پست وجود داره رو میزنی، میتونی امتیاز مثبت بدی و میتونی امتیاز منفی بدی، علتش رو هم میتونی اختیاری بنویسی برای اون فردمن که نفهمیدم درست چی به چیه؟!
یه امتیاز مشتی بهت دادم الان:خنده1:اون گزینه امتیاز که پایین مشخصات هر پست وجود داره رو میزنی، میتونی امتیاز مثبت بدی و میتونی امتیاز منفی بدی، علتش رو هم میتونی اختیاری بنویسی برای اون فرد
بسته به امتیاز فرد امتیاز دهنده و ... به امتیازهای فرد پست دهنده اضافه میشه یا کم میشه
تو پست اول همون لینک کامل توضیح داده
:خجالت2:یه امتیاز مشتی بهت دادم الان:خنده1:
تحریم شدم :خنده1:
اون گزینه امتیاز که پایین مشخصات هر پست وجود داره رو میزنی، میتونی امتیاز مثبت بدی و میتونی امتیاز منفی بدی، علتش رو هم میتونی اختیاری بنویسی برای اون فرد
بسته به امتیاز فرد امتیاز دهنده و ... به امتیازهای فرد پست دهنده اضافه میشه یا کم میشه
تو پست اول همون لینک کامل توضیح داده
این آقاهرو نگا تازه چقدر امتیاز داره:پس یعنی الان شما و هومن 1 میلیارد امتیاز دارید من 2 امتیاز:خنده1:
325 هزار و خورده ای بهت امتیاز دادمپس یعنی الان شما و هومن 1 میلیارد امتیاز دارید من 2 امتیاز:خنده1:
Thursday25 April |
---|