mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
مهرداد چیزی نمیشه نترس . حالا یه 5 ریشتر یه جا فوقش بیاد
:تعجب2:
من با 3 ريشتر هم :86:
من نمي گم حتما مياد من مي گم اين تصوير ماهواره اي عادي نيست. همين
مهرداد چیزی نمیشه نترس . حالا یه 5 ریشتر یه جا فوقش بیاد
فداتشم اگه اونا خودشون میدونستن که تو پیش بینیی که هر روز ساعته 1 بعدازظهر حدودا آپدیت میکنن برای همون روز تهران و البرز رو ابری با رگبار نمیزدن که میزدن؟یادم یه بار اصغری در مورد این پدیده که یه بار هم پاییز امسال اتفاق افتاد بحث کرد ولی یادم رفته چی گفت !
به قول سرکرده ، بارش بهاری مثل یه فنر میمونه، . به یکباره انرژی شو آزاد میکنه !
درمورد این مسیله هم باید از یه متخصص هواشناسی جویا شد !
همیشه میگن پارامترها و شرایط برای بارندگی در تهران مثلا محیا نبود!
من سوالم از اهله فن اینه که چرا این پارامتر و شرایط بارندگی در چند کیلومتر سمته چپه تهران و البرز و چند کیلومتر سمته راسته استانه تهران و البرز هست؟ :تعجب2:با وجود اینکه از نظر موقعیت جغرافیایی هم تفاوته زیادی وجود نداره؟:73::73::73:
ختم النساء!!!!!!!!!!!!!
تصاوير ماهواره اي نوع مرئي
شب منطقه داره فرا ميرسه و تا صبح فردا نمي شه از محصول مرئي استفاده كرد:
چه دليل داره ابر نتونه وارد منطقه تهران بشه چه توجيهي وجود داره؟
چرا ابرها براي عبور از فراز تهران امتنا مي كنن؟
آبتین جان یه توضیحی میدی اصلا این سایت وابسته به کجاست کی این پیش بینیهارو ارائه میده و اینکه تا حالا خودت دیدی قبل از زلزله ای درست گفته باشه؟اقا همین الان باز احتمال و خطر برای ایران و بالا برد .
فداتشم اگه اونا خودشون میدونستن که تو پیش بینیی که هر روز ساعته 1 بعدازظهر حدودا آپدیت میکنن برای همون روز تهران و البرز رو ابری با رگبار نمیزدن که میزدن؟
آبتین جان یه توضیحی میدی اصلا این سایت وابسته به کجاست کی این پیش بینیهارو ارائه میده و اینکه تا حالا خودت دیدی قبل از زلزله ای درست گفته باشه؟
لینکشم لطف میکنی؟
ببین من با این سایت بعد از زلزله بوشهر اشنا شدم یکی گفت پیشبینی هاش درسته من اول باور نکردم ولی چند وقت زیر نظر داشتمش دیدم بالای 90% درست پیشبینی می کنه تا زمان زلزله سراوان که برای ایران very high زده بود و قرمز . بعد از اون من به این سایت ایمان اوردم .
ولی بدیش اینکه هشدار رو در صفحه EARTHQUAKE PREDICTION به کل ایران می ده .و صفحه اولش هم وقتی منطقه ای و قدرت تقریبی رو اعلام میکنه فقط چند دقیقه می زنه . که اگه اون موقع نباشی نببینی
IRAN | 4.5906895403 % | High seismic activity may occur for the next 48 hours |
این که high زده
IRAN 4.5906895403 % High seismic activity may occur for the next 48 hours