• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
یادم یه بار اصغری در مورد این پدیده که یه بار هم پاییز امسال اتفاق افتاد بحث کرد ولی یادم رفته چی گفت !
به قول سرکرده ، بارش بهاری مثل یه فنر میمونه، . به یکباره انرژی شو آزاد میکنه !
درمورد این مسیله هم باید از یه متخصص هواشناسی جویا شد !

پسرخاله

کاربر ويژه
یادم یه بار اصغری در مورد این پدیده که یه بار هم پاییز امسال اتفاق افتاد بحث کرد ولی یادم رفته چی گفت !
فداتشم اگه اونا خودشون میدونستن که تو پیش بینیی که هر روز ساعته 1 بعدازظهر حدودا آپدیت میکنن برای همون روز تهران و البرز رو ابری با رگبار نمیزدن که میزدن؟

amir tehranpars

کاربر ويژه
همیشه میگن پارامترها و شرایط برای بارندگی در تهران مثلا محیا نبود!
من سوالم از اهله فن اینه که چرا این پارامتر و شرایط بارندگی در چند کیلومتر سمته چپه تهران و البرز و چند کیلومتر سمته راسته استانه تهران و البرز هست؟
:تعجب2:با وجود اینکه از نظر موقعیت جغرافیایی هم تفاوته زیادی وجود نداره؟:73::73::73:
ختم النساء!!!!!!!!!!!!!

تصاوير ماهواره اي نوع مرئي

شب منطقه داره فرا ميرسه و تا صبح فردا نمي شه از محصول مرئي استفاده كرد:

چه دليل داره ابر نتونه وارد منطقه تهران بشه چه توجيهي وجود داره؟

چرا ابرها براي عبور از فراز تهران امتنا مي كنن؟

pb3xf6phg3lz4ns4cj0.png

پسرخاله

کاربر ويژه
اقا همین الان باز احتمال و خطر برای ایران و بالا برد .
آبتین جان یه توضیحی میدی اصلا این سایت وابسته به کجاست کی این پیش بینیهارو ارائه میده و اینکه تا حالا خودت دیدی قبل از زلزله ای درست گفته باشه؟
لینکشم لطف میکنی؟

amir tehranpars

کاربر ويژه
فداتشم اگه اونا خودشون میدونستن که تو پیش بینیی که هر روز ساعته 1 بعدازظهر حدودا آپدیت میکنن برای همون روز تهران و البرز رو ابری با رگبار نمیزدن که میزدن؟

در استان تهزان والبرز ، در ارتفاعات مرکزی البرز رگبارهایی داشتیم !
بله الان این اولین بارشون نیست !
بارها و بارها گفتم اینا از مدل gfs تبعیت میکنن که نسبت به ecm ضعیفه و اصغری هم چون پیرو سازمانه مجبوره از اون اطاعت کننه ( هرچند اصغری به ecm علاقه منده ) !
من یه بار کلی با این کارشناسای سازمان کل کل کردم و حتی یه بار هم به مرکز پیشبینی سازمان حضوری رفتم ولی عاشق نیستن !

amir tehranpars

کاربر ويژه
توروخدا میبینی
الان چرا باد خوابید ؟!
دردش همین تو طول روزه ( اوج همرفت ) که عین طوفان زابل باید بوزه !:ناراحت::ناراحت::حرص:

abtinT

کاربر ويژه
آبتین جان یه توضیحی میدی اصلا این سایت وابسته به کجاست کی این پیش بینیهارو ارائه میده و اینکه تا حالا خودت دیدی قبل از زلزله ای درست گفته باشه؟
لینکشم لطف میکنی؟

ببین من با این سایت بعد از زلزله بوشهر اشنا شدم یکی گفت پیشبینی هاش درسته من اول باور نکردم ولی چند وقت زیر نظر داشتمش دیدم بالای 90% درست پیشبینی می کنه تا زمان زلزله سراوان که برای ایران very high زده بود و قرمز . بعد از اون من به این سایت ایمان اوردم .
ولی بدیش اینکه هشدار رو در صفحه EARTHQUAKE PREDICTION به کل ایران می ده .و صفحه اولش هم وقتی منطقه ای و قدرت تقریبی رو اعلام میکنه فقط چند دقیقه می زنه . که اگه اون موقع نباشی نببینی

پسرخاله

کاربر ويژه
امیر تهرانپارس عوض شدنت به رنگه نارنجی رو تبریک میگم باشد روزی که قهوه ای شدنت رو همینجا جشن بگیریم!

پسرخاله

کاربر ويژه
ببین من با این سایت بعد از زلزله بوشهر اشنا شدم یکی گفت پیشبینی هاش درسته من اول باور نکردم ولی چند وقت زیر نظر داشتمش دیدم بالای 90% درست پیشبینی می کنه تا زمان زلزله سراوان که برای ایران very high زده بود و قرمز . بعد از اون من به این سایت ایمان اوردم .
ولی بدیش اینکه هشدار رو در صفحه EARTHQUAKE PREDICTION به کل ایران می ده .و صفحه اولش هم وقتی منطقه ای و قدرت تقریبی رو اعلام میکنه فقط چند دقیقه می زنه . که اگه اون موقع نباشی نببینی
IRAN 4.5906895403 %High seismic activity may occur for the next 48 hours
این که high زده

navid-mashhad

کاربر ويژه
صبح جمعه و شنبه در ییلاقات خراسان دما به صفر و کمتر میرسه لازمه که تمهیدات لازم اندیشیده بشه برای باغ ها و صیفی کاری ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا