• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر شما

ورود شما رو به جمع دوستداران هواشناسی رو شادباش میگم، امیدوارم در کنار بقیه دوستان اوقات خوبی رو سپری کنید، لطف کنید محل سکونت خودتون رو مشخص کنید تا در زمان پدیده های جوی امکان پیگیری برای دوستان راحت تر بشه.

سلام

ممنون آقا آرش

اميدوارم بتونم با دوستان اوقات خوبي رو سپري كنم.

با سلام...

سیستم هفته آینده را هوای سردی همراهی میکند:
دما در تراز 850:

bad11.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
متاسفانه طي 7 روز آينده در تهران بارشي نداريم هواي سرد و آلوده رو بايد تحمل كنيم.

امروز توي رسالت كاري داشتم هوا سرد و خشك و آلوده خيلي اذيتم كرد من حساسيت تنفسي دارم و زمستونا كه آلوده ست بيماريم عود مي كنه. :مجروح:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
متاسفانه طي 7 روز آينده در تهران بارشي نداريم هواي سرد و آلوده رو بايد تحمل كنيم.

امروز توي رسالت كاري داشتم هوا سرد و خشك و آلوده خيلي اذيتم كرد من حساسيت تنفسي دارم و زمستونا كه آلوده ست بيماريم عود مي كنه. :مجروح:

سلام فربدجان،بنده ی حقیر هم ورودت رو به جمعمون {بقول بجنوردی ها:خوش میگم!!!}امیدوارم بتونی مثل من از دانش های فراوانی که در این انجمن وجود داره؛بهره ی کامل ببری:گل:،واقعا اساتید شایسته و با دانشی داره اینجا

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام فربدجان،بنده ی حقیر هم ورودت رو به جمعمون {بقول بجنوردی ها:خوش میگم!!!}امیدوارم بتونی مثل من از دانش های فراوانی که در این انجمن وجود داره؛بهره ی کامل ببری:گل:،واقعا اساتید شایسته و با دانشی داره اینجا

ممنون محمد جان

خيلي خوشحالم معلومه جمع صميمي هست. :گل:

سیبری

کاربر ويژه
خیابونای قوچان افتضاحه و لایه ضخیمی از یخ و برف سطح آسفالت رو پوشونده ، کمتر ماشینی هست که این روزها گذرش به صافکاری نیفتاده باشه!

ubdwdh0r94xhoaqdze5e.jpg

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
ماشینای بدبخت رو نگاه کنین چطور تو خیابونهای یخ زده با سرعت لاک پشتی پشت سرهم میرن

umjfymi4kkourqgaem9.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا