• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود

zp94xglkbqhps3hwzq76.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های اسمبل وقوع بارشهای پراکنده و رگباری رو برای اواخر وقت چهارشنبه (فردا شب)و بامداد پنجشنبه در محدوده ای مشتمل بر استان های همدان- مرکز- قم-کاشان و تهران نشون میدند که آرزوی میکنیم محقق بشه تا یک مقدار از آلودگی ها در پایتخت کاسته بشه:گل:

کدخدا

کاربر ويژه
حیف این سیستم و سرماست که برای ما هیچی نباره.
از بدبختی دی بهترین ماه بارشی همیشه میخوریم به خشکی

13010912_2_0112.gif

mohamad$

کاربر ويژه
سلام امیر محسن . یعنی چهارشنبه شب و بامداد پنجشنبه ممکنه برف بیاد تهران ؟ یا نه ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هرچند هفته آینده شروعی بر ورود سیستم های بارشیست ولی به نظر من نبود قدرت سابق دریای پربرکت سرخ مشهوده!

درود بر علی عزیز

بنظر من دریای سرخ فعال هست ولی نفوذ پشته حاصل از پر فشار جنب حاره ای شمال آفریقا باعث میشه که سامانه به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم بشه و بخش فعال و پر انرژی تغذیه رطوبتی سامانه از روی خلیج فارس به سمت هرمزگان و سیستان و بلوچستان - خراسان جنوبی و سپس افغانستان منتقل بشه ولی خدا رو شکر شاخه اصلی سامانه که انرژی خوبی هم داره مطابق با نقشه رطوبت و ارتفاع در تراز 700 میلی بار منجر به وقوع بارشهای خوبی به شکل برف باران در سطح کشور و خصوصا استانهای غربی و جنوب غربی کشور بشه:

kk73d1wghuadutgbund.gif

hv7y4arkyanu0qxp3mc.gif

abtinT

کاربر ويژه
چند وقت هست که نقشه نیروی دریایی رو نگاه می کنم . نقشه رطوبت 850mb نسبت به 700mb برای تهران بهتر جواب می ده . مثلا سیستم قبل که خراسان بارش سنگین داشت ولی تهران بارش کمی داشت . نقشه 700mb رطوبت خوبی رو نشون می داد ولی 850mb در تهران واگرایی و کم بود رطوبت رو نشون می داد .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بنظر میرسه بزودی هوای مشهد،قوچان و شاید بجنورد ابری و احتمالا مه آلود خواهد شد،استاد امیرمحسن نظر شما چیه؟؟؟

afghan_sat_720_usen.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
خداوندا ما ملتی هستیم بخاطر اشتباهات خودمون به این روز افتادیم تو دیگه ناامیدمون نکن هفته بد یه برف تپل نصیبمون کن:64:

mohamad$

کاربر ويژه
چند وقت هست که نقشه نیروی دریایی رو نگاه می کنم . نقشه رطوبت 850mb نسبت به 700mb برای تهران بهتر جواب می ده . مثلا سیستم قبل که خراسان بارش سنگین داشت ولی تهران بارش کمی داشت . نقشه 700mb رطوبت خوبی رو نشون می داد ولی 850mb در تهران واگرایی و کم بود رطوبت رو نشون می داد .

چون رطوبت سطح زمین میشه تقریبا برای شهر تهران با توجه به ارتفاع شهر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

چون رطوبت سطح زمین میشه تقریبا برای شهر تهران با توجه به ارتفاع شهر

درود

کاملا با این نظر موافقم علاوه بر رطوبت در تراز 700 بودن رطوبت در سطح زمین هم فاکتور بسیار مهمی بنظر میرسه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
متاسفانه هواشناسي پيش بيني كرده كه بارش زمستون زير نرماله و از اواخر اين فصل بهبود پيدا مي كنه من مدل ها رو ديدم علاوه بر ژانويه فوريه هم بارش جالب نيست. :گریه:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا