• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
شیراز بارش رخ میده و احتمالا از شمال تهران جلو میزنه روزای اینده . البته از بارش شیراز خوشنود و از بابت بی بارشی تهران ناراحت

tima ir

کاربر ويژه
همان طور نوید عزیز هم اعلام کردنند میزان بارندگی فرودگاه مشهد امروز شرایط بهتری داشته
xue6nr4gv010rb9ndsaj.png
[/URL][/IMG]

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
منتظر اعلام ميزان بارش بارانسنجي هاي فردا توسط امير محسن هستم به نظرم بارش در محدوده شمال شرق مشهد چشمگير بوده بايد ديد بارانسنجي پنج تن چقدر ثبت كرده!؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان
علت بارش سنگین عربستان چیه؟چرا بارش ها به ایران کشیده نشده؟

احسان جان

قرار شد در ارتباط با بارش هاي عربستان پست ويژه اي اختصاص بدم و بارش ها رو از حيث سينوپتيك بررسي كنيم.

مختصر مي گم علتش گسترش كمفشارهاي سوداني بر روي درياي سرخ هست كه در عرض هاي شمالي گسترش پر فشار آزور رو بر روي مديترانه داريم و ضلع سوم اين مثلث پر فشار مستقر بر روي درياي عرب هست.

مجموعا سبب ميشه كه رطوبت بواسطه بادهاي جنوب شرقي تراز 850 ميلي
بار از خليج عدن و اقيانوس هند به شبه جزيره عربستان فرارفت داشته باشه نقش پر فشار ازور هم تزريق هواي سرد هست.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان فکر کنم شما جای استاد درس می دادین،درسته؟ :خجالت2:

درود بر تو محمد جان

من اطلاعاتم از بقيه دانشجوها در مورد هوا اقليم بيشتر بود. يادمه استادمون يه خانم بود پر سيد علت اينكه در فصل پاييز خراسان زودتر از تهران سرد ميشه چيه؟

همه همديگه رو نگاه مي كردن من گفتم استاد فكر كنم علتش نفوذ زبانه هاي پر فشار سيبري باشه اونم گفت به به :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا