• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
و هم چنین هنر عکاسش :خجالت2:
مخلصتم علی جان
بعضی وقتها شانسی عکسام خوب در میاد واگرنه من در محضر عکاسای فروم شاگردی میکنم

ik42m6x1e6u1vuzsgp6z.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
گیر ندادیم که به اون بندگان خدا. ایشاالله از بارش هاشون لذت ببرن. اتفاقا به نظرم، آدم تا خیر و برکت و خوشی واسه دیگران نخواد واسه خودش پیش نمی یاد :گل:
دکتر جان بنده با شما نبودمو هیچ وقت هم چین جسارتی به شما نمی کنم...:خجالت2:
کلی گفتمو درجه اول با خودم بودم حفره بالا رو هم که دیدید گذاشتم...:گل:
ریالم ترکید که!

salar68

New member
این نروژم واسه اصفهان بازی در میاره
یه بار می زنه 9 میلیمتر بعد می زنه 0 دوباره می زنه 7 میلیمتر و الان باز 0 !!!!

کلا" اپدیت صبحش بارونیه شباش ابریه
البته کلا" از این سیستم هفته اینده بعید می دونیم چیز دندون گیری نصیبمون بشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و شب همگی بخیر

امروز روز بسیار شگفت انگیزی بود و تقریبا می تونم بگم که در همه جور شرایط خاص آب و هوایی- همرفت شدید- باران- تگرگ- برف -رعد و برق و دمای زیر صفر هم قرار گرفتم.

از اونجائیکه خیلی زیاد خسته ام ، 3 تا عکس از وضعیت همرفت امروز منطقه حفاظت شده گلول شیروان میذارم تا باز به امید خدا بتونم در اولین فرصت و به مرور با تصاویری شگفت انگیز در خدمت تون باشم:

4vez4d9zn0p445dd5mo7.jpg

l7m4ye5xpgp7qlyn1axw.jpg

rjrffig71u6d9fy5l94.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
گیر ندادیم که به اون بندگان خدا. ایشاالله از بارش هاشون لذت ببرن. اتفاقا به نظرم، آدم تا خیر و برکت و خوشی واسه دیگران نخواد واسه خودش پیش نمی یاد :گل:
ریالم ترکید که!

mohammadsadat

کاربر ويژه
ریالم ترکید که!

سلام علی جان:گل:
ای بابا، نیمه اولو دیدم اما دومو نه، اینا چشون شد چطوری 3 تا خوردن

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام محمد گل...
راستی الان کجایی؟
4 تا!آلمانیا ترکوندن امسال...

من ایلامم و مشغول چندتا کار پاره وقت، چند وقتی میشه یزد نرفتم
3 گل نیمه دوم رو چطوری خوردن، بازی دست کی بود؟
بیچاره رونالدو، دلم براش میسوزه، این هیچ جا به حقش نرسید

arak

New member
تا امروز رئالیا بارساییا رو به خاطر باخت دیشب مسخره میکردن،ولی حالا این بلا سر خودشونم اومد.دیگه صداشونم در نمیاد.
گهی پشت به زین گهی زین به پشت:خنده1:
آلمان8-اسپانیا1:خنده1:

mohammadsadat

کاربر ويژه
من ایلامم و مشغول چندتا کار پاره وقت، چند وقتی میشه یزد نرفتم
3 گل نیمه دوم رو چطوری خوردن، بازی دست کی بود؟
بیچاره رونالدو، دلم براش میسوزه، این هیچ جا به حقش نرسید

من طرفدار تیم خاصی نیستم اما فوتبال چیز بی رحمیه
این نسل رئال حقش بود حداقل یه بار قهرمان بشه، البته بایرن هم وضعش مشابهه
یاد دروگبا میفتم که تیم ملیش ضعیفه، یا علی کریمی که در اوج و در حالی که از بیشتر هم تیمی هاش سرتر بود از جام جهانی 2002 بازموند.
بگذریم
همونطور که قابل حدس بود، نروژ بارش هایی که دیشب واسه غرب کشور زده بود رو پروند. همین قدر یادمه که ثبات پیش بینی های زمستون خیلی بهتر بود
نمیدونم خدا خودش بهتر میدونه، واقعاً بهار بدی بود واسه غرب، امیدوارم سال آبی آینده سال بازگشت رویاهای قدیمی باشه

آخرین ویرایش:

Fooladi

کاربر ويژه
از بچه های تهران که به مناطق خوش آب و هوا و دلپذیر تهران اشراف بیشتری دارند راهنمایی می خوام
هفت هشت تا از دوستان همکلاسی که بعضی رو ۱۵ ساله ندیدیم از آقایان و خانمها قراره تو نمایشگاه کتاب امسال همو ببینیم. خلاصه عده ای از خارج میان و بقیه از شهرستان
یکی گفته بعد نمایشگاه کتاب بریم دربند. ولی از اونجا زیاد خوشم نمیاد به لواشک و قلیون علاقه ای هم نداریم یه جمع میانسال ۳۷ ساله اکثرا دانشگاهی هستیم بجز منو یکی از خانما که طلاق گرفته بقیه متاهل اند.

اینا رو گفتم جو دستتون بیاد. خلاصه یه جایی که به درد ما بخوره معرفی کنید ترجیحا خیلی دور از شهر نباشه چون وسیله بعضیامون همراشون نیست از مصلی بشه راحت تاکسی گرفت و رفت. احتمالا ناهار یا شام هم بیرون خواهیم بود ولی چون همه از راه دور میایم فکر نمی کنم بتونیم خودمون چیزی آماده کنیم.

سپاس :گل:

آخرین ویرایش:

saeed hh

کاربر ويژه
بیچاره رونالدو اخه چقدر ظلم و ستم خدا این بچه از اولشم مظلوم بودش هیچ وقتش حقشو نتونست بگیره مردم عادی فقط قیافشو و بازی تو زمینشو نگاه میکنند ولی اگه زندگی نامه و نوع زندگیشو ببینن تازه میفهمن چه قدر ادم نازنینی هستش وچقدر سختی کشیده!!:ناراحت:

ولی از المانیا بدم میاد ادمای مغرور و خشک و نژاد پرست که همیشه اخر کار وا میدن اول با قدرت باورنکردنی شروع میکنن بد اخر وا میدن چه تو فوتبال که همه میدونیین چه تو جنگ ها بازی برگشت میترکونیمشون چون غرور المانی همیشه کار دستشون میده!

:خنده1:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز

نمای سبلان همیشه عاشق از پنجره خونم همین الان...

بلاخره بعد از 10 روزهوای مه آلود و یا ابری آقتاب در اردبیل ظاهر شد و هوای صاف و آبی و دل انگیزی رو شاهد هستیم...

mohamad$

کاربر ويژه
از بچه های تهران که به مناطق خوش آب و هوا و دلپذیر تهران اشراف بیشتری دارند راهنمایی می خوام
هفت هشت تا از دوستان همکلاسی که بعضی رو ۱۵ ساله ندیدیم از آقایان و خانمها قراره تو نمایشگاه کتاب امسال همو ببینیم. خلاصه عده ای از خارج میان و بقیه از شهرستان
یکی گفته بعد نمایشگاه کتاب بریم دربند. ولی از اونجا زیاد خوشم نمیاد به لواشک و قلیون علاقه ای هم نداریم یه جمع میانسال ۳۷ ساله اکثرا دانشگاهی هستیم بجز منو یکی از خانما که طلاق گرفته بقیه متاهل اند.

اینا رو گفتم جو دستتون بیاد. خلاصه یه جایی که به درد ما بخوره معرفی کنید ترجیحا خیلی دور از شهر نباشه چون وسیله بعضیامون همراشون نیست از مصلی بشه راحت تاکسی گرفت و رفت. احتمالا ناهار یا شام هم بیرون خواهیم بود ولی چون همه از راه دور میایم فکر نمی کنم بتونیم خودمون چیزی آماده کنیم.

سپاس :گل:
درود . خب اگه از اونجور جاها خوشتون نمیاد پارک جمشیدیه مناسبه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا