مخلصتم علی جانو هم چنین هنر عکاسش :خجالت2:
بعضی وقتها شانسی عکسام خوب در میاد واگرنه من در محضر عکاسای فروم شاگردی میکنم
مخلصتم علی جانو هم چنین هنر عکاسش :خجالت2:
دکتر جان بنده با شما نبودمو هیچ وقت هم چین جسارتی به شما نمی کنم...:خجالت2:گیر ندادیم که به اون بندگان خدا. ایشاالله از بارش هاشون لذت ببرن. اتفاقا به نظرم، آدم تا خیر و برکت و خوشی واسه دیگران نخواد واسه خودش پیش نمی یاد :گل:
دکتر جان بنده با شما نبودمو هیچ وقت هم چین جسارتی به شما نمی کنم...:خجالت2:گیر ندادیم که به اون بندگان خدا. ایشاالله از بارش هاشون لذت ببرن. اتفاقا به نظرم، آدم تا خیر و برکت و خوشی واسه دیگران نخواد واسه خودش پیش نمی یاد :گل:
دکتر جان بنده با شما نبودمو هیچ وقت هم چین جسارتی به شما نمی کنم...:خجالت2:
کلی گفتمو درجه اول با خودم بودم حفره بالا رو هم که دیدید گذاشتم...:گل:
ریالم ترکید که!
سلام محمد گل...سلام علی جان:گل:
ای بابا، نیمه اولو دیدم اما دومو نه، اینا چشون شد چطوری 3 تا خوردن
سلام محمد گل...
راستی الان کجایی؟
4 تا!آلمانیا ترکوندن امسال...
من ایلامم و مشغول چندتا کار پاره وقت، چند وقتی میشه یزد نرفتم
3 گل نیمه دوم رو چطوری خوردن، بازی دست کی بود؟
بیچاره رونالدو، دلم براش میسوزه، این هیچ جا به حقش نرسید
طرح جدید تحریم ها .
سلام بر دوستانسلام به همه:گل:
محمد رضا عکسای خیلی با کلاس و قشنگی گرفتی:دوست:
درود . خب اگه از اونجور جاها خوشتون نمیاد پارک جمشیدیه مناسبهاز بچه های تهران که به مناطق خوش آب و هوا و دلپذیر تهران اشراف بیشتری دارند راهنمایی می خوام
هفت هشت تا از دوستان همکلاسی که بعضی رو ۱۵ ساله ندیدیم از آقایان و خانمها قراره تو نمایشگاه کتاب امسال همو ببینیم. خلاصه عده ای از خارج میان و بقیه از شهرستان
یکی گفته بعد نمایشگاه کتاب بریم دربند. ولی از اونجا زیاد خوشم نمیاد به لواشک و قلیون علاقه ای هم نداریم یه جمع میانسال ۳۷ ساله اکثرا دانشگاهی هستیم بجز منو یکی از خانما که طلاق گرفته بقیه متاهل اند.
اینا رو گفتم جو دستتون بیاد. خلاصه یه جایی که به درد ما بخوره معرفی کنید ترجیحا خیلی دور از شهر نباشه چون وسیله بعضیامون همراشون نیست از مصلی بشه راحت تاکسی گرفت و رفت. احتمالا ناهار یا شام هم بیرون خواهیم بود ولی چون همه از راه دور میایم فکر نمی کنم بتونیم خودمون چیزی آماده کنیم.
سپاس :گل: