• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
واقعا ادم حال میکنه از این اقلیم تهران . دیزین 1 ساعت با تهران فاصله داره الان لابد دماش +1 یا 0 هست در حالی که تهران 25 هست

IRAJ1

کاربر ويژه
اخبار رسیده از بندر گناوه حاکی از بارش متناوب و نه رگباری باران می باشد

خیلی عجیبه تو همچین فصلی اینطور بارون جنوب بیاد خییییییییییییللللللللللللییییییییییییییییی

ali.doosti

کاربر ويژه
آبادان همینک
بارش با شدت عالی و کاملا زمستانی!!!ادامه داره که از پوشش ابرها میتونید متوجه شید.دما افت محسوسی داشت...من الان حس می کنم تو دی ماهم!
دوستم الان از اهواز اومد گفت با شدت عجیبی میباریده!همه جا آب گرفته!

xsf2zjxmkjqaukghdn4.jpg

mwx0myqpmmaze6nj65no.jpg

rmuivzp2pw0hcxtngy39.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
اخبار رسیده از بندر گناوه حاکی از بارش متناوب و نه رگباری باران می باشد

خیلی عجیبه تو همچین فصلی اینطور بارون جنوب بیاد خییییییییییییللللللللللللییییییییییییییییی

و عجیبتر اینکه تهران این وقت سال خشکی رخ داده

ali.doosti

کاربر ويژه
وایی خدا باورتون نمیشه! ولی بشه!ایرج جان واقعا زمستونیه!ایرا یه دستو گرفته که هیچ برشی توشون نیست با قطره های متوسط!

سیبری

کاربر ويژه
آبادان همینک
بارش با شدت عالی و کاملا زمستانی!!!ادامه داره که از پوشش ابرها میتونید متوجه شید.دما افت محسوسی داشت...من الان حس می کنم تو دی ماهم!
دوستم الان از اهواز اومد گفت با شدت عجیبی میباریده!همه جا آب گرفته!

xsf2zjxmkjqaukghdn4.jpg

mwx0myqpmmaze6nj65no.jpg

rmuivzp2pw0hcxtngy39.jpg
:تعجب2:
ابراش شبیه ابرای عرضهای شمالیه :خنده1:

IRAJ1

کاربر ويژه
و عجیبتر اینکه تهران این وقت سال خشکی رخ داده
مثله اینه که فصل بارش جنوب دیگه تموم شده ،نه کشتی نه محصولی نه گیاه صحرایی هیچی دیگه نیست همشون زرد شدن تنها خاصیت این بارشها تعدیل دمای هوا و در صورت شدید شدن آبگرفتگی خیابونا و خدایی ناکرده سیلاب

بیشترین مناطقی که الان و نه یک ماه دیگه به بارش نیاز دارن نیمه غربی مرکزی و شمالشرقیه چون بهترین زمان برای دیم کشاورزاست

navid-mashhad

کاربر ويژه
دارن رو پشت بوم کولر سرویس می کنن !!
مث اینکه پیش بینی نروژو دیدن
دیگه نباید به مابقی بهار امیدی داشت

IRAJ1

کاربر ويژه
به نظر من مهمترین عامل در زیر نرمال بودن بارش در تهران قزوین شمال و شمالغرب کشور و در زمستان در نواحی غربی کشور مثل کرمانشاهان و ایلام و کردستان پرفشار آسیای میانه بود و هست ؛لعنتی نمیزاره رطوبت دریاهای جنوبی بیان بالا بیچاره جنب حاره در این کم بارشی کاملا بی تقصیره

navid-mashhad

کاربر ويژه
تا 17 می بارشی رو اکیو ودر در نظر نگرفته
بعدش بارش هایی هست ولی معلوم نیست بباره یا نه !!!

سیبری

کاربر ويژه
با توجه به جهت حرکت ابرها و توده رعد وبرق بر روی خوزستان و بوشهر به نظر میاد امشب باز هم شیراز عالی بباره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا