Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
تصویر امروز:
سلام:احترام:
از اون ابره زلزله چه خبر مهرداد؟
پس این حرف که میگن سرمای شمال با رطوبت جنوب موجب بارش خوب میشه معنیش چیه ؟ الان که این پرفشار شمال شرقی مانع بارش شده !
تصویر امروز:
اين پرفشار ممل جان پر فشار آزرو هست كه به دليل عميق بودن از تراز مياني تا نزديكي سطح زمين هم گسترش پيدا كرده و ستوني از جو پايدار رو در نيمه شمالي بالاخص شمالي شرقي فراهم كرده.
درود محمد جان
عکسهای زیبای شما رو دیدم و خیلی ممنون.
امروز حدود ساعت 3 بعدازظهر دیگه دلم خیلی گرفته بود و از طریق یک جاد صعب العبور و کوهستانی قصد ارتفاعات شمال کلات رو کردم و سر از روستایی به اسم خشت در آوردم که در یک دشت وسیع در بالای کوههای شمالی کلات قرار گرفته بود رفتم. در این مکان اسیابهای بادی متعلق به دوره نادرشاه افشار قرار داره و عکسهای زیاد و متنوعی هم از چشم اندازهای این منطقه گرفتم که به همین یکی بسنده کردم.
ولی میشه گفت با رفتنم به اونجا جیگرم حال اومد و انرژی بسیار خوبی هم کسب کردم:شاد2:
مهرداد جان تحلیل شما از زیرنرمال بودن بارش در نیمه شمالیه چیه؟ انصافا جنوب خوب بوده که این نشون دهنده بی تقصیری جنب حارس درسته؟
درود بر مهرداد عزیز
این پستت رو خیلی می پسندم . متاسفانه دوستان به این کمربند سرتاسری پر فشار اصلا توجه نمی کنند بعد هم در عرض جغرافیایی که کشور ما واقع شده سوی جریانات غرب به شرق هست و باید مشکل رو درآنسوی مرزهای ایران جستجو کرد که متاسفانه باعث بی بارشی منطقه ما هم شده!!!!!!
سلام ابتین جان اصفهان بارش خوبی دریافت میکنه یا نه.چرا ابرا اینقدر بی حال هستند وخیلی نازک.