• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
بیشترین بارشو داشتیم ;)
متاسفانه برخلاف پیش بینی ها جنوب استان بارشی نداشت و باز هم پیک بارش هرچند ناچیز در شمال استان رخ داد!بارش سال آبی صفی آباد با این بارش بی صدا به 201.2 رسید و از مرز 200 گذشت!

aznavar

کاربر ويژه
2 دی 1391 طبیعت جاده خرم آباد -الشتر

iobzpww00shjxchojp4w.jpg

k6jwf2hjjfgrrr928ud.jpg

q5te8zlw7racui3ux26.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
محاله...محال!ما یخ می زنیم...این همه انحنا واس 528 غیر طبیعیه!با نقشه زیر دزفول با 150 متر ارتفاع برف میاد؟محل شمال خوزستان دقیقا بین 540 و 528!

2013010206_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_216.gif

درود علی جان

کانتر 540 خط فریز بالای هزار متره اگه بخواد اونجا برف بیاد حداقل موقع بارش باید کانتر 528 نفوذ کنه که شاید صد سالی یکبار رخ بده...
خدارو چه دیدی شاید امسال نفوذ کرد
با این اشتهای که من تو نقشه های پیش یابی میبینم برای نفوذ سرما در غرب کشور احتمالش خیلیم کم نیست داداش

ali.doosti

کاربر ويژه
درود علی جان

کانتر 540 خط فریز بالای هزار متره اگه بخواد اونجا برف بیاد حداقل موقع بارش باید کانتر 528 نفوذ کنه که شاید صد سالی یکبار رخ بده...
با این اشتهای که من تو نقشه های پیش یابی میبینم برای نفوذ سرما در غرب کشور احتمالش خیلیم کم نیست داداش
درود بر محمد عزیز...والا همه چیز نرمال پیش میره و دماهم تازه نرمال شده!مگر اینکه یوهو اینقدر سردشه که همچین اتفاقی بیفته!نمیدونم باید صبر کرد دید خدا چی میخاد!

abtinT

کاربر ويژه
درود علی جان

بارش برف برای جنوب ایران مثل سم میمونه . تمام درختان گرمسیری خشک می شن .

کدخدا

کاربر ويژه
درود بر محمد عزیز...والا همه چیز نرمال پیش میره و دماهم تازه نرمال شده!مگر اینکه یوهو اینقدر سردشه که همچین اتفاقی بیفته!نمیدونم باید صبر کرد دید خدا چی میخاد!

درسته علی جان باید صبر کنیم ببینیم قسمتمون چی میشه

درود ابتین جان

مگه درخت های قم 86 خشک نشد؟انقدر دلم به نخل های قم سوخت که از بین رفتن و از ریشه زدنشون

طبیعت گاهی وقتا سر ناسازگار پیدا میکنه و خساراتی به بار میاره که جبرانش سخته یا محاله

در مورد سرما در جنوب هم چیزی که نقشه ها نشون دادن باید منتظر اپ های بعدی باشیم همین

aznavar

کاربر ويژه
درود علی جان اسم این کوه رو پیدا کردم
بهش میگن کوه کلا kuh-kala
البته کوه مدبه مانع میشه که از وسط شهر بشه دیدش اما از محل ما ب خوبی قابل دیدن هست

x2awyishnjajd5611yk.jpg

اینم از نمای تازه تر

agxcesllpavovp7y2xnn.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید نقشه ها خیلی پیچیده شدند و هر کدوم سخن از یک چیزی میگن!!!!!!!!!!!!

یکی از نقشه ها شدت اوج بارشها رو بر روی آذربایجان و کردستان ایران و کشور عراق نشون میدن

مدل دیگه شدت بارشها رو بر روی نوار غربی و جنوبی غربی کشور متصور شدند

یک الگو میگه بارشها در مرکز - سواحل شمالی و بخشهایی از شمال شرق مطلوب هستند

و من یکی که کلا گیج شدم. باید صبر کنم ببینم نقشه های ECMWF چی میگن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali.doosti

کاربر ويژه
البته اگه بیاد اگه اگه اگه فکر نکنم بشینه که از این خبرا شه!البته 86 ، 25 کیلومتری دزفول برف اومد...با ارتفاع 600-700 متر و یک هفته ای هم موندگار بود!

abtinT

کاربر ويژه
درسته علی جان باید صبر کنیم ببینیم قسمتمون چی میشه

درود ابتین جان

مگه درخت های قم 86 خشک نشد؟انقدر دلم به نخل های قم سوخت که از بین رفتن و از ریشه زدنشون

طبیعت گاهی وقتا سر ناسازگار پیدا میکنه و خساراتی به بار میاره که جبرانش سخته یا محاله

در مورد سرما در جنوب هم چیزی که نقشه ها نشون دادن باید منتظر اپ های بعدی باشیم همین

خوب جای نخل تو قم نیست .
الان تهران هم کلی نخل کاشتن .

ali.doosti

کاربر ويژه

یکی از نقشه ها شدت اوج بارشها رو بر روی آذربایجان و کردستان ایران و کشور عراق نشون میدن

و من یکی که کلا گیج شدم. باید صبر کنم ببینم نقشه های ECMWF چی میگن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

استاد نیرو دریایی چی می گه که کار کار خودشه!اگه نشد امیدمون به ECMWF دیگه!فکر کنم همه موندن ببینن دریای سرخ دعوتمونو قبول می کنه یا هنوز ناز می کنه!

کدخدا

کاربر ويژه

خدا خیرت بده این سومین مدل تصویب کنید بره پی کارش دل ماهم شاد کنید :خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
درود علی جان اسم این کوه رو پیدا کردم
بهش میگن کوه کلا kuh-kala
البته کوه مدبه مانع میشه که از وسط شهر بشه دیدش اما از محل ما ب خوبی قابل دیدن هست

اینم از نمای تازه تر
درود سجاد گل...اسم این کوه ها هم داستان ها دارن واس خودشون...مثلا ما یه کوه داریم اسمش هفت تنانه!میگن هفت تا پیر اونجا دفنه و...
کلا کوه قشنگیه ابهت خاصی داره...یه زاگرسی اصیل :)

abtinT

کاربر ويژه

الان باز تهران میره برزخ :64:

ali.doosti

کاربر ويژه
علی رفتی برف بازی یا نه؟
من آبادان بودم محمد عزیز سال اول دانشگاه!از اون موقع هنوزم آبادانم...دمای اینجا شد -2 ولی بارشی رخ نداد ...دزفول بارشش خوب بود که شمال شهر برف اومد...مطمینم اگه همون اتفاق رخ بده و رطوبت کافی باشه تا اهوازم برفابه داریم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا