• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه

من مهردادم

امير تهرانپارس

همينجا بايد مشكل رو حل كنيم

از مديريت معذرت مي خوام كه اسپم مي دم.

بعدا اين پست و پست هاي احتمالي بعديش پاك خواهد شد.

امير تهرانپارس توي بهار چه اتفاقي افتاد بگو منتظريم

من رك بگم از دست بچه ها كمي دلخورم و الان هم گلايه دارم .اما هيچ وقت دوست ندارم آرامش اونها به هم بخوره يا ناراحت بشن من طاقت ناراحتي بچه ها رو ندارم.

بيايم اين مشكل رو براي هميشه حل كنيم.
چشب استاد چشب !

ali.doosti

کاربر ويژه
پیام بازرگانی...
تبدیل اسمایلی محمد از قم از گریه به اخموو تبریک میگیم فکر نکنه حواسمون نیست ;)

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چه شیر تو شیری شده ایا فربد مهرداد یا کسی به جای اون پست میزاره

جناب محمد من مهرداد م

من منتظرم آقاي امير تهرانپارس بگه بهار چه مشكلي بين اون و امير محسن پيش اومده ؟

امير تهران پارس جواب بده . چه مشكلي بوده اون بهار ؟

کدخدا

کاربر ويژه

جناب محمد من مهرداد م

من منتظرم آقاي امير تهرانپارس بگه بهار چه مشكلي بين اون و امير محسن پيش اومده ؟

امير تهران پارس جواب بده . چه مشكلي بوده اون بهار ؟

مملی ورژن قمی شد جناب محمد:ناراحت:

مهرداد از دست من نارحتی؟اگه نارحتی بگو حلش کنیم چی گفتم نارحتت کردم
پیشاپیش عذر میخوام

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امير تهران پارس بگو بهار چه اتفاقي افتاد ؟ همه بايد در حضور جمع بدونيم اون بهار لعنتي چه اتفاقي افتاد تكليف اين مسئله بايد روشن بشه.

بگو حرفت رو بزن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فقط عضو شدم اینو بگم و برم : آقایی که ادعای مدیریتیت میشه و هرجایی رفتیم درجا خودتو مدیر کردی ! بلایی که بهار سر من اوردی برات کافی نبودکه برخی دوستان رو له کردی !؟
سلام امیر عزیز:

اولا از همه خیلی خوب کاری کردید که اینجا عضو شدید

دوما - چه اینجا و چه در هیچ جای دیگه ای بنده ادعای مدیریت نداشته و ندارم و در واقع در مقابل کار انجام شده قرار گرفتم

سوما- من ویا هیچ کس این ادعای شما رو قبول نداریم من واقعا چه هیزم تری به شما فروختم مگر ؟!!!!!

مهرداد رو آنچنان نابود کرذی که ... !

در مورد مهرداد گفتی من به ارواح خاک پاک پدرش قسمش دادم که اگه از من دلخوری داره بیاد رک و رو راست نظرش رو همینجا بگه.

الان سه ماهه به خاطر حرص خوردن از جنابعالی ، تارهای صوتیم فلج شده وصدام در نمیاد و تا الان حدود 500 تومان خرج کردم و امروزم رفتم بیمارستان و دکتر گفت 1 سالی طول میکشه !
من تا جاییکه به خاطر دارم در حق هیچ کسی و از جمله شما بدی نکردم و همیشه صحبت از خوبی و انرژی مثبت بین همه دوستان کردم

همیشه یادت باشه یک خدایی هم اون بالای سر شاهد و ناظر همه اعمال و رفتار ماست

صدای من و قلب مهرداد رو گرفتی برات کافی نبود !؟

واقعا این ادعایی که میکنی برام خیلی عجیبه

مهرداد تنها فرد متخصص فروم و فردی که هرچی از هواشناسی یاد گرفتیم از لطف بی دریغ ایشون بوده و هست ! آیا اینه جواب این همه ...!؟
با مهرداد صحبت میکردم کلی نا ناراحت بود !

در استاد بودن مهرداد عزیز هیچ شکی نیست و من هم هر چی دارم همش از مهرداد عزیز و بی تعارف و خیلی رک میگم خیلی چیزا ازش یاد گرفتم

واقعا برات متاسفم !

احتیاجی نیست شما برای من متاسف باشی.

من برای خودم متاسفم که علیرغم همه تهمت ها ، بدلی ها و بدبینی ها باز هم از همه چیز خودم دارم مایه میذارم تا این جمع حفظ بشه!

آرزوی قلبی من این هست که مهرداد عزیز و تمام دوستانی که افتخار ندادن اینجا تشریف بیارن زودتر بیان تا این قائله هر چه زودتر ختم بخیر بشه

آخرین ویرایش:

mohamad_73

کاربر ويژه
سلام محمد ورامینم
خداراشکر که غرب بارش داره
سلام به مهرداد عزیز که برگشتن بسیار خوشحالم از این موضوع ...
من که از چیزی خبر ندارم ولی امیدوارم مشکلات حل بشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از مدیران عزیز در خواست میکنم اگه امکانش هست دوستمون آقای امیر از تهران پارس رو از بن در بیارن تا بتونه صحبت کنه و این مشکل واسه همیشه در همینجا و امشب ختم بشه

mohamad_73

کاربر ويژه
اااا امیرمحسن هم انلاینن
سلام امیرمحسن جان
امیرمحسن و مهرداد و ممد از قم بهترین دوستان مجازیه بنده هستن ..

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امير تهران پارس اگه جواب ندي به منزله اينه كه اون بهار حادثه خاصي اتفاق نيوفتاده و نگاه ها اينطور معطوف خواهد شد كه اين همه خصومت دليل معتبر و محكمي نداشته.

يكبار ديگه مي پرسم : توي اون بهار چه اتفاقي افتاد كه باعث شد بين تو و امير محسن اختلاف عميق ايجاد بشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا