• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب تا سال 2000 میلادی هم چک کردم و باید بگم که بارشهای اخیر در خوزستان و جنوب غرب کشور بسیار ناهنجار و انحراف معیارش بسیار شدیده!!!!!!!!!!!

شاید هر 100 سال یکبار این ناهنجاری جوی رخ بده

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوب تا سال 2000 میلادی هم چک کردم و باید بگم که بارشهای اخیر در خوزستان و جنوب غرب کشور بسیار ناهنجار و انحراف معیارش بسیار شدیده!!!!!!!!!!!

من که گفتم بارش این مقدار باران در خوزستان غیرعادی هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

این خودش کاملا گویاست!!!!!!!!!!!!!!

آنومالی

compday.5.116.240.246.123.6.51.39.gif

روز اول می 2013

compday.5.116.240.246.123.6.53.3.gif

کلیمیتالوژی:

compday.5.116.240.246.123.6.58.59.gif

آخرین ویرایش:

nojeana

کاربر ويژه
دوستان
یک چیزی
الان نقشه تراز 500 رو از سال 1949 تا 1990 برای روز چهارم می چک کردم و هر چی زیر و رو کردم برای این موقع از سال شکل گیری سرد چال و سامانه CUTOFF-Low تحت هیچ عنوان مشاهده نشد.
احتمالا دوره های بازگشت 100 ساله بارش و سیل در شرف وقوع هست که در نقشه ها متاسفانه اثری ازش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی میخوام بگم مشابه این نقشه امروز تحت هیچ عنوان واسه خاورمیانه مشاهده نشد!!!!!!!!!!!!!!!
راستی کسی زمان دقیق سیل بزرگ خوزستان رو که تلفات زیادی داد رو میدونه؟؟؟؟؟؟
زمان محمد رضا شاه و اوایل ازدواجش با فرح بوده فکر کنم
چون مردم خوزستان می گن اون زمان خواهر و زن شاه به خوزستان مخصوصا خرمشهر رفته بودند و برا خوشحال کردن سیل زده ها ازشون می خواسته شعر بخونن و به ازاءش همه مایحتاج رو می داده
البته به بقیه هم کمک شده ولی موردی اینجوری حتی بهشون خونه بخشیده
خوب بعد ها از این اقدام انتقاد کردند و گفتند از مردم داغ دیده خواستند شعر شاد بخونند و بهشون بخشش کردند

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من فکر میکنم تابستان بسیار گرمی رو در پیش رو داشته باشیم! این کات آف ها مسئله ساز میشن!

nojeana

کاربر ويژه
من فکر میکنم تابستان بسیار گرمی رو در پیش رو داشته باشیم! این کات آف ها مسئله ساز میشن!
اصلا معلوم نمی شه
خوب امسال هیچ چی ش به آدم نبرد که بشه گفت گرم می شه
یا شاید یه سردچال مستقیم از قطب جنوب بیاد و تیر برف بباره

Dr.ben

کاربر ويژه
وضعیت ماه میلادی گذشته ( آپریل):

Total Precipitation

2zlnx5aszo64jbsxbwy3.jpg

Percent of Normal Precipitation

vzz5io6gsaope7u7pnj.jpg

Average Temperature

84l3hdsbp57x6qfwwwx.jpg

Temperature Anomaly

ozr7qxqadwqeyfrjsb.jpg

Abbath

New member

درود بر دوستان

عباس جان

دارم پيش بيني فوركا ايستگاه هاي استان قزوين رو تو وبلاگم ميزارم لطفا اگه مختصات شهر خرمدشت از توابع تاكستان رو داري بهم بگو، تو گوگل مپ پيدا نمي كنم.

درود مهرداد جان،اسمش تغییر کرده،شده نهاوند با کسره زیر نون:خنده1: مختصاتش: 35°55′28.7″N 49°30′58.5″E

iran-foreca

New member
:خنده1::خنده1::خنده1::خجالت2::خجالت2::خجالت2::گل::گل::گل:
اااا سلام شهاب توهم اینجایی؟؟؟ هههه ایول...

بارش شدید باران در شهرهای استان کرمانشاه همکنون سبب ابگرفتگی معابر و بالا امدن اب برخی از رودخانه های این استان و استان ایلام شده

x584wkkyjhigfzs4g6he.jpg

اااا سلام شهاب توهم اینجایی؟؟؟ هههه ایول...

بارش شدید باران در شهرهای استان کرمانشاه همکنون سبب ابگرفتگی معابر و بالا امدن اب برخی از رودخانه های این استان و استان ایلام شده

سلام داش سعید...
بله که هستم....
من همه جا هستم و هیج جا نیستم.............
:خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به آمار بارانسنجي هاي 3 سد مهم استان تهران كه وظيفه تامين آب بخش بزرگي از استان و در راس اون شهر تهران رو بر عهده دارن بعد از حشكسالي شديد 86 - 87 سال آبي 91 - 92 شديدترين خشسالي از سال 85 تا به الان بوده.

abtinT

کاربر ويژه
امسال کمبود محصولات کشاورزی هم خواهیم داشت و اون از سرمای شدید و دیر هنگام مناطق شمالی کشور و این هم از سیل و خسارات جنوب و غرب کشور .
کلا امسال سال عجیبی هست تو این یک ماه ونیمی که گذاشته کشور در ارامش نبوده . سرما و زلزله و سیل .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امسال کمبود محصولات کشاورزی هم خواهیم داشت و اون از سرمای شدید و دیر هنگام مناطق شمالی کشور و این هم از سیل و خسارات جنوب و غرب کشور .
کلا امسال سال عجیبی هست تو این یک ماه ونیمی که گذاشته کشور در ارامش نبوده . سرما و زلزله و سیل .

و خشكسالي

برفی

کاربر ويژه
سلام بر همه من از دانشگاه اومدم اقا سر کلاس زبان تخصصی بودیم نم نم بارون میومد یه دفعه دیدم برون شدید ودونه درشت داره میاد سر کلاس داد زدم بچه ها بارون را ببینید پریدم پنجره کلاس را باز کردم همه بچه ها اومدند پشت پنجره شدید ترین بارونی بود که تا حالا دیده بودم میتونم بگم 20 میلیمتری قشنگ اومد اما شاهین شهر خبری نشده اصفهان هم فکر کنم 20 الی 30 میلیمتری اونجوری که بچه ها نوشته بودند بارون اومد

abtinT

کاربر ويژه
سلام بر همه من از دانشگاه اومدم اقا سر کلاس زبان تخصصی بودیم نم نم بارون میومد یه دفعه دیدم برون شدید ودونه درشت داره میاد سر کلاس داد زدم بچه ها بارون را ببینید پریدم پنجره کلاس را باز کردم همه بچه ها اومدند پشت پنجره شدید ترین بارونی بود که تا حالا دیده بودم میتونم بگم 20 میلیمتری قشنگ اومد اما شاهین شهر خبری نشده اصفهان هم فکر کنم 20 الی 30 میلیمتری اونجوری که بچه ها نوشته بودند بارون اومد

تبریک می گم .
ما تهرانی ها هم باید با خشکی طی کنیم . اون از زمستون و این هم از بهار .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا