92 ناهنجار
Banned
:خنده1::خنده1::خنده1::خجالت2::خجالت2::خجالت2::گل::گل::گل:
خوب تا سال 2000 میلادی هم چک کردم و باید بگم که بارشهای اخیر در خوزستان و جنوب غرب کشور بسیار ناهنجار و انحراف معیارش بسیار شدیده!!!!!!!!!!!
شاید هر 100 سال یکبار این ناهنجاری جوی رخ بده
خوب تا سال 2000 میلادی هم چک کردم و باید بگم که بارشهای اخیر در خوزستان و جنوب غرب کشور بسیار ناهنجار و انحراف معیارش بسیار شدیده!!!!!!!!!!!
شاید هر 100 سال یکبار این ناهنجاری جوی رخ بده
زمان محمد رضا شاه و اوایل ازدواجش با فرح بوده فکر کنمدوستان
یک چیزی
الان نقشه تراز 500 رو از سال 1949 تا 1990 برای روز چهارم می چک کردم و هر چی زیر و رو کردم برای این موقع از سال شکل گیری سرد چال و سامانه CUTOFF-Low تحت هیچ عنوان مشاهده نشد.
احتمالا دوره های بازگشت 100 ساله بارش و سیل در شرف وقوع هست که در نقشه ها متاسفانه اثری ازش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی میخوام بگم مشابه این نقشه امروز تحت هیچ عنوان واسه خاورمیانه مشاهده نشد!!!!!!!!!!!!!!!
راستی کسی زمان دقیق سیل بزرگ خوزستان رو که تلفات زیادی داد رو میدونه؟؟؟؟؟؟
اصلا معلوم نمی شهمن فکر میکنم تابستان بسیار گرمی رو در پیش رو داشته باشیم! این کات آف ها مسئله ساز میشن!
درود بر دوستان
عباس جان
دارم پيش بيني فوركا ايستگاه هاي استان قزوين رو تو وبلاگم ميزارم لطفا اگه مختصات شهر خرمدشت از توابع تاكستان رو داري بهم بگو، تو گوگل مپ پيدا نمي كنم.
اااا سلام شهاب توهم اینجایی؟؟؟ هههه ایول...:خنده1::خنده1::خنده1::خجالت2::خجالت2::خجالت2::گل::گل::گل:
درود مهرداد جان،اسمش تغییر کرده،شده نهاوند با کسره زیر نون:خنده1: مختصاتش: 35°55′28.7″N 49°30′58.5″E
امسال کمبود محصولات کشاورزی هم خواهیم داشت و اون از سرمای شدید و دیر هنگام مناطق شمالی کشور و این هم از سیل و خسارات جنوب و غرب کشور .
کلا امسال سال عجیبی هست تو این یک ماه ونیمی که گذاشته کشور در ارامش نبوده . سرما و زلزله و سیل .
سلام بر همه من از دانشگاه اومدم اقا سر کلاس زبان تخصصی بودیم نم نم بارون میومد یه دفعه دیدم برون شدید ودونه درشت داره میاد سر کلاس داد زدم بچه ها بارون را ببینید پریدم پنجره کلاس را باز کردم همه بچه ها اومدند پشت پنجره شدید ترین بارونی بود که تا حالا دیده بودم میتونم بگم 20 میلیمتری قشنگ اومد اما شاهین شهر خبری نشده اصفهان هم فکر کنم 20 الی 30 میلیمتری اونجوری که بچه ها نوشته بودند بارون اومد