• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
دستت درد نکنه دلم لک زده بود برا رانندگی زیر بارون
دیشب زنگ زدم نهاوند گفتند یه بارونکی اونجام زده
خوب دامنه های جنوبی و غربی گرین بین 5 تا 10 میلی و شمال گرین بین 0.001 تا 1 میلی
و نهاوند 0.9 میلی بازم رفع کوتیه
این سامانه فقط برا جنوب لرستان و شمال خوزستان و جنوب ایلام خوب باریده دیروز و ماشاله همش هم زاگرس دوشیده البته ممکنه این اختلاف بخاطر چرخش و جهت چرخشش باشه

سلام محمد عزیز:گل:
الان چی خبری هست اون طرفا یا نه
حیفه جاهای بیشتری از این مال:خنده1: بهره نبرند
دیشب پیش بینی های سایت کرمانشاه رو گذاشتم، تا حوالی شهر همدان بارش بالای 20 م م زده بود

aznavar

کاربر ويژه
دستت درد نکنه دلم لک زده بود برا رانندگی زیر بارون
دیشب زنگ زدم نهاوند گفتند یه بارونکی اونجام زده
خوب دامنه های جنوبی و غربی گرین بین 5 تا 10 میلی و شمال گرین بین 0.001 تا 1 میلی
و نهاوند 0.9 میلی بازم رفع کوتیه
این سامانه فقط برا جنوب لرستان و شمال خوزستان و جنوب ایلام خوب باریده دیروز و ماشاله همش هم زاگرس دوشیده البته ممکنه این اختلاف بخاطر چرخش و جهت چرخشش باشه

خواهش میکنم محمد جان. اتفاقا از بسطام گرین رو میشه بخوبی دید قلش سفید پوش شده بود. تا خواستم عکس بگیرم مه مجال نداد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه الان مهرداد یا ماهان بودند سه سوته نقشه های انومالیش رو میذاشتند.

rahsazan

کاربر ويژه
حال این سوال پیش میاد که وضعیت اقلیم ایران در اون دهه چطور بوده!!!!!

خصوصا سالهای 1954 تا 1956 میلادی!!
کسی میدونه وضعیت ایران اون روز چطور بوده؟!!!! گرم بوده - سرد بوده - پر بارش بوده و یا کم بارش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بر امیرمحسن

مشهد(بارندگی به میلیمتر)

1954> 293.7و 1955> 236و 1956> 325.6

aznavar

کاربر ويژه
فعلا:aminkhan full apsh:

d25jp2amrwagl4zi1i.jpg

552olkpjpe3fiuhxtlap.jpg

hamed*zagros

کاربر ويژه
بارش باران در ایلام همچنان ادامه دارد [h=3]ایلام- معاون هواشناسی ایلام گفت: بارش باران در مناطق مختلف استان تا اواسط هفته جاری ادامه خواهد داشت.
80641771-3925755.jpg
ˈمسعود مرزبانˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: موج تازه بارندگی از اواخر هفته گذشته وارد ایلام شده و تاکنون بیشتر مناطق استان را در برگرفته است.

وی ادامه داد: نقشه های هواشناسی نشان می دهد که این موج تازه بارندگی تا سه شنبه جاری در آسمان استان ایلام فعال خواهد بود.

وی اظهار کرد: اوج فعالیت این سامانه بارش زا روز گذشته بود که خوشبختانه بارندگی های مطلوبی در ایستگاه های هواشناسی استان به ثبت رسیده است.

معاون هواشناسی ایلام یادآور شد: این موج بارش زا به سبب اینکه از سمت جنوب وارد استان ایلام شده بنابراین مناطق جنوبی منطقه شاهد بارندگی های مطلوبی در این مدت بوده است.

مرزبان افزود: دامنه این موج از فردا تا اواسط هفته جاری به تناوب تضعیف می شود.

وی دمای کنونی شهر ایلام را 13 درجه سانتیگراد بالای صفر عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، موج تازه بارندگی که پس از گذشت سه ماه از روز پنج شنبه هفته گذشته وارد ایلام شده چهره این استان غرب کشور را زمستانی کرده است.

سرانجام پس از وقفه ای 120 روزه این موج تازه بارندگی حال و هوای خاصی به مناطق مختلف استان ایلام بخشیده است.

در 48 ساعت گذشته در آبدانان 130 میلی متر، دهلران 121 ، دره شهر 110 و مهران 50 میلی متر باران گزارش شده است.

شهر ایلام نیز در این مدت شاهد 20 میلی متر بارندگی بوده است. ک/3

hamed*zagros

کاربر ويژه
سیل 60 میلیارد ریال خسارت به زمین های کشاورزی دهلران وارد کرد [h=3]دهلران- مدیر جهاد کشاورزی دهلران گفت: بارش شدید باران و جاری شدن سیل در دو روز گذشته 60 میلیارد ریال خسارت به زمین های کشاورزی این شهرستان وارد کرده است.
80642005-3926181.jpg
ˈمحمدرضا میرزاییˈ روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به دنبال براش های بهاری کم سابقه 48 ساعت گذشته در منطقه، یک هزار و 900 هکتار از مزارع گندم و صیفی شهرستان مرزی دهلران بین 10 تا 40 درصد دچار خسارت شده اند.

وی افزود: این خسارت به زمین های زیر پوشش خدمات بیمه ای و غیر بیمه ای در منطقه وارد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی دهلران ادامه داد: یک هزار و 800 هکتار از زمین های زیر کشت گندم و همچنین 100 هکتار از مزارع صیفی شهرستان خسارت دیده اند.

میرزایی یادآور شد: امسال شش هزار هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان دهلران به کشت محصول های صیفی اختصاص یافته است.

به گزارش ایرنا، موج تازه بارندگی که پس از گذشت سه ماه از روز پنج شنبه هفته گذشته وارد ایلام شده چهره این استان غرب کشور را زمستانی کرده است.

سرانجام پس از وقفه ای 120 روزه این موج تازه بارندگی حال و هوای خاصی به مناطق مختلف استان ایلام بخشیده است.

در این میان شهرستان مرزی دهلران که از کم بارش ترین مناطق استان ایلام است، در این مدت شاهد بارش های بهاره کم نظیری بوده بطوریکه در 48 ساعت گذشته 121 میلی متر باران از این منطقه گزارش شده است.

دهلران در 228 کیلومتری جنوب ایلام قرار دارد. ک/3

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر امیرمحسن

مشهد(بارندگی به میلیمتر)

1954> 293.7و 1955> 236و 1956> 325.6

سلام محمد رضا جان خیلی ممنون

این لینک رو اگه یکی از دوستان بتونه نقشه های آنومالی تراز 500 میلی بار رو در سالهای مذکور ازش استخراج کنه خیلی عالی میشه چون سرعت من جواب نمیده:

http://www.esrl.noaa.gov/psd/map/time_plot/

nojeana

کاربر ويژه
سلام محمد عزیز:گل:
الان چی خبری هست اون طرفا یا نه
حیفه جاهای بیشتری از این مال:خنده1: بهره نبرند
دیشب پیش بینی های سایت کرمانشاه رو گذاشتم، تا حوالی شهر همدان بارش بالای 20 م م زده بود
والا از نهاوند که من بی خبر هستم
ولی بروجرد می گفتن از دیشب داره شدید می باره
خوب اقلیم نهاوند و بروجرد با وجود نزدیکی خیلی متفاوته و نهاوند بیشتر با اقلیم شمال و کرمانشاه البته با ترکیب سرمای همدان شباهت داره
اینجام که فقط ابر و ابر بخدا خسته شدم امروز هم صبح بخدا ابر ها شبیه بقول منطقه مثل باد گرم بودند و نشون می ده خیلی خوش بینانه تا یک هفته بارون بی بارون
امروز ولی عجب بادی می اومد همه جا خاک . باورتون می شه ابرهای اینجا در ارتفاعی که ممکنه بارش کنند از شمال به جنوب می آن و خشک خشک یعنی فکر کنم امروز حتی همرفت تو البرز هم نخواهیم داشت
راستی الان زنگ زدم نهاوند گفتند اونجام از صبح بارون شروع شده و اسمی از شدید و اینا نیاوردند فکر کنم بارون داره می باره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا خیلی عجیبه خاورمیانه داره میشه جولانگاه سامانه های CUTOFF-LOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شنبه هفته آینده:
ae3gtyrq7ua7asge8c4.gif

hntl7n4nlyfqnatohs3.gif

pfnldm1tnpx2fgpj8w.gif

z2ycbal67bqnhdjetj.gif

p1zoqdx66p9sfqtfb14g.gif

Abbath

New member
در کل مثل اینکه این دو سال،سال های گرمی بودن برای نیمه غربی کشور،انومالی دما در 1955 میلادی

compday.2.187.115.220.123.5.32.15.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا