• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
دیدید البرز مرکزی هیچی نبارید و اون gfs ها چرت و پرت میزدن . همیشه همینه . هر سیستمی میاد حتی مونسون هند هم میاد واسه البرز مرکزی بارش میزنه gfs

saeed hh

کاربر ويژه
0f2fkgewibpk5e6k7wln.gif

خدا این محمد همشهری اجداد پدری منو از ما نگیر

nojeana

کاربر ويژه
مگه برق نبودی پس میگفتی که امتحان مدار داری؟؟
مدار منطقی یکی از کتاب های اصلی کامپوتره
فکر کنم موریس مانو رو همچنان درس می دن یادش بخیر امتحان مدار ما open book بود و همه توش افتادند و من 16 شدم اون موقع 2 واحدی بود الن چند واحدی محمد؟

پسرخاله

کاربر ويژه
مگه برق نبودی پس میگفتی که امتحان مدار داری؟؟
نه بابا الان 10 ساله داره نرم افزار میخونه موندم چرا تموم نمیشه درسش!:خنده1:
بس که اینجاس هر ترم لابد مشروطه!:بدجنس::غش:
سره امتحانا به جای جوابه سوالا آمار البرز مرکزی و بیشینه و کمینه دما رو مینویسه!:دست::نیش::بدجنس:
شوخییییییییی

mohamad$

کاربر ويژه
نه بابا الان 10 ساله داره نرم افزار میخونه موندم چرا تموم نمیشه درسش!:خنده1:
بس که اینجاس هر ترم لابد مشروطه!:بدجنس::غش:
سره امتحانا به جای جوابه سوالا آمار البرز مرکزی و بیشینه و کمینه دما رو مینویسه!:دست::نیش::بدجنس:
شوخییییییییی

بابا سال 4 ام کجاش 10 ساله دارم میخونم:خنده1: سال دیگه تموم میشه

saeed hh

کاربر ويژه
با توجه به سالها تجربه برای حل کردن مردار خودت باید الکترون یا همون جریان بشی تو مدار تا حل بشه!!

ایشالله واسه من هم یه دو ترم یا یه مقدار بیشتردیگه تموم میشه دیگه راحت میشم!!

برفی

کاربر ويژه
سلام مجدد بر همه اینجور که از نقشه ها پیداست خداراشکر تا اخر هفته بارش داریم امیدوارم که فردا هم اینجا حسابی بباره .راستی امار بارش امروز اصفهان وشهرستانها را ندارید هر که داره بزاره ممنون میشم

mohamad$

کاربر ويژه
مدار منطقی یکی از کتاب های اصلی کامپوتره
فکر کنم موریس مانو رو همچنان درس می دن یادش بخیر امتحان مدار ما open book بود و همه توش افتادند و من 16 شدم اون موقع 2 واحدی بود الن چند واحدی محمد؟

3 واحدی . 2 واحدی نداریم تخصصی .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا