علی آقا
نقشه تجمعی جی اف اس واسه تبریز 167 میل زده درست میگم؟
نه . بین 10 تا30
اون 167 برای سهند ( کوه ) هست
علی آقا
نقشه تجمعی جی اف اس واسه تبریز 167 میل زده درست میگم؟
اقا برو حال کن ما که در تهران چند وقته در حسرت بارونیم .:خنده1:وااااااای اینجا گهواره غرب کرمانشاه..آسمون اومده زمین ...باران سیل اسا از ظهر تا الان ادامه داره و الان به اوج خودش رسیده!!!!!!!!!!
مطمئنید شماها هواشناسید؟؟؟ و متخصص نازایی نیستید؟ یا من اشتباه اومدم؟؟؟؟:تعجب2:والا حاجی شما زیاد تو طبیعت بکر میری و زیست شناسیت قویه!:خنده1: من اطلاعی از این کارا ندارم!:نیش:
دی اکسید کربن که هیچ روشون شیلنگ آب هم باز کنن ازشون چیکه آب هم نمی باره اونقدر ماشاله خشکنکاش ابرهای تهرانم آبستن کنن!
اره نرم افزاره
نمیدونم شما کجارو گرفتید؟:خنده1:مطمئنید شماها هواشناسید؟؟؟ و متخصص نازایی نیستید؟ یا من اشتباه اومدم؟؟؟؟:تعجب2:
مگه برق نبودی پس میگفتی که امتحان مدار داری؟؟
:خنده1:والا حاجی شما زیاد تو طبیعت بکر میری و زیست شناسیت قویه!:خنده1: من اطلاعی از این کارا ندارم!:نیش:
مدار منطقی یکی از کتاب های اصلی کامپوترهمگه برق نبودی پس میگفتی که امتحان مدار داری؟؟
نه بابا الان 10 ساله داره نرم افزار میخونه موندم چرا تموم نمیشه درسش!:خنده1:مگه برق نبودی پس میگفتی که امتحان مدار داری؟؟
نه بابا الان 10 ساله داره نرم افزار میخونه موندم چرا تموم نمیشه درسش!:خنده1:
بس که اینجاس هر ترم لابد مشروطه!:بدجنس::غش:
سره امتحانا به جای جوابه سوالا آمار البرز مرکزی و بیشینه و کمینه دما رو مینویسه!:دست::نیش::بدجنس:
شوخییییییییی
حاجی صبح به خیر خیلی وقته تموم شده مگه ندیدی فهیمه درشو بست بهم شام داد منم از همه تشکر کردم.:تعجب2::خنده1:
پسر خاله صندلی داغ و به کجا رسوندی ؟
فک کنم یه قرنی طول بکشه جواب دادن به اون همه سوال:تعجب2:
حاجی شما مثل اینکه دلت میخواد خلع لباس بشی ؟
روایت داریم که ..................
مدار منطقی یکی از کتاب های اصلی کامپوتره
فکر کنم موریس مانو رو همچنان درس می دن یادش بخیر امتحان مدار ما open book بود و همه توش افتادند و من 16 شدم اون موقع 2 واحدی بود الن چند واحدی محمد؟