• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
نه بابا الان 10 ساله داره نرم افزار میخونه موندم چرا تموم نمیشه درسش!:خنده1:
بس که اینجاس هر ترم لابد مشروطه!:بدجنس::غش:
سره امتحانا به جای جوابه سوالا آمار البرز مرکزی و بیشینه و کمینه دما رو مینویسه!:دست::نیش::بدجنس:
شوخییییییییی
یادش بخیر سر امتحان برنامه نویسی foxpro آخه اون موقع ما فکس پرو تحت dos 32 رو نشون می دادند
من هر چی فکر می کردم رمز های بازی starcraft یادم می اومد آخه تا صبحش استارکرافت بازی کردم و ( give me the money - black sheep wall - ... ) هنوز هم یادمن
خلاصه با کلی بدبختی خودمو جمع کردم و آخرش 12 شدم

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام مجدد بر همه اینجور که از نقشه ها پیداست خداراشکر تا اخر هفته بارش داریم امیدوارم که فردا هم اینجا حسابی بباره .راستی امار بارش امروز اصفهان وشهرستانها را ندارید هر که داره بزاره ممنون میشم
سلام:گل:

برفی ما کی تو تهران منتظر باران باشیم؟:خنده1:
پس چرا تهران باران نیومد؟:غش:
ما باید کی منتظره رعدوبرق باشیم ؟:نیش:
امیرمحسن گفتن تهران بارون میاد ولی نیومد چرا ها؟ ها؟ ها؟:10:

mohamad$

کاربر ويژه
یادش بخیر سر امتحان برنامه نویسی foxpro آخه اون موقع ما فکس پرو تحت dos 32 رو نشون می دادند
من هر چی فکر می کردم رمز های بازی starcraft یادم می اومد آخه تا صبحش استارکرافت بازی کردم و ( give me the money - black sheep wall - ... ) هنوز هم یادمن
خلاصه با کلی بدبختی خودمو جمع کردم و آخرش 12 شدم

من برنامه نویسی پیشرفته 19 شدم .البته ما ++c میخوندیم . دو تا هم پروژه دادم یارو کف کرد:خنده2:

پسرخاله

کاربر ويژه
جدی!
به همه سوالا جواب دادی:تعجب2:
بعضی سوالای منصورو جواب ندادم خسته شده بودم دیگه

vb3uak3v8iqc3uj9eotz.jpg

برفی

کاربر ويژه
سلام:گل:

برفی ما کی تو تهران منتظر باران باشیم؟:خنده1:
پس چرا تهران باران نیومد؟:غش:
ما باید کی منتظره رعدوبرق باشیم ؟:نیش:
امیرمحسن گفتن تهران بارون میاد ولی نیومد چرا ها؟ ها؟ ها؟:10:

سلام پسرخاله این را باید از اساتیدی همچون مهرداد وامیر محسن جان بپرسید اما فکر کنم هفته دیگه نوبت شماها باشه امیدت به خدا باشه هرچی اون بخواد همون میشه

mohamad$

کاربر ويژه
بحث فروم از هوا به امتحان محمد و کلاس مدار و آغوز و آبستن و نازایی و ... کشید :خنده1:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام دوستان:گل:
این شوخی های هومن عزیز منو سر ذوق آورد:گل:
اینجه چند ساعتیه بارش قطع شده
رفته بودم خونه یکی، کلی از اقوام بودن، همه هواشناس شدن:خنده2: یکی از سلول بسته میگفت دیگری از ابرهای چرخان یکی هم با سطل اندازه گرفته بود میگفت 200 م م بوده

برفی

کاربر ويژه
رفته بودم خونه یکی، کلی از اقوام بودن، همه هواشناس شدن:خنده2: یکی از سلول بسته میگفت دیگری از ابرهای چرخان یکی هم با سطل اندازه گرفته بود میگفت 200 م م بوده

سلام شما کجا میشینید

پسرخاله

کاربر ويژه
ای آقا چه شوخی محمد داره واحدای درسیشو توضیح میده شاید اونارو میگی!:خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه
از بامداد چهارشنبه 18 اردیبهشت با شمالی شدن جهت جریانات و کاهش 5-10 درجه دما احتمال خسارت به نشاء شالیزارهای برنج استان گیلان وجود دارد در این مدت شدت بارشهای پیش رو احتمالا اسیب وارده را تشدید خواهد کرد

mohammadsadat

کاربر ويژه
میگفتن جوهای برداشت شده صدمه زیادی دیدن اما گندم ها نه و به سودشون بوده

جالب اینه همه به نرمی بارش و تفاوتش با ضررهای بارش های شدید بهاری توجه کرده بودن و مدام بهش اشاره میکردن
منم بر اساس حرف های امیرمحسن عزیز گفتم که نقشه های این سیستم در قرن اخیر بی سابقه بوده

برفی

کاربر ويژه
پسر خاله خیلی شیطون شدی ما راهم دست میندازی باشه توهم ما را دست بنداز اما از اخر هفته منتظر بارش باش به ویژه هفته آینده:گل::ایرانجمن:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام شما کجا میشینید

یعنی دوباره بگم:خنده2:
اصالتاً ایلامی، بزرگ شده خوزستان، ساکن یزد
اما چند ماهیه ایلام و خوزستان مشغول چندکار پاره وقتم و مدام بین یزد و اینجاها در رفت و آمدم
الان شهر دره شهر استان ایلامم که تا صبح امروز 110 م م اومده

Abbath

New member
به به عباس آقا
مدیر کدوم ارگان شدی؟
:خنده1:
ارگان متفرقه:خنده1:
عباس فکر کنم مدیره همین تاپیک شده چون درخواستی ازش برای مدیریت ثبت نشده

مدیر بخش متفرقه شدم،البته موقت،حالا ببینیم شورای نگهبان هواشناسی تایید صلاحیت میکنه بنده رو یانه:خنده1:

پسرخاله

کاربر ويژه
پسر خاله خیلی شیطون شدی ما راهم دست میندازی باشه توهم ما را دست بنداز اما از اخر هفته منتظر بارش باش به ویژه هفته آینده:گل::ایرانجمن:
ما کوچیکه شماییم:philosopher:
تهران فقط ابریه باعث شده کمینه دما افزایش پیدا کنه

Tehran, Iran [h=2]Current Conditions
mostlycloudy.gif

[h=3]22 °C [h=4]Mostly Cloudy
Wind: 15 km/h from the South

Dew Point: -1 °C

Pressure: 1017 hPa

Humidity: 22%

Visibility: 10.0 kilometers

Observed: Tehran, IR

[h=5]Updated — 11:00 PM IRDT on May 04, 2013

خب دیگه کم کم برم
شبه همگی خوش :گل:

nojeana

کاربر ويژه
من برنامه نویسی پیشرفته 19 شدم .البته ما ++c میخوندیم . دو تا هم پروژه دادم یارو کف کرد:خنده2:
به ما turbo c آموزش دادند خوب منم برنامه نویسیم توپ بود البته پیشرفته آدم چل می کرد خوب اسمبلی سخته و البته من پروژه تغییر کور مینیکس ( جد اولیه لینوکس ( داشنگاه به من می گفتن لینوکس ) مخی بودم برا خودم تو لینوکس و اینترنت هر کاری که فکرش رو نمی کنی می کردم خلاصه دیگه پیر شدیم - بعضی دوستان می آن حک مون می کنند و ... و منم صدام در نمی آد خوب قاط بزنم کارا وحشتاکی می کنم :140::140::140: شوخی ) رو داشتم خلاصه دو تا دختر و یک پسر هم تو گروهمون بودندو رسما اونا تعطیل بودند و نهایتا من پروژه رو تموم کردم و استاد به من 16 داد و اونا 14 خلاصه دورانی بود حیف که زود گذشت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا