• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
الان نگاه میکردم اسفند 74 برای تهران یک ماه طلایی بوده در اسفند فقط 10 روزبوده که پدیده ای وجود نداشته و 10 روز برفی داشته

IRAJ1

کاربر ويژه
دفتر خاطرات بنده و گزارش 27/12/1374
diwgwc0kgn2t080n6h9n.jpg
منطقه ونک
سامیار جان فک کنم باید خودت زحمت ترجمشم بکشی

ali.doosti

کاربر ويژه
ملس 5-6 م.م اومد هنوز داره تندر میزنه!چقدر عکس از رعد گرفتن سخته!چندتا گرفتم شب می ذارم ایشالا...
یه زیر بارون توپم رفتم...آیییییییی حال داد:خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
سامیار ترجمه لطفا . دکتر هستیدا D:فقط اولش و فهمیدم نوشتید شمرون -2 و تهرون -2 . دربند 26 سانت برفهمچین برف زیادی هم نبوده پس / همین 91 دو تا برف 35 و 40 سانتی داشت دربند

IRAJ1

کاربر ويژه
استان ما که تا به اینجا بارش قابلی را از این سامانه دریافت نکرده

پسرخاله

کاربر ويژه
سامیار ترجمه لطفا . دکتر هستیدا D:فقط اولش و فهمیدم نوشتید شمرون -2 و تهرون -2 . دربند 26 سانت برفهمچین برف زیادی هم نبوده پس / همین 91 دو تا برف 35 و 40 سانتی داشت دربند
خوش خط نیست ولی خواناست دیگه چیرو ترجمه کنه دکتر محمد؟

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
سامیار جان فک کنم باید خودت زحمت ترجمشم بکشی
در تاریخ 27/12/1374
تهران حداکثر 3 و حداقل دما -2 بوده حداقل دمای شمیران هم 2- بوده
بارش برف که از ساعت 5 در تهران شروع شده همه جا رو سفید پوش کرده و ارتفاع برف در منطقه ونک 11 سانتیمتر و دربند به 26 سانت رسیده و بارش برف تا حداکثر شهر ارا و ستارخان تهران رو سفید پوش کرده

EP-IEE

کاربر ويژه
دقیقا سال بعد از این خاطره من ب دنیا اومدم

• :خنده1:
    کرج از کی بارشش شروع میشه ؟

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
اره اما 27 اسفند بوده اونم پس از 2 هفته که رکورد بیشترین بارش شکسته الان یه بارش میده تا 1 ماه یا چند ماه بعدش تعطیل میشه

mohamad$

کاربر ويژه
در تاریخ 27/12/1374
تهران حداکثر 3 و حداقل دما -2 بوده حداقل دمای شمیران هم 2- بوده
بارش برف که از ساعت 5 در تهران شروع شده همه جا رو سفید پوش کرده و ارتفاع برف در منطقه ونک 11 سانتیمتر و دربند به 26 سانت رسیده و بارش برف تا حداکثر شهر ارا و ستارخان تهران رو سفید پوش کرده

تشکر . روزای بعدش چی ؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ملس 5-6 م.م اومد هنوز داره تندر میزنه!چقدر عکس از رعد گرفتن سخته!چندتا گرفتم شب می ذارم ایشالا...
یه زیر بارون توپم رفتم...آیییییییی حال داد:خجالت2:

بهتربن كار اينه كه از رعد و برق فيلم بگري بعد با نرم افزار هاي مخصوص فريم هاي رعد و برق رو از فيلم جدا كني.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا