سلام . دریاچش خیلی قشنگه . حیف شد من چند روز پیش میشد یه عکس عالی بگیرم ازش . از سمت کوهای ورداورد داشتم میومدم پایین
:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:
سلام . دریاچش خیلی قشنگه . حیف شد من چند روز پیش میشد یه عکس عالی بگیرم ازش . از سمت کوهای ورداورد داشتم میومدم پایین
میلاد جان امشب میخوای اردک آبی به ما شام بدی دیگهههههههه . درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:خنده1::خجالت2:
تصاویر اسکلت ساختمان ۵ طبقهای که بر اثر وزش باد فرو ریخت
http://khabaronline.ir/detail/290919/others/other
مهردا عزیز، فرق این سردچال که حرکت نمیکنه و اون سردچالی که تا کرمان رفت چیه؟
هر 2 از جريانات اصلي جا موندن !
با اين تفاوت كه سردچال قبلي توسط پديده بلاكينگ محصور نشده بود ولي سيستم فعلي توسط بندال (بلاكنيگ) محصور شده و براي مدت هاي طولاني در يك منطقه بدون حركت باقي مي مونه و سبب بارش سيل آسا در منطقه تحت ناوه خود و گرما و خشكي در منطقه تحت پشته خودش مي كنه.
فجايع عظيمي بواسطه بلاكينگ رقم خورده كه در زمان معاصر بودن:
1- سيل مصيبت بار و فجيع پاكستان و آتش سوزي جنگل هاي روسيه اوت 2010 (هر 2 بهم مرتبط بودن)
2- سرما و يخبندان 2 زمستان پياپي اروپا در سال هاي 2009 و 2010
3- باقي موندن خاكسترهاي اتش فشان ايسلند بر فراز آسمان اروپاي شمالي در آپريل 2010
4- زمستان سخت در خاورميانه و گرما در اروپا سال 2008
وظيفه جت استريم ها حركت دادن سيستم هاي آب و هوايي در اتمسفر هست. جت استريم ها بايد هميشه حركت داشته باشن و حركت اون ها از غرب به طرف شرق هست. هر 2 جت استريم قطبي و جنب حاره اي داراي اين ويژگي هستن و تنها يك نوع خاص جت استريم هست كه در فصل تابستان ظاهر مي شه و مختص تنها نيمكره شمالي هست اين جت استريم كه تنها در منطقه جنب حاره اي ديده ميشه از شرق به غرب حركت مي كنه. بنابر اين هر گونه عاملي كه سبب كند شدن توقف و يا عكس شدن حركت جت استريم ها بشه سبب تغييرات بسيار شديد هوا و وقوع هر گونه پيامد آب و هوايي غير مترقبه ميشه.
منطقه ما هم تحت بلاك هست كه البته بتدريج از فردا روند از بين رفتن بلاك آغاز ميشه.
سجاد جان اونجا هنوز بارونه؟ اینجا فقط همون یه ساعت رگبار شدید بود که گزارش کردم
این آب از سرچشمه های روخونه کشکانه درسته؟
شنیدم تابستونها دیگه حالت دریاچه نداره درسته؟
البته شنیدم خرم آباد چشمه و سراب زیاد داره و اسمشم اشاره به همینه، زمستون 84 اومدم دانشگاه لرستان که فکر کنم پشت قلعه بود، یه چشمه بزرگ وسطش بود توش ماهی پرورش میدادن و دانشجوها بهشون غذا میدادن خیلی جالب بود.
وضعیت ترافیک تهران که الان باید خیابونا ترکیده باشه از ماشین جالبه.خلوت.ملت فوتبال دوستی داریم