مباحث عمومی هواشناسی
A arashz مدیر بخش هواشناسی 2013 , May 6 #50,383 خدا کنه این سیکلون تا فردا دوام بیاره، من فردا شب دوباره عازم اصفهان هستم، ابن بار با قطار!
I iran-foreca New member 2013 , May 6 #50,384 arashz گفت: خدا کنه این سیکلون تا فردا دوام بیاره، من فردا شب دوباره عازم اصفهان هستم، ابن بار با قطار! کلیک کنید تا باز شود... نترس فردا شدت بارش در اصفهان بیشتر از امروزه
arashz گفت: خدا کنه این سیکلون تا فردا دوام بیاره، من فردا شب دوباره عازم اصفهان هستم، ابن بار با قطار! کلیک کنید تا باز شود... نترس فردا شدت بارش در اصفهان بیشتر از امروزه
A ali.doosti کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,385 سلام مشابه دیروز هوای آبادان در یک آن دگرگون شدوابرهای سیاه همه جا رو پوشوندن! صدای رعدوبرق شنیده میشه و بارش دیگه ای در راهه...
سلام مشابه دیروز هوای آبادان در یک آن دگرگون شدوابرهای سیاه همه جا رو پوشوندن! صدای رعدوبرق شنیده میشه و بارش دیگه ای در راهه...
I IRAJ1 کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,386 از صبح مدام رگبار باران داریم آخریش یه ربع پیش تموم شد که شدتش بالا بود
E ehsa az esfahan کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,387 اینجا هم هنوز رگبار همراه با رعدوبرق داریم ابرها حرکت ندارند
A arashz مدیر بخش هواشناسی 2013 , May 6 #50,388 iran-foreca گفت: نترس فردا شدت بارش در اصفهان بیشتر از امروزه کلیک کنید تا باز شود... من ساعت 11 شب تازه از تهران راه میوفتم، به قولی 4 شنبه رو باید دید اصفهان چه میکنه. به دوستان در اصفهان تبریک میگم بابت بارش، امیدوارم صدمه ای ایجاد نکرده باشه. دوستان فعلا :گل:
iran-foreca گفت: نترس فردا شدت بارش در اصفهان بیشتر از امروزه کلیک کنید تا باز شود... من ساعت 11 شب تازه از تهران راه میوفتم، به قولی 4 شنبه رو باید دید اصفهان چه میکنه. به دوستان در اصفهان تبریک میگم بابت بارش، امیدوارم صدمه ای ایجاد نکرده باشه. دوستان فعلا :گل:
I IRAJ1 کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,391 این توده ابر خوزستان اگه تقویت بشه حرفای زیادی برای گفتن خواهد داشت و ادغامش با ابرهای اصفهان
E ehsa az esfahan کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,392 باران به صورت کاملا یکنواخت در حال باریدن هست شدید هست اما رگبار نیست
A ali.doosti کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,396 فوق العاده شدید در حالی که جایی پیش بینی نکرده بود! آسمان تیره.
A ali.doosti کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,399 چرا هیشکی نیس!یه فایلم یه ساعته می خوام آپ لود کنم نمیشه..:سکوت:
A AFSORDE کاربر ويژه 2013 , May 6 #50,400 اينم يكي از خيابان هاي روستاي نجف آباد پس از باران امروز :خنده2: