navid-mashhad
کاربر ويژه
کم کم داره یه چیزایی ظاهر میشه
خدا بیشترش کنه - شایدم محو بشه
خدا بیشترش کنه - شایدم محو بشه
امیر محسن جان کاندید شورای شهرتون نمیشید شما ؟:خنده1: اگه شدید حتما نیویورک و مشهد و خواهرخونده کنید :خنده1:
امیر محسن شمال شرق آمریکا رو ول کن
برای شمال شرق ایران چه خبرایی داری ؟
امیر محسن جان کاندید شورای شهرتون نمیشید شما ؟:خنده1: اگه شدید حتما نیویورک و مشهد و خواهرخونده کنید :خنده1:
خشك ترين نقطه كره زمين جايي كه 2 ميليون سال است قطره اي بارش نداشته
اينجا دره هاي خشك در قطب جنوب است
جايي كه زمين ها عاري از هر گونه يخ و برف هستن بر خلاف ديگر نقاط قطب جنوب كه پوشيده از يخ و برف هستن
حتي ابر هم در اين جا بوجود نمي ياد:
اهههههههههه
جالبه تو بعضی از این دره ها ذغال سنگ هست
یعنی میلیون ها سال پیش جنگل ها وجود داشتن اونجا
دره هاي خشك در قطب جنوب:
طول و عرض جغرافیایی این نقطه رو می دی
اشعاری در وصف هزار مسجد .... |
يا حق رشته كوه هزار مسجد يا هزار مزگت واقع در شمال شرق ايران و خراسان بزرگ در دامنه اين رشته كوه زيبا شهرهاي مختلف از اقوام مختلف زندگي ميكنند؛ كلات نادر، درگز، قوچان، چناران، سرخس از جمله شهرستانهايي هستند كه در دامنه اين زيبا كوه قرار دارند. ناگفته نماند اين رشته كوه در دوران پيش از اسلام هزار مزگت بوده يعني محل عبادت زرتشتيان كه بعد از ورود اسلام به سرزمين مقدسمان نام اسلامي به خود گرفت و هزار مزگت به هزار مسجد تغيير نام گرفت. رشته كوه زيبا و سرسبز هزار مسجد در كمتر جايي ميتوان همچون كوهي پيدا كرد، وجود خدا را ميتوان در كوهستان هزار مسجد كه سابقاً جبال الاكراد نيز ميناميدند، ميتوان مجسم كرد. بابا طاهر عريان ميگويد من وجود خداوند را در صحرا، دريا، كوه و دشت و دره ميبينم! باباطاهر گويد:
اميدوارم لذت ببرید خدايا بر سر من، عجب شور و نشور است بسا آدم در اين كوه، به خويشتن مغرور است مثل جنت فردوس، با ذوق و با سرور است چهارسوي او بنگرم، گويا لعمهي نور است! (لعمهي نور: اشعه نور) ذات پاك خداوند در اين حي و ظهور است سركشيده بر فلك، نميدانم چه كوه است يا البرز يا ارم يا جودي يا نيساست آن جا آيند حكيمان، آن جا كيميا است از آنجا مينگرم، شاه جهان نمايان است هر چه من انديشم، نه قاف است و نه كه طور هم پر گل و گياه است، هم پر برف و بارانست دماوند، آرارات، احد تردش حيران است زين جا ميآيد بوي مشك و عطريات و زنجبيل بوي مشك رسايد اينجا، عطريات و زنجبيل گويا نازل شده اينجا، هم تورات و هم انجيل شكي نيست اگر بگويم او بود كوه بلور معلوم شد قدرت حق در اينجا شده نازل مراد مردم حق در اينجا شود حاصل هركس نكند باور، كارا و شود باطل چونگه در عهد قديم، علي صاحب دلدل در سفر خاوران از اينجا كرده عبور نویسنده: مهدی گنج بخش |