• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
کم کم داره یه چیزایی ظاهر میشه
خدا بیشترش کنه - شایدم محو بشه

meteogram.php

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان کاندید شورای شهرتون نمیشید شما ؟:خنده1: اگه شدید حتما نیویورک و مشهد و خواهرخونده کنید :خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر محسن جان کاندید شورای شهرتون نمیشید شما ؟:خنده1: اگه شدید حتما نیویورک و مشهد و خواهرخونده کنید :خنده1:

نیویورک باید درخواست بده
ما بررسی می کنیم اگه صلاحیت داشت خواهر خونده اعلامش می کنیم
مگه به همین کشکیه وصلت کردن با بقیه !!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
والا همانطوریکه می بینید زنجیره تغییرات آب و هوایی در این سو و آنسوی دنیا بدجوری به هم پیوند خوردند.

در اون نقطه از دنیا همانطوریکه در خبر بالا ملاحظه کردید دچار خشکی و کم بارشی غیر معمول شدند و این دقیقا مشابه اونچیزی هست که در ایران ما هم رخ داده ولی ظاهرا روزنه هایی از امید برای اونها تابیدن گرفته و برای ما هم به همچنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امیر محسن شمال شرق آمریکا رو ول کن
برای شمال شرق ایران چه خبرایی داری ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان

از دست شما من دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم. ما رو چه به سیاست و این حرفها!!!!!!!!!

بذار دلمون به همین گشت و گذار در طبیعت و هواشناسی خودمون خوش باشه!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خشك ترين نقطه كره زمين جايي كه 2 ميليون سال است قطره اي بارش نداشته

اينجا دره هاي خشك در قطب جنوب است

جايي كه زمين ها عاري از هر گونه يخ و برف هستن بر خلاف ديگر نقاط قطب جنوب كه پوشيده از يخ و برف هستن

حتي ابر هم در اين جا بوجود نمي ياد:

meteogram.php

navid-mashhad

کاربر ويژه
خشك ترين نقطه كره زمين جايي كه 2 ميليون سال است قطره اي بارش نداشته

اينجا دره هاي خشك در قطب جنوب است

جايي كه زمين ها عاري از هر گونه يخ و برف هستن بر خلاف ديگر نقاط قطب جنوب كه پوشيده از يخ و برف هستن

حتي ابر هم در اين جا بوجود نمي ياد:

meteogram.php

اهههههههههه
جالبه تو بعضی از این دره ها ذغال سنگ هست
یعنی میلیون ها سال پیش جنگل ها وجود داشتن اونجا

abtinT

کاربر ويژه
اهههههههههه
جالبه تو بعضی از این دره ها ذغال سنگ هست
یعنی میلیون ها سال پیش جنگل ها وجود داشتن اونجا

باید به حرکت قاره ها طی ملیون ها سال هم توجه داشت .
باتوجه به موقعیتی که یک قاره قرار می گیره نوع اب و هوا هم تغییر می کنه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
علت خشكي اين منطقه چيست؟

این دره هابیش از دو میلیون سال است که باران به خود ندیده اندبه جز یکی از دره های آن که دریاچه هایش اندکی توسط رودهای جاری داخلی در فصل تابستان پر می شوند،در های خشک هیچ گونه رطوبتی(آب ،یخ ،و یا برف )ندارد. دلیل وجود چنین دره هایی این است که بادهای شیبداری با سرعت 320 کیلومتر در ساعت در آنجا می وزند که تمام رطوبت موجود را تبخیر می کنند . دره های خشک ویژگی عجیب دیگری نیز دارند:به جز چند تخته سنگ شیب دار ، تنها بخش قاره قطب جنوب هستند که عاری از یخ اند. این دره ها که در منطقه آن سوی اطلس واقع شده اند ، در کوهستانی قرار دارند که تبخیر (یا بهتر است بگوییم تصعید) خیلی مهمتر از بارش برف است . بنابراین کل یخ موجود ناپدید می شود و زمین خشک باقی می ماند.

navid-mashhad

کاربر ويژه
آدمو یاد سطح مریخ می ندازه
جنازه آدم اینجا بذارن هیچ وقت فاسد نمیشه
البته آبش تبخیر میشه میشیم چوب خشک:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیروز:گل:

is8p3x0py45od6hq2kjy.jpg

اشعاری در وصف هزار مسجد ....
يا حق
رشته كوه هزار مسجد يا هزار مزگت واقع در شمال شرق ايران و خراسان بزرگ در دامنه اين رشته كوه زيبا شهرهاي مختلف از اقوام مختلف زندگي مي‌كنند؛ كلات نادر، درگز، قوچان، چناران، سرخس از جمله شهرستان‌هايي هستند كه در دامنه اين زيبا كوه قرار دارند. ناگفته نماند اين رشته كوه در دوران پيش از اسلام هزار مزگت بوده يعني محل عبادت زرتشتيان كه بعد از ورود اسلام به سرزمين مقدسمان نام اسلامي به خود گرفت و هزار مزگت به هزار مسجد تغيير نام گرفت.
رشته كوه زيبا و سرسبز هزار مسجد در كمتر جايي مي‌توان همچون كوهي پيدا كرد، وجود خدا را مي‌توان در كوهستان هزار مسجد كه سابقاً جبال الاكراد نيز مي‌ناميدند، مي‌توان مجسم كرد.

بابا طاهر عريان مي‌گويد من وجود خداوند را در صحرا، دريا، كوه و دشت و دره مي‌بينم!
باباطاهر گويد:

• به صحرا بنگرم صحرا تو و نيم
  • به دريا بنگرم دريا ته ونيم
  • بهرجا بنگرم كوه و در و دشت
  • نشان از قامت رعنا ته و نيم
انسان وقتي از محل زيارتگاه بابا رمضان وارد دري لاين كهنه شويد و آن ديواره‌هاي عظيم و سر به فلك كشيده ي خيره كننده را ببيند بي‌اختيار در مقابل عظمت و كبرياي خداوند بزرگ به سجده افتاده و الله اكبر مي‌گويد شعري در وصف هزار مسجد يا هزار مزگت تقديمتان مي‌كنيم.
اميدوارم لذت ببرید
خدايا بر سر من، عجب شور و نشور است
بسا آدم در اين كوه، به خويشتن مغرور است
مثل جنت فردوس، با ذوق و با سرور است
چهارسوي او بنگرم، گويا لعمه‌ي نور است! (لعمه‌ي نور: اشعه نور)
ذات پاك خداوند در اين حي و ظهور است
سركشيده بر فلك، نمي‌دانم چه كوه است
يا البرز يا ارم يا جودي يا نيساست
آن جا آيند حكيمان، آن جا كيميا است
از آنجا مي‌نگرم، شاه جهان نمايان است
هر چه من انديشم، نه قاف است و نه كه طور
هم پر گل و گياه است، هم پر برف و بارانست
دماوند، آرارات، احد تردش حيران است
زين جا مي‌آيد بوي مشك و عطريات و زنجبيل
بوي مشك رسايد اينجا، عطريات و زنجبيل
گويا نازل شده اينجا، هم تورات و هم انجيل
شكي نيست اگر بگويم او بود كوه بلور
معلوم شد قدرت حق در اينجا شده نازل
مراد مردم حق در اينجا شود حاصل
هركس نكند باور، كارا و شود باطل
چونگه در عهد قديم، علي صاحب دلدل
در سفر خاوران از اينجا كرده عبور
نویسنده: مهدی گنج بخش

navid-mashhad

کاربر ويژه
ای بابا این نروژ هم پوزه ما رو اسفالت کرد
صبح ها بارش میزنه شب ها 0 می کنه
دیگه همه جا کم کم می خشکه:ناراحت:
شب بخیر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شاید این مطلب و یا عکسهایی که من از رشته کوههای هزارمسجد میذارم چندان مورد توجه و علاقه بعضی از دوستان نباشه ولی یک مطلب و اون چیزی نیست جز احساسی که من دیروز بصورت ناخودآگاه و ناگهانی با دیدن بخشی از کوههای هزار مسجد بهم دست داد بود و مجبورم کرد یک سرچی در نت بزنم و ببینم که این فقط من بودم که به ناگاه با چشمانی پر از اشک برخاک افتادم و سجده زدم و یا حسی مشترکی در بین اشخاص دیگه هم بوده!!!!!!!!!!!!! که مطلب بالا گویای واقعیتی انکار ناپذیر بود.

این چند وقت عکسهای بینظیر و زیبایی از هزار مزگت ( هزارمسجد)گرفتم و از دیروز دارم با خودم سر و کله میزنم که به اشتراک بذارم و یا نه!!!!!!!

و در نتیجه :

این عکس زیر ،آخرین عکس از من در خصوص رشته کوههای هزار مسجد خواهد بود چون دیگه رسالتم در این خصوص به پایان رسیده و ترجیح میدم این طبیعت همچنان ناشناخته ،بکر و دست نخورده باقی بمونه تا برای آیندگان هم حفظ بشه.

شاید هم یک روزی با یک انتشارات قرارداد بستم و یا یک نمایشگاه عکسی چیزی بر پا کردم و ... .

evgbnamvdqmqhwslvl6g.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا