• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
bu293s69yrl0mbvssy4.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر شما
ممنون از عکسهای زیباتون:گل:
یه سوال این ریواس رو همینجوری خام میخورید شما؟

خام با نمک باحاله
خورشش هم هست که من نخوردم
اینجا نیشابور مرکزشه
جدیدا ریواس پرورشی هم اومده
شربت ریواس هم سوغات نیشابوره

پسرخاله

کاربر ويژه
درود.خواهش میکنم
بله. مگه تاحالا نخوردی؟:تعجب2:
نه اتفاقا دیروز تو شکر خابوندمش که شهدشو بگیرم شربتش کنم فردا میخورم برای اولین بار!
تو تهران خیلی زیاد نیست و جزوه سبده میوه اصلا نیست خیلیا به خصوص جوانان شهر نشین بگی ریواس فکر میکنن بهشون فحش دادی اصلا نمیدونن چی هست!

arak

New member
خام خوردنش یه حال دیگه ای داره مخصوصا وقتی نمک بپاشی روش که دیگه محشره

arak

New member
اینا ریواسه؟پس فک کنم نژادش با نژاد ریواس های اینجا فرق میکنه،البته برگاش شکل همه اما خود ساقه علاوه بر دراز و بلند بودنش،تو محل جدا شدن شاخه هاش که حاوی تخم هست باید یه کم سرخ باشه که نیست :سوت:
ریواسا رنگای مختلفی دارن توی همین کوهی که این عکسو انداختم قرمزش هم بود.بعضی هاشون هم دورنگن (سبزوقرمز با هم)،صورتیش هم هست
از لحاظ پوست هم با هم فرق دارند،بعضی ها پوساشون صافه وبعضی ها زبر،که اون زبرا معمولا کرفو بیخودن.

nojeana

کاربر ويژه
خوب اینم بارش استان همدان تا امروز کسر بارش بین 30 تا 3 درصد
دو ایستگاه وراینه و وسج هم نهاوند هستند
v5go5py1erx31o0jrjx.jpg

و اینم استان کرمانشاه و اینجام با وجود این همه بارش باز منفیه جالب ایستگاه آران در 8 کیلومتری فیروزانه و بارشش برابر غرب نهاونده و کسر بارش 30 درصدی داره
o1uftkudj2b0mchuuz.jpg

کل فیروزان تا دوراهی نهاوند از مسیر کرمانشاه-همدان جزء نهاوند بوده که متاسفانه بخاطر بی لیاقتی نماینده نهاوند در دهه 60 به کنگاور و استان کرمانشاه واگذار می شن

navid-mashhad

کاربر ويژه
ریواس نیشابور
البته با توجه به عدم بارش مناسب در بهار بینالود امسال اوضاعش خوب نیست

سلام بر دوستان...
بچه ها من ویندوز عوض کردم و تمام لینک هایم پریده...
بی زحمت یک نفر از شما لینک تصاویر واقعی ماهواره را که امیر محسن عزیز میزاشتند را برای بنده قرار دهید...
ممنون

Abbath

New member
ریواس نیشابور
البته با توجه به عدم بارش مناسب در بهار بینالود امسال اوضاعش خوب نیست

بچه های دانشکده به اینا میگفتن ریواس مشدی:خنده2:،مثل اینکه فقط طرفای شمال شرق این مدلی هست،چون هیچ کدوم از بچه ها تو برخورد اولشون متوجه نشدن این چیه،بعد خود فروشنده گفت ریواس و تازه دوزاریمون افتاد

البته ترکای قزوین به ریواس اشکونج هم میگن:خنده1: ،حالا نمیدونم جاهای دیگه هم به این نام شناخته میشه یا نه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا