• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویری از سجده شکر دوستان من در اواخر زمستان91

ارتفاعات طرقبه( بقول ما پارک وی)

cv10e73zrxfjurwrsgx.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیزم:گل:
اینجا امروز نبارید و هفت تاییش نکرد:خنده1:
پرونده این سال آبی اینجا با این بارش های افسانه ای بسته شد.
یزد هم که سال آبی فوق العاده ای داشت خدا رو شکر
خدا میدونه سال آبی دیگه کجا باشم، به هر صورت امیدوارم اون سال های خوب برگردن

saeed hh

کاربر ويژه
سلام ما که بارون ندیدیم تو این مدت طولانی دیگه مثل ادامای موتادی شدم که بهش مواد نرسیده هرکی بارون و رگبار و رعدوبرق دید بهش بگه سعید انتظارتو میکشه !!

Abbath

New member
و اینچنین شد که دوران اینترنتی من هم به پایان رسید:ناراحت:،سایت ها رو ول کردم به امان خدا تا دامنه ها ساسپند بشه و هاست ها هم مهلتشون تموم بشه،تا اون موقع هنوز بازدید کننده و درآمد دارن البته،بر باعث وبانیش لعنت که باعث شد بعد عید کار و کاسبی وب مسترا داغون بشه :سوت:

پسرخاله

کاربر ويژه
salam. sharmande windows avaz kardam farsi nadaram felan tabriz badjoor sooznak va sard shode va bade shadid va bareshe parakande dare

The report was made 5 minutes ago, at 18:00 UTC
Wind 20 kt from northeast
Temperature 12°C
Humidity 71%
Pressure 1019 hPa
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 3000 ft
Scattered clouds at a height of 3500 ft , Cumulonimbus.
Broken clouds at a height of 8000 ft
light rain showers

mohammadsadat

کاربر ويژه

علي مرد سرزمين نخل هاي سوخته :گل:

با لطف و مهربوني شما عزيزان سعي مي كنم فراموش كنم. :گل::گل::گل:

سلام مهرداد عزیز:گل:
ناراحت نبینمت
اگه از بحث جایگاه شغلی و علمی ناراحتی متاسفانه این قصه سر دراز داره و بی عدالتی شدیدی در کشور ما وجود داره
اینجا که اومدم کلی هم سن و سالم دیدم که در اوج ناشایستگی و با سابقه علمی افتضاح، سربازی رو یه جوری دور زدن و استخدام هم شدن و خیلی هم طلبکارن و میگن ما چرا مثل غربی ها پیشرفته نیستیم:سکوت:

mohammadsadat

کاربر ويژه
بچه ها یه چیز عجیب بگم که از تعجب اینجوری بشین:تعجب2:
دانشگاه آزاد اینجا رشته عمران گرفتن بعد در درس ریاضی قسمت انتگرال رو واسشون حذف کردن و بدون یادگیری انتگرال قدم به ترمهای بعد گذاشتن:تعجب2:
مهندس عمرانی دیدم که ضرب اعداد تواندار بلد نبود:تعجب2::تعجب2::تعجب2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
بچه ها یه چیز عجیب بگم که از تعجب اینجوری بشین:تعجب2:
دانشگاه آزاد اینجا رشته عمران گرفتن بعد در درس ریاضی قسمت انتگرال رو واسشون حذف کردن و بدون یادگیری انتگرال قدم به ترمهای بعد گذاشتن:تعجب2:
مهندس عمرانی دیدم که ضرب اعداد تواندار بلد نبود:تعجب2::تعجب2::تعجب2:

به من گفتن اینجا بمونم و چند واحد ریاضی و معادلات ترم تابستونه رو بگیرم
گفتم اینجا ترم عادیش اردیبهشت شروع شده:تعجب2:، مهندس کامپیوترش ابتدائیات زبان سی بلد رو نیست:تعجب2:، شاگرد عمرانش ریاضی 1 ، 20 شده ولی در حد ریاضی 1 دبیرستان بلد نیست:تعجب2:، مدیریت و حسابداری هم که کلن رو هواست و ....، دیگه خدا میدونه ترم تابستونش چطوره و مگه دیوونه شدم پا به همچین جایی بذارم

saeed hh

کاربر ويژه
به من گفتن اینجا بمونم و چند واحد ریاضی و معادلات ترم تابستونه رو بگیرم
گفتم اینجا ترم عادیش اردیبهشت شروع شده:تعجب2:، مهندس کامپیوترش ابتدائیات زبان سی بلد رو نیست:تعجب2:، شاگرد عمرانش ریاضی 1 ، 20 شده ولی در حد ریاضی 1 دبیرستان بلد نیست:تعجب2:، مدیریت و حسابداری هم که کلن رو هواست و ....، دیگه خدا میدونه ترم تابستونش چطوره و مگه دیوونه شدم پا به همچین جایی بذارم
همون خوبه دیگه اونجا میشی خرخون کیلویی هم نمره میدن 20 میگیری معدلت میره بالا ای کاش یه همچین چیزی گیره من میومد بخشکه شانس همچین دانشگاهی رویای منو رفیقام هستش:خنده1:
گ

mohamad$

کاربر ويژه
متاسفانه دانشگاه ازاد های شهرستان ها مثل اب خوردن نمره های بالا میدن ولی دانشجو ها هیچی بارشون نیست . طرف از رودهن اومده بوده دانشگاه ازاد تهران با معدل 18 ولی اینجا شده 10:خنده2:

nojeana

کاربر ويژه
متاسفانه دانشگاه ازاد های شهرستان ها مثل اب خوردن نمره های بالا میدن ولی دانشجو ها هیچی بارشون نیست . طرف از رودهن اومده بوده دانشگاه ازاد تهران با معدل 18 ولی اینجا شده 10:خنده2:
نه بابا ااین جوری هم نیست
یادمه بروجرد پوست از کله آدم می کندند و مخ آدم سوت می کشید
ولی ملایر خدا بده برکت ...

آخرین ویرایش:

saeed hh

کاربر ويژه
عزیزم واسه تدریس:خجالت2:

به به استاد . محمد باید راحت (بیخیال ) باشی چون اینجا ایرانه جایی برای خندیدن من که با این وضعیت حال میکنم انگار زندگیم وسط یه فیلم کمدی هستش که تمام صحنه هاش خنده داره فقط باید باهاش حال کنی!:خنده2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد عزیز:گل:
ناراحت نبینمت
اگه از بحث جایگاه شغلی و علمی ناراحتی متاسفانه این قصه سر دراز داره و بی عدالتی شدیدی در کشور ما وجود داره
اینجا که اومدم کلی هم سن و سالم دیدم که در اوج ناشایستگی و با سابقه علمی افتضاح، سربازی رو یه جوری دور زدن و استخدام هم شدن و خیلی هم طلبکارن و میگن ما چرا مثل غربی ها پیشرفته نیستیم:سکوت:

:گل::گل::گل::گل::گل:

سلام محمد جان

كاملا درسته

من اولين روز سربازي كه آموزشي رفته بودم لباس بگيرم، يكي از مجري هاي شبكه خبر حالا اسمش رو نمي يارم ، اومده بود كاراي سربازي ش رو انجام بده (معافيت) جالبه اول رفته سر كار بعد اومده سربازيش رو درست كنه من چي ؟ توي آفتاب گرم تابستون روزا رژه مي رفتم و دم نمي زدم الكي به خونه مي گفتم هيچ مشكلي ندارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا