• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
نه میخواستم ببینم کجاست
به نظر میرسه مرز بین خشکی و رطوبت هستش
از معلم کلایه هم بالاتره؟

کلا راهش از مسیر معلم کلایه نیست،البته تو همون منطقه هست،این مختصات رو بزن تو گوگل مپ برات میاره کجاست Longitude 50.166796° Latitude 36.625332°

aria_tehran

کاربر ويژه
کلا راهش از مسیر معلم کلایه نیست،البته تو همون منطقه هست،این مختصات رو بزن تو گوگل مپ برات میاره کجاست Longitude 50.166796° Latitude 36.625332°

کلا من عاشق همچین جاهایی ام که مرز بین خشکی و رطوبته
مثلا خیلی دوست دارم وقتی یه موج شمالی میاد تو همچین جاهایی باشم تا ببینم چه اتفاقی می افته!
دقیقا مثل جنگل ابر
فکر کنم این جایی که عکسشو گذاشتی همین جوری باشه

Abbath

New member
مثلا خیلی دوست دارم وقتی یه موج شمالی میاد تو همچین جاهایی باشم تا ببینم چه اتفاقی می افته!
دقیقا مثل جنگل ابر

اینجا دره رود شاهرود هست،فک کنم چون روی رودخونه شرایط برای درست شدن مه فراهمه اینجور مه درست میشه،البته حتما باید پرفشار شمالی باشه تا وضعیت به این شکلی که میبینی درآد:گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
یوسف آباد
fhibnbu4g46doi2gnihv.jpg

Abbath

New member
دقیقا مثل جنگل ابر

البته تا دلت بخواد من همچین جایی بودم،حتی بالاتر از همچین جاهایی،مثل اینجا:

عکس ها مال خرداد 83 هست اگه تاریخش رو درست یادم باشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان خدمت شما :گل: دیگه توضیحات نمیدم،خودتون متوجه میشین دیگه :دی

ناوه بسيار عميق از شمال روسيه با محور شمال شرقي جنوب غربي تا تركيه گسترده شده كه محور فرود تا شمال شرق آفريقا كشيده شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از طرفي گسترش پر فشار آزور رو روي اروپا داريم كه پشته اون تا شمال اروپا كشيده شده!!!

سلول بسته اي روي تركيه استقرا پيدا كرده كه به صورت سرد چال مجزا بسيار عميق درومده.

در سطح زمين همگرايي خوبي بين پر فشار سيبري و آزور ديده ميشه كه به ريزش هواي سرد عرض هاي شمالي به روي منطقه منجر شده ريزش هواي سرد سطح زمين و از طرفي وجود هسته سرد ناوه تراز مياني باعث شده لايه هواي سرد در منطقه مستقر بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

كولاك اون سال ركود جهاني در ايران رقم زده كه تا به امروز توي جهان شكسته نشده 4000 نفر در ايران بر اثر سرما و كولاك از بين رفتن كه تا به امروز هنوز اين ركود شكسته نشده:

tableblizzardsmall.PNG

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و درود بر دوستان عزیزم:گل:
تصویر زیر به خوبی حال و هوای جنوبغرب ایران و جنوبشرق عراق رو نشون میده
رودهای دویرج، میمه و چنگوله استان ایلام تالاب های جنوبشرق عراق رو احیا کرده اند----1
تغییر وضعیت هورالعظیم به خوبی دیده میشه----2
سد کرخه هم آب زیادی بهش اضافه شده----3
از این کوه کینو---4 خیلی خوشم میاد، منو واقعاً شگفت زده کرده، در حال حاضر از نظر وضعیت پوشش برف از بیشتر کوههای بلندتر از خودش در زاگرس مرکزی جلوتره، کوههایی مثل اشترانکوه، قالیکوه، فردان، شاهانکوه، میلی، هفت چشمه، کلار و سبزکوه
14.19(1).jpg

پیوست ها

• 14.19(1).jpg
    14.19(1).jpg
    214.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و درود بر دوستان عزیزم:گل:
تصویر زیر به خوبی حال و هوای جنوبغرب ایران و جنوبشرق عراق رو نشون میده
رودهای دویرج، میمه و چنگوله استان ایلام تالاب های جنوبشرق عراق رو احیا کرده اند----1
تغییر وضعیت هورالعظیم به خوبی دیده میشه----2
سد کرخه هم آب زیادی بهش اضافه شده----3
از این کوه کینو---4 خیلی خوشم میاد، منو واقعاً شگفت زده کرده، در حال حاضر از نظر وضعیت پوشش برف از بیشتر کوههای بلندتر از خودش در زاگرس مرکزی جلوتره، کوههایی مثل اشترانکوه، قالیکوه، فردان، شاهانکوه، میلی، هفت چشمه، کلار و سبزکوه
مشاهده پیوست 29923

باورتون میشه یک ساعت و نیم هست که سعی میکنم این عکس رو آپلود کنم، آخرشم آپلود نشد و مستقیم آوردم که خوبم نمایش نداد:قاطی:

mohammadsadat

کاربر ويژه
بارش امروز 90 م م واسه لیکک مشکوک به نظر میرسید و ممکنه اشتباهی رخ داده باشه، مخصوصاً اینکه در ایستگاههای اطرافش بارش حتی 10 م م هم رخ نداده. البته در فصل بهار امکان بارش شدید نقطه ای وجود داره، اما به هر صورت این جور داده ها مشکلات زیادی در تحلیل و مستندسازی به وجود میارن

Fooladi

کاربر ويژه
اینترنتم از خودم مریضتره . دارو هم داروخونه گیر نمیاد. هوا هم داغ شده منم تب دارم
برم بمیرم

aznavar

کاربر ويژه
امروز ملت ورزشکار!
گلهای زرد کنار جاده با بارندگی اخیر دوباره احیا شدن

2ej3nlkrg9kmskuahl2d.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا