• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
امروز ارتفاعات مخملکوه

36m6orfbjw5k5f9zm3ww.jpg

mehrafarin

کاربر ويژه
گروه استانها / حوزه اصفهان
92/02/19 - 14:34
شماره: 13920219000478

‌رئیس جمعیت هلال احمر ‌دهاقان خبر داد
نجات 5 خانواده دهاقانی از مرگ حتمی‌ در سیلاب
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دهاقان گفت: در پی سامانه بارشی در دهاقان بیش از 400 راس گوسفند و پنج خانوار از مرگ حتمی با کمک امدادگران نجات یافتند.

13910703000383_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مرتضی عمادی در جمع مسئولان هلال احمر با اشاره به ورود سامانه بارشی اظهار کرد: در پی ورود سامانه بارشی به دهاقان این شهرستان روز سه‌شنبه 17 اردیبهشت ماه شاهد وقوع حوادث طبیعی بود.
وی افزود: بارش شدید باران، وزش شدید باد ، رعد و برق و تگرگ بخش‌هایی از این شهرستان را فراگرفت.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دهاقان اضافه کرد : با بارندگی شدید و جاری شدن آب‌های سطحی در معابر ، اماکن عمومی و به ویژه در محله‌های آسیب‌پذیر تیم‌های عملیات امداد و نجات هلال احمر دهاقان به یاری شهروندان شتافتند.
مرتضی عمادی ادامه داد‌: امدادگران و نجاتگران طی 8 عملیات امدادی‌، آبگرفتگی‌های سطح شهر را برطرف کردند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دهاقان گفت: پس از اعلام وضعیت بحرانی در مناطق عشایرنشین آستانه، دشتک و هرندی از سوی مدیریت بحران شهرستان بلافاصله تیم‌ها به مناطق اعزام شدند و پنج خانوار گرفتار شده در این منطقه را نجات دادند.
وی اضافه کرد: طی این عملیات‌ها که از ساعت 20 الی 24:30 به طول انجامید بیش از 400 راس گوسفند و 5 خانوار از مرگ حتمی نجات یافتند.
عمادی همچنین از به‌کارگیری 3 خودروی امدادی و 12 نجاتگر به همراه تجهیزات کامل امدادی در این عملیات خبر داد.

سیبری

کاربر ويژه
احتمالا فردا ابرهای کم ارتفاع شمالی ، مه ،هوای خنک و باد غربی و مرطوب خزری رو پس از مدتها در قوچان حس کنم

navid-mashhad

کاربر ويژه
خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی از امشب تا پس فردا بارش های پراکنده ای رو خواهند داشت

mohamad$

کاربر ويژه
اینطور پیش بره متاسفانه ما باید با بارش 0 مطلق اردیبهشت و تموم کنیم . دیگه امروز باید یه رگباری میزد

pokerface

متخصص هواشناسی
هنوز هم بعداز اين همه سال، چهره‌ي ويلان را از ياد نمي‌برم. در واقع، در طول سي سال گذشته، هميشـه روز اول مـاه کـه حقوق بازنشستگي را دريافت مي‌کنم، به ياد ويلان مي‌افتم ...
>>>>>>>>
>>>>>>>> ويلان پتي اف، کارمند دبيرخانه‌ي اداره بود. از مال دنيا، جز حقوق اندک کارمندي هيچ عايدي ديگري نداشت. ويلان، اول ماه که حقوق مي‌گرفت و جيبش پر مي‌شد، شروع مي‌کرد به حرف زدن ...
>>>>>>>>
>>>>>>>> روز اول ماه و هنگامي‌که که از بانک به اداره برمي‌گشت، به‌راحتي مي‌شد برآمدگي جيب سمت چپش را تشخيص داد که تمام حقوقش را در آن چپانده بود.
>>>>>>>>
>>>>>>>> ويلان از روزي که حقوق مي‌گرفت تا روز پانزدهم ماه که پولش ته مي‌کشيد، نيمي از ماه سيگار برگ مي‌کشيد، نيمـي از مـاه مست بود و سرخوش...
>>>>>>>>
>>>>>>>> من يازده سال با ويلان هم‌کار بودم. بعدها شنيدم، او سي سال آزگار به همين نحو گذران روزگار کرده است. روز آخر کـه من از اداره منتقل مي‌شدم، ويلان روي سکوي جلوي دبيرخانه نشسته بود و سيگار برگ مي‌کشيد. به سراغش رفتم تا از او خداحافظي کنم.
>>>>>>>>
>>>>>>>> کنارش نشستم و بعد از کلي حرف مفت زدن، عاقبت پرسيدم که چرا سعي نمي کند زندگي‌اش را سر و سامان بدهد تا از اين وضع نجات پيدا کند؟
>>>>>>>>
>>>>>>>> هيچ وقت يادم نمي‌رود. همين که سوال را پرسيدم، به سمت من برگشت و با چهره‌اي متعجب، آن هم تعجبي طبيعي و اصيل پرسيد: کدام وضع؟
بيعي و اصيل پرسيد: کدام وضع؟
>>>>>>>>
>>>>>>>> بهت زده شدم. همين‌طور که به او زل زده بودم، بدون اين‌که حرکتي کنم، ادامه دادم:
>>>>>>>> همين زندگي نصف اشرافي، نصف گدايي!!!
>>>>>>>> ويلان با شنيدن اين جمله، همان‌طور که زل زده بود به من، ادامه داد:
>>>>>>>> تا حالا سيگار برگ اصل کشيدي؟
>>>>>>>> گفتم: نه !
>>>>>>>> گفت: تا حالا تاکسي دربست گرفتي؟
>>>>>>>> گفت: تا حالا به يک کنسرت عالي رفتي؟
>>>>>>>> گفت: تا حالا غذاي فرانسوي خوردي؟
>>>>>>>> گفتم نه
>>>>>>>> گفت: تا حالا همه پولتو براي عشقت هديه خريدي تا سورپرايزش كني؟
>>>>>>>> گفت: اصلا عاشق بودي؟
>>>>>>>> گفتم: نه
>>>>>>>> گفت: تا حالا يه هفته مسکو موندي خوش بگذروني؟
>>>>>>>> گفت: خاک بر سرت، تا حالا زندگي کردي؟
>>>>>>>> با درماندگي گفتم: آره، ...... نه، ..... نمي دونم !!!
>>>>>>>>
>>>>>>>> ويلان همين‌طور نگاهم مي‌کرد. نگاهي تحقيرآميز و سنگين ....
>>>>>>>>
>>>>>>>> حالا که خوب نگاهش مي‌کردم، مردي جذاب بود و سالم. به خودم که آمدم، ويلان جلويم ايستاده بود و تاکسي رسيده بود. ويلان سيگار برگي تعارفم کرد و بعد جمله‌اي را گفت. جمله‌اي را گفت که مسير زندگي‌ام را به کلي عوض کرد.
>>>>>>>>
>>>>>>>> ويلان پرسيد: مي‌دوني تا کي زنده‌اي؟
>>>>>>>> جواب دادم: نه !
>>>>>>>> ويلان گفت: پس سعي کن دست کم نصف ماه رو زندگي کني
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> هر 60 ثانيه اي رو كه با عصبانيت، ناراحتي و يا ديوانگي بگذراني، از دست دادن يك دقيقه از خوشبختي است كه ديگر به تو باز نميگردد
>>>>>>>>
>>>>>>>> زندگي كوتاه است، قواعد را بشكن، سريع فراموش كن، به آرامي

abtinT

کاربر ويژه
اینطور پیش بره متاسفانه ما باید با بارش 0 مطلق اردیبهشت و تموم کنیم . دیگه امروز باید یه رگباری میزد

تهران از سال 90 خیلی بهم ریخته بارندگی نداریم نداریم بعد یکباره باران سیل اسا می یاد .

ali.doosti

کاربر ويژه
کاش اول شهریور بود هرروز هوا خنک تر میشد!بیشینه هاوحتی کمینه های هفته بعدوکه میبینم چنان بیدی برخود میلرزم!
سرماروبردن هی هی!

aznavar

کاربر ويژه
بارش بهار چندسال اخیر خرم آباد

86- - - - - - - 257.3

87 - - - - - - 39.5

88 - - - - - - 118

89 - - - - - - 148

90 - - - - - 100.7

91 - - - - - - 113.5

92 هم تا حالا حدود 80 میل
نتیجه:سالی که ناهنجاره از بهارش پیداس:خنده1:

aznavar

کاربر ويژه
کاش اول شهریور بود هرروز هوا خنک تر میشد!بیشینه هاوحتی کمینه های هفته بعدوکه میبینم چنان بیدی برخود میلرزم!
سرماروبردن هی هی!

درود علی جان
فروردین گرم.اردیبهشت خنک و مرطوب.تا دیشب شبا بخاری روشن میکردیم. اگه هفته آینده اینجور بکشه بالا, گرما چند برابر محسوس خواهد بود

saeed hh

کاربر ويژه
بچه های تهران خیالشون راحت دیگه از فردا عصر دم غروب بارش داریم و به طور متناوب روزهای اینده همین جور ادامه پیدا میکنه وصبح و بعداز ظهر بارش داریم مخصوصا غروب ها که بارش های شدیدی واسه یکشنبه پیش بینی شده واسه تهران !!

در ضم واسه امروز هیچ بارشی پیش بینی نشده بود که اتفاق بیفته !!

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

درود مهدي عزيز و محبوب :گل:

كم فشار بريده !!!!

اونطور كه من از صحبت هاي شما متوجه شدم، اين كم فشار از مسير جريانات اصلي جدا شده و در ادامه به طور كامل ارتباطش قطع ميشه.

اگه اشتباه نكنم اين الگو منجر به اين ميشه كه اين كم فشار مي تونه مدت ي در منطقه موندگار بشه و كشور تحت تاثير قرار بگيره.

مهدي جان چه عاملي باعث شده كه جت استريم به منطقه ما كشيده نميشه؟

مخلصيم مهرداد جان، تو فوق العاده اي، تحليلهايي كه ارائه ميكني عاليه :گل:
در مورد سوالي در مورد جت استريم پرسيدي بايد بگم كه تعيين مسير جت استريم ها و تغييرات آن يك چالش جدي است. در حقيقت جريان جت حاصل يك اندركنش بسيار پيچيده بين زمين، اقيانوسها و اتمسفر است. فاكتورهاي اقليمي زيادي ير جريان جت موثرند.فصل سال، موقعيت سيستمهاي فشاري، دماي هوا از عوامل تاثيرگزار بر موقعيت زماني و مكاني جت استريم هستند. جت استريم قطبي خود تابع جبهه قطبي است. شيفت جبه قطبي به سمت جنوب يا شمال باعث جابجايي جت قطبي به سمت مناطق جنوبي تر يا شمالي تر مي شود. جت استريم جنب حاره هم با توجه به اينكه به لحاظ ساختاري كاملا متفاوت با جت استريم قطبي است بيشتر تحت تاثير تغييرات گردش عمومي جو در مناطق حاره و جنب حاره و تغييرات سلول هادلي است.
در تحقيقي كه در مورد مسير جت استريم قطبي در فاصله سالهاي 1979 تا 2001 انجام شد مشخص شد كه جت استريم در نيمكره شمالي در هر دهه تقريبا 127 مايل به سمت شمال شيفت پيدا كرده است (يعني 270 مايل در 22 سال مورد مطالعه) همچنين ارتفاع جت 5 تا 23 متر بالاتر رفته است و سرعت باد 1 متر بر ساعت كاهش يافته است. اين انحراف مسير جت به سمت شمال به تغيير اقليم نسبت داده ميشود اما هنوز مشخص نيست كه چه مقدار از اين تغييرات طبيعي است.

به هر حال امسال مسير عبور دو جت قطبي و جنب حاره بيشتر از شمال و جنوب منطقه ما و با فاصله زياد از هم بوده است. خيلي سخته دليلي براش ذكر كرد از اون سوالايي است كه ميتوان آن را به هر عاملي نسبت داد. پس فكر كنم بهترين جواب همين باشه كه واقعا نميدونم:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا