• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
بارش ارديبهشت ايستگاههاي تبريز تا امروز :

فرودگاه : 18.1
اول زعفرانيه : 29.2

دو سه تا هم رگبار اينطوري بزنه نرمال ميشه :خنده1:

پسرخاله

کاربر ويژه
بارش ارديبهشت ايستگاههاي تبريز تا امروز :

فرودگاه : 18.1
اول زعفرانيه : 29.2

دو سه تا هم رگبار اينطوري بزنه نرمال ميشه :خنده1:
مبارکه علی جون!:11: از رعدوبرقا عکسی فیلمی چیزی نگرفتی؟!:تنبیه::عصبانی:
راستی تیمتونم که تیمه ما رو برد!:68::91:

aria_tehran

کاربر ويژه
این هستش فکر کنم!
gs4f4l7kznuit8da8l0s.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

خیلی خوشحالم که گفتمان ما با دوستان عزیز در سازمان بسیار سازنده و مفید بوده. اون روز خیلی از سر شکل اطلاعیه ها و نحوه اطلاع رسانی که در شان سازمان نبود گلایه کردم.

واقعا به این دوستان عزیز تبریک عرض میکنم و ارزوهای موفقیت روزافزون واسشون دارم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و اردیبهشتی خشک - بدون بارش و کم سابقه برای شمال شرق و مشهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شاید محمد جان امسال قراره مشهد و تهران بارش تابستونه داشته باشند:سوت:

mohamad$

کاربر ويژه
و اردیبهشتی خشک - بدون بارش و کم سابقه برای شمال شرق و مشهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شاید محمد جان امسال قراره مشهد و تهران بارش تابستونه داشته باشند:سوت:

والا چی بگم امیر محسن جان . تو 4 - 5 سال اخیر تهران سالی به این خشکی نداشته . بارش تابستون اگه 50 میل هم باشه بازم تهران نرمال نمیشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زلزله اي دقايق پيش به بزرگي 5.5 ريشتر گوهران در منطقه بشاگرد را لرزوند حداكثر بزرگا 6.2 ريشتر و عمق 20 كيلومتر.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا.......

واسه اینجا هم همنیطوره و دیگه داره یواش یواش همه جا زرد و خشک میشه.

امسال یک تفاوت کلی داشت و همانا دمای خنک تر از نرمال منطقه ما بود.

امروز صبح زود ساعت یک ربع به 6 پمپ بنزین خروجی مشهد به سمت کلات برای سوختگیری توقف کردم و از سرما لرزیدم. دقیقا عین روزهای پاییز و زمستون بخار 100 درصد از دهنم خارج میشد و هوا بدجوری سوز داشت که این مسئله خیلی عجیبه که بدون پدیده بارش اینهمه روز و شبهای متوالی هوا خنک باشه!!!!!!!!!

والا چی بگم امیر محسن جان . تو 4 - 5 سال اخیر تهران سالی به این خشکی نداشته . بارش تابستون اگه 50 میل هم باشه بازم تهران نرمال نمیشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

اين خبر مربوط به تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۹هست:

آفتاب: دکتر وحید چگینی با اشاره به سونامی سال 1345 در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: طبق شواهدی که به دست آمد، ارتفاع موج 5 متر بوده و در برخی مناطق مانند "گواتر" به 13 متر رسیده است. از آنجایی که مرکز این زلزله به پاکستان نزدیک بوده بیشترین تلفات در پاکستان گزارش شده اما در ایران نیز تلفاتی را بر جای گذاشته است.

رئیس موسسه ملی اقیانوس شناسی با تاکید بر اینکه سونامی هر 70 تا 100 سال رخ می‌دهد، ادامه داد: از آخرین سونامی که در منطقه مکران رخ داده است 65 سال می گذرد از این رو باید اقدامات لازم برای مقابله با این پدیده طبیعی انجام شود.

وی به ویژگیهای سونامی منطقه مکران در سال 1345 اشاره و اضافه کرد: شدت زلزله 3 / 7 ریشتر گزارش شد و در صورتی که گسل مکران فعال شود و کانون زلزله به سواحل ایران نزدیک باشد خسارات بیشتری متوجه مناطق ساحلی کشور است از این رو باید آمادگی لازم در استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گیرد.

چگینی با اشاره به وضعیت ژاپن برای مقابله به سونامی تاکید کرد: ژاپن با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات هشدار سونامی در نهایت با رخ دادن این حادثه طبیعی 30 هزار کشته و مفقود بر جای گذاشت از این رو لازم است تا با فراهم آوردن امکانات مناسب، در صورت فعال شدن گسل مکران به موقع اطلاع‌رسانی کرد.

چگینی همچنین از راه اندازی مرکز هشدار مخاطرات دریایی در کشور عمان خبر داد و توضیح داد: ایران خیلی قبل تر از عمان پیشنهاد راه‌اندازی این مرکز را داده بود و از آنجایی که بحث رقابت‌های منطقه ای در زمینه مخاطرات دریایی مطرح است از مسئولان درخواست می‌شود تا با تامین بودجه‌های مورد نیاز ما را در راه‌اندازی این مرکز یاری کنند.

وی به زمان بر بودن راه‌اندازی مرکز هشدار مخاطرات دریایی تاکید کرد و ادامه داد: در صورت تامین مالی از سوی دولت می‌توانیم امیدوار باشیم که تا پایان سال 91 این مرکز راه‌اندازی شود تا بتوان علاوه بر رصد سونامی کلیه مخاطرات دریایی چون جریان‌های شکافنده در دریای خزر، توفان‌های حاره‌ای و آلودگی های نفتی را رصد کرد.

اما حالا ....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب ما فعلا دوباره بریم سرکار تا شب که اگه باز شد در خدمت تون باشیم.

تا بعد:بای:

پسرخاله

کاربر ويژه
واقعا.......

واسه اینجا هم همنیطوره و دیگه داره یواش یواش همه جا زرد و خشک میشه.

امسال یک تفاوت کلی داشت و همانا دمای خنک تر از نرمال منطقه ما بود.

امروز صبح زود ساعت یک ربع به 6 پمپ بنزین خروجی مشهد به سمت کلات برای سوختگیری توقف کردم و از سرما لرزیدم. دقیقا عین روزهای پاییز و زمستون بخار 100 درصد از دهنم خارج میشد و هوا بدجوری سوز داشت که این مسئله خیلی عجیبه که بدون پدیده بارش اینهمه روز و شبهای متوالی هوا خنک باشه!!!!!!!!!

درود :گل:
البته گویا امیرجان روزهای گرمی رو در پیش دارید!:ناراحت:

meteogram.php

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا