نكته آخر كه در الگوهاي فعلي به چشم مي خورد، امكان ايجاد يك طوفان حاره اي در اقيانوس هند هست. اين طوفان كه سايكلون حاره اي شناخته مي شه، طبق نقشه در روزهاي مياني دهه اول خرداد بر روي درياي عمان و سواحل استان هرمزگان و سيستان و بلوچستان استقرار خواهد داشت. در صورت تداوم الگوها در شكل گيري و نزديك شدن آن به كشور، متعاقبا بررسي هاي تخصصي و دقيق تري در اين خصوص تقديم خواهد شد.
:خجالت2:سلام :گل:
زلزله هرمزگان
محمد رضا تحویل بگیر:50:
درود بر تو
3 طوفان بر روي اقيانوس هند تشكيل ميشن. يكي اين از طوفان ها كه راهي خليج بنگال ميشه و يكي هم كه از تحرك كم برخوردار هست توي اقيانوس هند نيمركره جنوبي پس از توقف نسبتا طولاني راهي اقيانوسيه شده و بتدريج محو ميشه
طوفان سوم هنوز تشكيل نشده مدل ها نشون ميدن كه سايكلوني بر روي اقيانوس هند مركزي در نيمكره شمالي و حوالي استوا از روزهاي اينده بتدريج شكل گيري ش آغاز شده و از انتهاي دهه دوم يعني از 20 مي راهي عرض هاي شمالي ميشه يكي از مقصد هاي نهايي اين سايكلون نو ظهور درياي عمان هست.
البته قضاوت شايد زود به نظر برسه و ممكن در الگوها تغييراتي ايجاد بشن.
اون ابرایی که مشخص کردی سطوح بالا هستن؟ابر زلزله سطوح بالاست یا هر نوعی میتونه باشه؟زلزله اي كه ديروز صبح 6.2 ريشتر بشاگرد رو لرزوند به احتمال بسيار قوي مربوط به رويت همون ابر زلزله اي هست كه 11 روز قبل از وقوع در 30 آپريل رويت شد.
به نظر من اين زلزله مي تونست بسيار فاجع بار باشه چرا كه با توجه به زمان رويداد و حجم فوران ابر طبق همون چيزي كه گفتم مي تونست بالاي 7 ريشتر هم باشه.
اين زلزله داراي 2 پيش لرزه 5 و 4 ريشتري بوده و قدرت خودش رو با اين زلزله ها كاهش داد و لرزه اصلي 6.2 ريشتر اتفاق افتاد كه اين به نظر من موهبت خدا ست.
من متاسفم كه كودك 2 ساله بوسيله اين زلزله از بين رفت اما اين زلزله پتانسيل تبديل شدن به يك زلزله مهيب رو داشت.
اون ابرایی که مشخص کردی سطوح بالا هستن؟ابر زلزله سطوح بالاست یا هر نوعی میتونه باشه؟
اونوقت این ابر روی هرمزگان نیستش که!
چند صد کیلومتر اونورتره
میشه یکم توضیح بدی؟ممنون