• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
رگبار و رعد و برقایی که تو شب تابستون رخ میده واقعا خیلی برای من جذاب تره تا این موقع سال .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا حالا با ایرانسل تونستم70درصد فیلم مهرداد رو دانلود کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش شدید تگرگ در تهران

تصویر از مهرداد:

potijhozttke5xhlpx1u.jpg

nojeana

کاربر ويژه
سمت ما در حد زمین خیس کن بود خوب خیلی محلی بود البته فکر کنم در غرب ابرها در مرحله تکوین بودند
بگذریم موج بعدی که از روی عربستان بوجود اومده تا فردا صبح بما می رسه البته اگر از سد زاگرس بگذره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سرعت ایرانسل در کلات

30 kb در ثانیه است.

متعجبم از این که کوههای هزار مسجد چقدر رودخونه و اب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تصاویری از طبیعت روستای حمام قلعه در 8 کیلومتری جنوب کلات امروز 22 اردیبهشت 92 :

10vgs2x9duzzspdgy6a.jpg

kawrl6sfcyx6c8c0cd2s.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه

بله ميشه

البته طبق مدل ها من انتظار دارم نصف شب بارش هايي روي تهران و حومه البرز داشته باشيم تا ببينيم محقق ميشه يا نه.

هواشناسی کشور امروز برای تهران اخطاریه داده بود . یعنی تا شب یا شاید فردا صبح قراره خبری بشه ؟
الان یه توده ابر در غرب کشور داریم و یه توده ابر روی عربستان و عراق حالا باید منتظر بود و دید آیا این توده ابرها به اینجا هم سری میزنند و بارشه خوبی در راه دارند؟!

c32q1nsgg33rko3fszp.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

عذر میخوام که نتونستم از اصفهان پست بگذارم، همینقدر بگم که روز 4شنبه، زمان بارش در اصفهان که همراه با رعد و برق بود من عمل جراحی دندان عقل داشتم که متاسفانه مشکل بود و الان هم دوران نقاهت رو میگذرونم، عوارض بعد از عمل زیاد هست و باید تا آخر هفته باهاش مدارا کنم.
امیدوارم توده روی عربستان و عراق تقویت بشه و بارش خوبی در پیش رو داشته باشیم، خدا رو شکر وضعیت برای تهران و نوار غربی، شمالی و تا حدی مرکزی مناسب هست.

از مدیران محترم تاپیک درخواست میکنم این چند روزه جای خالی بنده رو پر کنند تا امید بخدا در هفته آینده بتونم در کنارتون باشم.

فعلا:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا