Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
بچه ها تو رو خدا دعا کنید اینجا هر چی زودتر یک بارون خوب و جوندار بیاد. آخه حیفه اینهمه سر سبزی و طراوت رنگ ببازه.
مهرداد دیدم . خوش بحالتون اینجا یه قطره هم نیومد
بارش شدید تگرگ در تهران
تصویر از مهرداد:
درود بر همه دوستان
عذر میخوام که نتونستم از اصفهان پست بگذارم، همینقدر بگم که روز 4شنبه، زمان بارش در اصفهان که همراه با رعد و برق بود من عمل جراحی دندان عقل داشتم که متاسفانه مشکل بود و الان هم دوران نقاهت رو میگذرونم، عوارض بعد از عمل زیاد هست و باید تا آخر هفته باهاش مدارا کنم.
امیدوارم توده روی عربستان و عراق تقویت بشه و بارش خوبی در پیش رو داشته باشیم، خدا رو شکر وضعیت برای تهران و نوار غربی، شمالی و تا حدی مرکزی مناسب هست.
از مدیران محترم تاپیک درخواست میکنم این چند روزه جای خالی بنده رو پر کنند تا امید بخدا در هفته آینده بتونم در کنارتون باشم.
فعلا:گل:
بچه ها تو رو خدا دعا کنید اینجا هر چی زودتر یک بارون خوب و جوندار بیاد. آخه حیفه اینهمه سر سبزی و طراوت رنگ ببازه.
خوش بحال مهرداد عزیز، از امیرآباد گزارش بارش باران داشتم، سعادت آباد که خبری نشد!
این عکس رو هم امروز گرفتم .
تو رو خدا بگید حیف نیست اینا زرد بشن!!!!!!!!!!
من که غصم میگیره:
اهالی برخی مناطق خراسان به بارش در حد خیس کردن و زود گذر میگن - خرگز بارش
باران ريزه: نزمبارحالا اصطلاحات اقلیمی به لهجه مشهدی های قدیم !!
رعد و برق : پایه
باد خنک : شمال (shemal
باران ریزه : نزم (nezm
باد شدید : کوران
رنگین کمان : قوس و قزح
اوج گرمای تابستون : چله تموز
اوج سرمای زمستون : چله بزرگه
یخبندان شدید : ایاس
مهدی جان خدا رو شگر برف اسفند مشهد اینجا 3 متر باریده و ما مدیون همون طوفان برف هستیم و گرنه با بارشهای بهاره امسال وضع خیلی دراماتیک میشد!!!!!!!!!!
سلام
اصلاحيه
آقا به من كه نگو ديگه! برعكس گفتي، خرگز بارون در اصطلاح كشاورزان خراساني به بارش بسيار شديد رگباري (Heavy Thunderstorm)مي گويند.
باران ريزه: نزمبار
اياس هم به يخبندان شب بعد از برف كه هوا صاف باشد اطلاق ميشود!
چند تا اصطلاح ديگه:
مه: نزم
باد و گرد و خاك: دولخ (doollakh)
اسليت(گلوله هاي يخي كوچكتر از تگرگ): ژاله
كولاك:برفباد
حدود ساعت 6:30 - 7 یه رگبار خفیف داشتیم دقیقا همون آب پاشی که بوی خاک راه میندازهمحمد رضا جان سمت شما بارشی اتفاق افتاد ؟
اینجا که یک آب پاشی که بوی خاک راه بندازه رخ داد