• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان نگاه کردم انرژی کیپ البرز + سواحل دریای کاسپین+استانهای ایلام+لرستان به سمت تهران خیلی بالاست!!!!!!!!!!!!

iran-foreca

New member
ای جاتون خالی....غرب کشور که دیگه ترکوند و جای بحث نداره...
اینجا الان انقد تگرگ و بارون باید که واقعا حرفی واس گفتن نذاشت !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در تصویر ماهواره ای زیر ابرهای همرفتی رو مشخص کردم و برابر با آخرین آپدیت نقشه ها اون دایره قرمز رنگ در غرب خراسان رضوی پتانسیل بالایی برای تولید ابرهای همرفتی و کومولونیمبوس داره که اتفاقا اونجا کیپ بالایی هم داره

pd9dzdvyibq1h9hgpjru.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی ممنون شهاب جان

بسیار امیدوار کننده است.

میشه لینک این نقشه ها رو به من لطف کنید.

ممنون

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه رو هم واسه روشن شدن آخرین وضعیت جت استریمها و وزش باد تراز های بالای جو تهیه کردم:

syp676a6hc82j37snel.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
منتهی یک ایراد داره و باید مرز بین دریای سیاه و مدیترانه رو بعنوان مشخص کننده یک سردچال ابی میکردم که متاسفانه از قلم افتاد.

اساتید به بزرگواری خودشون ببخشند:خجالت2:

خیلی ممنون شهاب جان

بسیار امیدوار کننده است.

میشه لینک این نقشه ها رو به من لطف کنید.

ممنون

امیر جان لینک زیر را باز کنید و سپس در وسط صفحه یک نقشه نمایان میشود که به طور خودکار به روی ایالات متحده قرار گرفته...
شما از قسمت زوم این نقشه و به وسیله موس نقشه را به سمت خاورمیانه و ایران منتقل کنید...
سپس گزینه future را فعال کنید ...
از قسمت آپشن هم میتونید پارامتر ها را مانند بارش و پوشش ابر و دما و رطوبت و وزش باد و شدت بارش را در یک منطقه انتخاب کنید...
موفق و پیروز باشید...
:گل:
http://www.channel3000.com/weather/interactive-radar

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیگه تهرانی ها یواش یواش باید تعدادشون در انجمن زیاد بشه چون چند تا توده رعد و برقی پر سر و صدا در میاد سمت شون:گل:

melight00.gif

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
درود بر همگان ، امیدوارم ایام به کام باشد حدود نیم ساعتی میشه که بارش شدید به همراه رعدوبرق داریم و هم اکنون هم شاهد تگرگ شدید هستیم

بیشترین تعدد رعدوبرق را هم اکنون که ساعت 15 : 25 دقیقه هست در استان های کردستان و مرکزی و کویر سمنان داریم...:گل:

برفی

کاربر ويژه
سلام حامد جان اصفهان الان هم میباره یا نه اینجا که خبری نیست وزش نسبتا شدید باد داریم اگه رطوبت دریای سرخ وارد این سیستم میشد خیلی خوب میشد

برفی

کاربر ويژه
تهرانیها منتظر رگبار ورعدوبرق شدید باشند ابر جون داری داره میاد به طرفتون برماهم دعا کنید جای ماراهم خالی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا