• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
8ml380ptecufh1bd61ym.gif

mikadd

کاربر ويژه
رگبار رعدو برق وزش بسیار شدید باد همه باهم .ولی مقدار بارش تا الان خیلی کمه به یک میل هم نمیرسه

IRAJ1

کاربر ويژه
اینجا هم داره بارون میاد البته وزش باد شدیده و هوا پر از گرد و خاک

mohamad$

کاربر ويژه
تو بارش هایی که از ابرای تندری حاصل میشه کاملا مشخص هست که ارتفاعات هیچ نقشی در تقویت بارش ندارند . در تهران که حداقل اینطور نیشون داده

Abbath

New member
قزوین یکی از صدرنشینان بارش خواهد بود

خب من رفتم دوش بگیرم،همه چی کن فیکون شد:خنده1:

شدت بارش زیاد بود،فک کنم 5 6 میل راحت اومد،توده دوم هم توراهه مثل اینکه،فعلا هوا کمی باز شده اما بارش با شدت کمتر ادامه داره

aznavar

کاربر ويژه
كشف دو آبشار زیبا در مناطق بكر لرستان

کد خبر : 1042361897115063540 تاریخ : دوشنبه 23 اردیبهشت 1392 16:10

634988518812806986.jpg

كشف دو آبشار زیبا در مناطق بكر لرستان

مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان گفت: دو آبشار جدید و زیبا در مناطق بكر لرستان شناسایی شد.

قاسم قربانی امروز در جمع خبرنگاران در خرم‎آباد گفت: این دو آبشار با راهنمایی افراد بومی و پیگیری علی ناصری و جهان خسروی شناسایی شدند.

وی افزود: این آبشارها در دهستان تنگ هفت در بخش پاپی شهرستان خرم‎آباد قرار دارند.

مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان گفت: این دو آبشار كه نام اولی باغ مرداس واقع در كوهی به نام سرد و دیگری آبشار بابا صالح نام دارد، از جمله آبشارهای بكر و زیبای استان لرستان به شمار می‎روند كه جلوه‎های طبیعی آن ها كم نظیر و شگفت آور است.

قربانی گفت: آبشار باغ مرداس درون یك بیشه زار طبیعی با درختانی انبوه و پوشش گیاهی وحشی قرار گرفته كه سرابی پرآب و دائمی آن را تغذیه می‎كند و به طول بیش از 700 متر طول دره‎ای را در كنار كپرگاه‎های عشایر بختیاری طی می‎كند و در نهایت از طریق آبشاری دیگر به رودخانه پایین دست می‎ریزد.

مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان گفت: آبشار دوم كه باباصالح نام دارد، با ارتفاعی بیش از یكصد متر، بلندترین آبشاری است كه تاكنون در لرستان كشف شده است، این آبشار از صخره ای مرتفع با دو شعبه آب از سراب دائمی بالادست سرچشمه می‎گیرد و درون دره‎ای جنگلی و بكر ادامه یافته و به رودخانه می‎ریزد. (فارس)

nojeana

کاربر ويژه
بارش بسیار شدید باران و رعد و برق و ابرهای خفن در اندیشه
عکس ها رم می ذارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا