• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
چه تبانی شده تو فوتبال . کلی تیم و مربی و بازیکن محروم شدن . اکثر تیمای دسته یک تو تبانی دست داشتند .

abtinT

کاربر ويژه
کوچه ما که مثل رودخانه اب جاری بود. فکر کنم بالای 8 میلی بارش داشتیم .

saeed hh

کاربر ويژه
راستی باد که شدید شدش روسری یه خواهرمون باد بردش اونجا بود من به عنوان یه مسلمون احساس خطر عجیبی کردم و با یه حرکت انتحاری رفتم روسریشو براش اوردمو و بقیه ماجرا:خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
عواقب بارش 2 اردیبهشت مشهد !! امیدوارم طی روزهای آینده این آقاهه یه آبتنی دیگه بکنه

saeed hh

کاربر ويژه
نگفتم که شمال شهر بارون نیومدش گفتم اول ابرای خفن روی جنوب شهر یک ساعت ساکن بودن (منظورم قسمت دوم بارش بودش) بدش ابرا به سمت شمال شهر حرکت کردند اگه شمال شهر 10 میل امده پس از محل ما بیشتر امده!!

abtinT

کاربر ويژه
ولی بهترین جا غرب تهرانه هم هوا پاک تره و هم اگه زلزله بیاد کمترین خرابی رو دارد و............... :خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
راستی باد که شدید شدش روسری یه خواهرمون باد بردش اونجا بود من به عنوان یه مسلمون احساس خطر عجیبی کردم و با یه حرکت انتحاری رفتم روسریشو براش اوردمو و بقیه ماجرا:خنده1:

اگه پير زن بود روسريش رو بهش مي دادي ؟ :خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
من اگه روسریش بیوفته بهش نمیدم میگم بدو بیا از دستم بگیر و بقیه ماجرا ....:خنده2:

saeed hh

کاربر ويژه
mesatir00.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من برم يه هشداركي توي وبلاگم براي فردا بنويسم نه اينكه كسي هنوز اطلاع پيدا نكرده منم كه وظيفه خطير اطلاع رساني رو دوشمه:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا