• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آقايون ميشه منت بر سر من بزاريد لينك نقشه ابر ناسا رو به من بدين؟ يعني كسي لينك نقشه ناسا رو نداره ؟؟؟؟؟

aria_tehran

کاربر ويژه
ابرای امروز بعدازظهر واقعا وحشتناک بودن...وحشتناک
5hbz4h9l041ybdlutunm.jpg

m6tyqzmus0ptb19mv5f.jpg

اینم در لحظات بارش بارون
v9a1rwnzers1qu87blqb.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقايون ميشه منت بر سر من بزاريد لينك نقشه ابر ناسا رو به من بدين؟ يعني كسي لينك نقشه ناسا رو نداره ؟؟؟؟؟

مهرداد جان
من معمولا از این لینک استفاده میکنم ولی تصویر ناسا قدیمیه و مربوط به ساعت حدودهای 1 بعداز ظهر هست :

http://earthdata.nasa.gov/labs/worldview/

ولی این بهتره که دم غروب رو هم داره:

9b34alx8ggq7l946gliv.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
معاون خدمات شهری شهرداری تهران در گفت‌وگو با فارس خبر داد

شکسته شدن درخت در چند منطقه/ آماده‌‌باش کامل شهرداری تهران
معاون خدمات شهری شهرداری تهران درباره طوفان شدید تهران گفت:‌ در چند منطقه از شهر شکستن درخت داشته‌ایم اما مشکل جدی وجود ندارد و نیروهای شهرداری در آماده‌باش کاملند.

13910126000325_PhotoA.jpg

مجتبی عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس افزود:‌ یک مورد شکستگی درخت در منطقه 8 داشته‌ایم، گفت: دو مورد در منطقه 6 و یک مورد در منطقه 4 داشته‌ایم.وی با بیان اینکه تمام نیروهای خدمات شهری در حالت آماده‌باش هستند، گفت: آبگرفتگی در تهران محدود بود فقط یک مورد در منطقه 7 خیابان انقلاب نامجو بوده است.به گفته معاون خدمات شهری شهرداری تهران مابقی موارد آب‌ماندگی، به دلیل شیب خیابان و چاله‌ها بوده است.وی تأکید کرد: مشکلی در شهر نداشته‌ایم اما باد و طوفان نظافت شهر را برهم زده که در حال رفع این موضوع هستیم.انتهای پیام/

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس یک حال عظیم داد و برای ما 1 میلییمتر بارش پیش بینی کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13052112_2_1312.gif

mohamad$

کاربر ويژه
گربه عطسه کنه توچال سفید میشه . هر ابری از روی توچال رد میشه سفیدش میکنه این وقت سال:خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
سلام

دوستان عصری چه ابرایی رو جنوب شهر تشکیل شدش و بدش باد بسیار شدید شروع شدش و بارونی در حد 5 الی 7 میلیمتر اینجا امدش ولی امروز حرکت ابرا از جنوب به شمال بودش خیلی حال میکردم شمال شهر هوا صاف بودش محل ما اسمون رنگ اسفالت بودش:خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
رباط كريم هسته بارش بوده ؟ :تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام

دوستان عصری چه ابرایی رو جنوب شهر تشکیل شدش و بدش باد بسیار شدید شروع شدش و بارونی در حد 5 الی 7 میلیمتر اینجا امدش ولی امروز حرکت ابرا از جنوب به شمال بودش خیلی حال میکردم شمال شهر هوا صاف بودش محل ما اسمون رنگ اسفالت بودش:خنده1:

سلام . شمال شهر هم بارون خوبی اومده به گفته دوستان در حد 10 میل . حالا کار ندارم اقدسیه 0 بزنه یا 10

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر محسن نظرت در مورد دو توذه ابر بارشی خراسان شمالی و غرب خراسان رضوی چیه
بابا کف کردیم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام

اي بد جنس :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا